Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Freskara da vam izdominira odbranu. Gangaro batice, nisi svestan da ce te Mandusic staviti u dzep, bice kao da nisi ni igrao. Rossa cu ja u stranu skloniti.

Neskara na Shardo..
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by AK47 View Post

Vidi ovog jada od ekipe,mene sramota sto ovo i gledam,Sharda kao libero,ima da je unisti Kaziragi
      U kom smislu unisti?
      sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
        U kom smislu unisti?
        Obuzdaj se Nesko prijatelju, sve sportski treba biti, druge aktivnosti skloni po strani.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Odjednom mnogo centralnih veznih - Akan, Kondi, Vilsirica...

Moracu ja u neki treci klub, posto necu preci u Doboj i tako izdati Dominaciju.
          sigpic

Comment

• To je onako okvirno, da vidite da imamo 11 igraca, sutra izmene na pozicijama.

Pazite sta ce vam ona ciniti :

http://www.youtube.com/watch?v=Iba7RiOuvEQ
            sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
              Odjednom mnogo centralnih veznih - Akan, Kondi, Vilsirica...

Nista se ti ne sekiraj,tu si s nama snacemo se,ja sam zadnji vezni klasicni,kao i Kondicija

Ja stavljam pare da ce Nash da rasturi njihovu odbranu,evo sad da je faustino tu odmah bi potvrdio bez problema,Kaziragi bratic moj <3
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                Freskara da vam izdominira odbranu. Gangaro batice, nisi svestan da ce te Mandusic staviti u dzep, bice kao da nisi ni igrao. Rossa cu ja u stranu skloniti.

Neskara na Shardo..
                Mislis da ce to biti lagano?

Comment

• Ne trazim ja zagarantovano mesto ali ako i Vilsir ode na cetralnog onda se tumba ta pozicija. Dok zamenu za Nesa nemamo.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post

Eto sada na brzinu, moram se vratiti vecerasnjim obavezama.
                    Mogu samo reci da ja jedini kao golman imam pravog konkurenta u protivnickom timu. Ostali saigraci su u velikoj prednosti.
                    Moram ti reci da napustam ekipu iako smo sklopili ugovor i iako sam potpisao prije samo nekoliko sati.

U ugovoru jasno stoji da imam pravo da izaberem broj i izabrao sam desetku, da sam kapiten, da imam svu mogucu slobodu u igri, da svaka lopta ide meni, a da je ja onda prosledjuje u stilu pravog fantaziste, da se ne vracam u odbranu, tacnije do centra idem u vr' glave. Manekenisem se po terenu kad gubimo, a dao si mi i odrijesene ruke da trazim igrace. Nota sam ti doveo, njemu si dao ofanzivniju rolu nego meni iako se radi o klasicnom kostolomcu, ja odbranu ne igram covjece, ja sam fantazista.
                    Da se uradi sve da se dovedu Sejo i Mandusic koji je ocigledno prevaren, potom i Erik i Limar, Dale ako je slobodan da igra na krilu. Ali posto sam prevaren i nisu ispunjeni moji uslovi bojim se da moram otici.
                    sigpic

Comment

Njih trojica i ti u dijamantu, Freshko setajuci spic i ja gol igrac. Bog da nas vidi.

Wada, meni dosta lapo cuke da uvalim 3 komada malom Doboju, posle mogu da se posvetim ostalim aktivnostima.
                      sigpic

Comment

Uz duzno postovanje koje imam prema mom mladjem kolegi Vilserici ti bi po toj formaciji dobijao vise minuta Akan i ja nezamenljivi a Vilsir crkne negde oko 60. i ti stupas na scenu. Sa 2 vezna bi slabije dobijao sansu. Kum moze 180 minuta bez prestanka u istom ritmu...neverovatan covek.
                        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Pa kakav je ovo tim sta je ovo, sramota bre... Ja i Nash rotacija konstantna, dar-mar ce biti, pa to ce kisa golova da bude... Kada su prekidi Wada ce izdominirati, skace kao crnac, a ni ja ne zaostajem, mnogo smo bre mocni...
                          Last edited by Freshman; 09-03-13, 00:55.
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                            Mislis da ce to biti lagano?

Dobices potpisan dres od Milana, bice ti dosta da budes miran tokom meca.

Vlajko, Mandusic je nas kapiten, Dale je kod nas, a Sejkan uz Mandarinicu veran. Dok nije kasno, bolje da izadjes iz te provalije, dok vas nismo rastavili na delove.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Moram ti reci da napustam ekipu iako smo sklopili ugovor i iako sam potpisao prije samo nekoliko sati.

U ugovoru jasno stoji da imam pravo da izaberem broj i izabrao sam desetku, da sam kapiten, da imam svu mogucu slobodu u igri, da svaka lopta ide meni, a da je ja onda prosledjuje u stilu pravog fantaziste, da se ne vracam u odbranu, tacnije do centra idem u vr' glave. Manekenisem se po terenu kad gubimo, a dao si mi i odrijesene ruke da trazim igrace. Nota sam ti doveo, njemu si dao ofanzivniju rolu nego meni iako se radi o klasicnom kostolomcu, ja odbranu ne igram covjece, ja sam fantazista.
                              Da se uradi sve da se dovedu Sejo i Mandusic koji je ocigledno prevaren, potom i Erik i Limar, Dale ako je slobodan da igra na krilu. Ali posto sam prevaren i nisu ispunjeni moji uslovi bojim se da moram otici.
                              Niko brojeve jos nije dobio.
                              Na ostalom se radilo, Daleta nisi u ugovoru pominjao, ali sam ga imao na umu.
                              Niko ne ucenjuje nas klub, dobices jos jednu priliku, imamo zamenu svakako...
                              sigpic

Comment

Ne trazim ja zagarantovano mesto ali ako i Vilsir ode na cetralnog onda se tumba ta pozicija. Dok zamenu za Nesa nemamo.
                                Tu si u rotaciji kad ti ja kazem,igras na zadnjem veznom

Umjesto Nasha ulijece soe aka Andy Carroll,pa i Fresko ako treba,sta ces kad smo velika ekipe na svim mjestima smo se obezbijedili
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X