Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hvala batice, dobri su svi ovi ali ipak biram brata Ikardija.

sigpic

Comment

• Dolazi brat u Intericu, neka nam je srecan 105. rodjendan za 16 minuta
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Akane nije 6 nego 16, Roj Kin style ;)
        sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
          Akane nije 6 nego 16, Roj Kin style ;)
          Greska u stampanju bit ce ispravljeno ;)

Zvanicno: KE7 nosi broj 16.

Comment

• Sone da nam bude PR.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Predlozio bih da svi stavimo ove avatare koje Danijel ima, dresovi su bruka... Postajemo vrhunski tim, a gde su sada ovi izdajnici ???

Koliko smo mocni...

P.S. Nashko, ne ocekuj svaki put pas, volim ja da opalim sa 20-30m...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                Sone da nam bude PR.
                Nebojsa Covic NS a.k.a. finansijski direktor
                sigpic

Comment

• Nas ce finansirati jedna firma iz Rusije, da joj sada ne spominjemo ime.

Moracemo iznajmiti stadion na kojem cemo privremeno igrati, dok se nas Koloseum ne izgradi.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Daj Sone sponzore da navata da ne bude transfer politika kao kod Arsenala zbog tog stadiona. Jos cete me u Doboj prodati.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                      Predlozio bih da svi stavimo ove avatare koje Danijel ima, dresovi su bruka... Postajemo vrhunski tim, a gde su sada ovi izdajnici ???
                      Slazem se da svi stavimo sliku nase prve, jedine i najvece ljubavi DOMINACIJE <3

A sto se tice izdajnika...Osnivac kluba im leci tugu po raznim kaficima i birtijama Doboja. Imam dokaze a i sam ce da potvrdi kad bude usao na forum. Sta ce mucenik, video je da ne moze da se meri sa ovakvom institucijom poput nase. Vremenom ako mu budu trebale pare za rehabilitaciju predlazem da svi igraci iz naseg tima izvade po malo iz svog dzepa i istaknu svoju humanost. Najveci smo bili, jesmo i ostacemo
                      sigpic

Comment

• Auuuu kakva smo sila jbt sta je ovo,razlika je evidentna

Gdje su sada oni lajavci predvodjeni mambom,jad i cemer brate nego sta...
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Vratili smo se, imali smo vaznije stvari nego glupe rasprave sa Visibabom i ostalim nistarijama (osim Danijela) .
                          Za par dana mozete poceti potragu za Kondicijom po Banjickoj sumi.
                          Uskoro dolazi i tim.
                          sigpic

Comment

• Sad ce da se pojavi ali nece znati sta da napise od sramote. Da ne pricam da mu je jedna od uzdanica (Brajkula) trenutno pred komatoznim stanjem od alkohola. U Lazarevcu beze ljudi, vidjali ga par puta zaspi na ogradi Dere se nekoj zeni mrtav pijan ispred kuce i samo zategne na ogradu i tako ga nadju u uspravnom polozaju. Tuga je to Akane...necemo se radovati njihovoj muci, ne dao Bog da to zlo snadje nas. Sigurno je tesko
                            sigpic

Comment

• Kako te nije stid nakon ovakve zvanicne prezentacije da se javljas uopste,pa ja ne znam Real se ne bi postidio ovoga sto Dominacija ima sada

Kondicija i ja,to ti je jedna izgubljena lopta po utakmici,mi se na terenu ni ne gledamo,sve znamo gdje se ko nalazi,sistem je to <3
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                              X