Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ocemo da raspodelimo brojeve u timu?
    sigpic

Comment

• Moze naravno,samo recite evo ja cu zadnji da biram...
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• ako je neko rezervisao 7, jel moze 19 ili 77 ?
        Originally posted by Vladan
        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
        :vinjaksmajli:

Comment

• 9-ka moja a vi se dogovarajte
          sigpic

Comment

• Kao mlada nada, ostavljam broj koji mi date... Inače, Gangrena neuspešno pokušao da me vrbuje u taj mali seoski klub, ali se ostaje veran pravim vrednostima.
            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Moji Arsenalovci su me razocarali i kao ljudi i kao komunisti. Od danasnjeg dana smo zvanicno u ratu
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
                Kao mlada nada, ostavljam broj koji mi date... Inače, Gangrena neuspešno pokušao da me vrbuje u taj mali seoski klub, ali se ostaje veran pravim vrednostima.
                Kakvi su to jadnici jbt,ali nisam htio ni da saljem poruke u znak opreza svojim igracima,povjerenje je to od samog pocetka

Izaberi broj,da nam je lakse

#the return

Comment

• Akane, hocu desno krilo da igram, neka Limar ide na beka.

Broj, naravno 7..

Ako sam bek, onda 2...
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ne moze limar na beka mislim mene baci gde stignes! Svuda dajam 1000% ako treba bek igram beka!
                    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.

Comment

• Hoću 10ku, kao silni Bergkamp.
                      "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Ja cu brojcic 15.
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Wada ti si stoper zbog visine,a Sejo je bek...dok limar ide na desno krilo,uzimajte brojeve

#the return

Comment

• Pff..

Onda cu da uzmem 2 kao mocni Mr.Clean.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Mocna 7ca onda meni

Comment

• Ja cu broj 91, kapiram da taj niko nece uzeti...
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X