Ocemo da raspodelimo brojeve u timu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostKao mlada nada, ostavljam broj koji mi date... Inače, Gangrena neuspešno pokušao da me vrbuje u taj mali seoski klub, ali se ostaje veran pravim vrednostima.
Izaberi broj,da nam je lakseZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Akane, hocu desno krilo da igram, neka Limar ide na beka.
Broj, naravno 7..
Ako sam bek, onda 2...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ne moze limar na beka mislim mene baci gde stignes! Svuda dajam 1000% ako treba bek igram beka!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Pff..
Onda cu da uzmem 2 kao mocni Mr.Clean.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment