Dobro smo se otarasili alkoholicara Brajkule, ali mi i dalje zao Gangija, sto si nas izdao brate, sto si Fernando Torres ???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostKako te nije stid nakon ovakve zvanicne prezentacije da se javljas uopste,pa ja ne znam Real se ne bi postidio ovoga sto Dominacija ima sada
Kondicija i ja,to ti je jedna izgubljena lopta po utakmici,mi se na terenu ni ne gledamo,sve znamo gdje se ko nalazi,sistem je to <3
Jedna izgubljena lopta i to je ona kad se izbaci u aut zbog izlezavanja ovih mrcina
Comment
-
Upravo sam dobio info da je pre neki minut Mandusic zavrsio posao sa nekoliko azijskih kompanija da nas sponzorisu. Imena mozemo ocekivati u ranim jutarnjim casovima.
Takodje se pominje da bi ovih dana od povrede mogao da se oporavi izvesni MVP i pojaca nas. Klasa igrac, glava malo problem. Sa ovim sponzorima ce biti i za njegovu platu i moje bonuse za golove.sigpic
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostDobro smo se otarasili alkoholicara Brajkule, ali mi i dalje zao Gangija, sto si nas izdao brate, sto si Fernando Torres ???
Ovih prvih 11 je ljepota,mada moracemo mijenjati formaciju u skladu sa protivnikom
Bice tekmi kada cemo igrati 4-3-3,u vezi KE 7,Kondicija i ja...gore rotacija u napadu Fresko,Nash i Wilshere
Za sada je 4-2-3-1Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Eto sada na brzinu, moram se vratiti vecerasnjim obavezama.
Mogu samo reci da ja jedini kao golman imam pravog konkurenta u protivnickom timu. Ostali saigraci su u velikoj prednosti.Last edited by Black Mamba 24; 09-03-13, 00:44.sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZa sada je 4-2-3-1
Spoiler4-1-2-1-2
i limar mora biti stoper
cim je zanatlija
ne moze on krilo da igra
tu treba
kreacija
limar je ono zanatlija suvi
stoper
vada moze na krilo
akan sam drzi
zadnjeg veznog
ti i vilser
kao cm
vilser je cm
inace
Evo su njegove reci.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostAsprilja se slozio da smo klasa i pristaje da bude deo ovog projekta. Biznismen cuveni, ima sve moguce licence, univerzalac.
Spoiler4-1-2-1-2
i limar mora biti stoper
cim je zanatlija
ne moze on krilo da igra
tu treba
kreacija
limar je ono zanatlija suvi
stoper
vada moze na krilo
akan sam drzi
zadnjeg veznog
ti i vilser
kao cm
vilser je cm
inace
Evo su njegove reci.
Kazem mijenjacemo formacije vodeci racuna o protivniku,za sve smo otvoreni
Vidi ovog jada od ekipe,mene sramota sto ovo i gledam,Sharda kao libero,ima da je unisti KaziragiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Niko ne komentarise Shardonay na stoperu <3
edit: evo oglasi se kum... hahahaha idu na to da ce da nas sarmira a mi kao dzentlmeni necemo da damo gol. Fina taktika moram priznati.Last edited by Condition23; 09-03-13, 00:48.
Comment
Comment