Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View PostOtezavajuca okolnost je ta sto sam izdejstvovao premestaj sa desnog beka u vezni red pored velikog maga Akana i jednostavno sada nikakvi novci ne mogu da me odvoje od njegaLast edited by Lord Aleksoni; 08-03-13, 02:25.
Comment
-
Zalicu se bratu Indigu kada se vrnee na forum! :P
A i pocecu da pricam lepo i Ziru kod ekonoma i finansijskom pa da vidis kada ti skresu platu kako ces da uzmes mojih 30% )Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View Post200 milona !
1m4r: Mozes i Svetom Petru da se zalis ne pomaze nistaLast edited by Condition23; 08-03-13, 02:22.
Comment
-
Bolje tipa Martins! Znas da ima 23 godine 11 put. Ako me razumes!
Dobro ti dobro!Last edited by l1m4r; 08-03-13, 02:25.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ma pusti brzinu gledaj nam bekove i krila da se sprdamo ;) ne treba nam brzina nego zbog godina
znam da nije nego nam i Baloteli treba ;)
A Fresko mesavina Kavania i Falka ;)Last edited by l1m4r; 08-03-13, 02:37.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Vidim vi se sinoc raspisali, ono pravo. Na Akanu se vidi u igri komu je jedan od najdrazi igraca. Problem je sto on prije ce dodat nego pokusati zabiti gol. Pa ja na terminima ima vise od njega golova, a golman sam.
Golman sa prenosima koji me povuku prema protivnickom golu i cesto zajebem stvari, ali od deset suteva najcesce osam zavrsi u groblju iza terena.
Comment
-
Originally posted by AK47 View Post
klupa:
Gangrena,Tony G,Dale,Merlin,King Eric 7,limar,Ves i soe, valjda nisam nekoga zaboravio nek se ne ljuti jbg
Ekonom ekipe i finansijski direktor,maligiroudSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Comment