Prekaljena trojka iza Nasha
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by KingEric7 View PostWada mi deluje kao odbrambeni igracsigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
KE7 je trebao u prvu postavu,ali jbg necu da ga provociram zbog dresa
Ja sam trener igrac kao Vialli nekad i mora Wada pored mene da manje upadne budu njegove greske,Ajkulica i ja ne mozemo jedan pored drugog...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Maliajnstajn nam je ekonom i pomocni trener.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
mene stavi za rezernog golmana , ako vec ne moze za prvogLast edited by Lord Aleksoni; 08-03-13, 01:29.
Comment
-
Al vidi nam odbrane,Danijel u stvarnom zivotu cuda brani,ali onda primi go s centra,mandusic alfa i romeo odbrane,Sejo sarajevski plejboj,Kondicija bolesna kao Sol Campbell samo ode na poluvremenu s meca,mumara ubio Wadu jer ovaj samo gubi lopte<3Last edited by AK47; 08-03-13, 01:30.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
E moj Akane, ja sam ti Yaya i da izvines Toure, licno i personalno. Ima da dajem golove sa 40 metara kao nekada majstor tj tajo Xabi Alonso.
Mogu pet pozicija da pokrijem bez problema. Visina i brzina, sta hoces vise..
Mumara je prekaljeni lisac, odlican golman, jos bolji stoper.sigpic
Comment
-
Kondicija na desnoj strani kao mocni Cafu u svoje vreme. On i Brajkulica i nista manje Ajkulica da dominiraju.
A ako bude gusto, moze i Brajkulica da se prebaci u totalnu defanzivu, posto toliko voli Italijane, neka igra kao oni.sigpic
Comment
Comment