Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa sta cu kad zaboravljas golove s centra,u stilu Xabija je bilo i to iz prve

Naplaticemo sve,samo polako,kao i prosle godine
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Cuj ti ove sto o parama raspravljaju. Ja kao finansijski mag vam zabranjujem pricu o platama ili cijenama. Niko ne smije znati koliko ko zaradjuje. Tako je bolje
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
        Trebao si Brajkulicu u vezu, mene na krilo. Da Brajkulica dominira kao Andrea Pirlo.
        Ја сам више задњи везни као Артуро Видал, борац,убица, разбијач
        Нема нигде мамбаре то је велики промашај АКана нашег, велики

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          Ја сам више задњи везни као Артуро Видал, борац,убица, разбијач
          Нема нигде мамбаре то је велики промашај АКана нашег, велики
          Ne moze mamba on je clan kosarkaskog PDF-a,ovdje su samo s fuce djecaci

Jedino moze putovati s ekipom kao dama koja dize moral ekipi,eto to moze...i sretan mu 8. mart
          Last edited by AK47; 08-03-13, 15:06.

#the return

Comment

• Кондиција десни бек
            Једном приликом је рекао, парафразирам "Замисли играш десног бека, ајде левог, али десног ! То играју они најгори у екипи, они што не знају ништа"

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
              Kume pa gde me stavi na desnog beka to je najocajnija pozicija na svetu, sve drva tipa Arbeloa eto iskoce ponekad neki Kafui i Majkoni ali uglavnom panjevi. Noz u ledja kume, nozekanja ustvari
              Ja bio prvenstveno zadnji vezni, stopera bez problema. Tehnicki potkovano lepo za oko prosto milina da te uhvati <3 Kad god se dogovorite sibamo fudbal, oducimo Stouk od te prelepe igre.

edit: evo preduhitrio me Vejdara kume stavi Brajkulicu na beka on je rodjen za to lepote nam njegove.
              Evo vidis i ovdje je to rekao,cak je tebe predlagao tamo da igras...

Nisi upoznat da je Wada prebacen na beka,a Kondicija pored mene u vezi da objasnjavamo

#the return

Comment

• Кондиција је добар за штопера, дугајлија у маниру Хута и Шоувкроса
                Видиш како мени брат мој набада нож у леђа, ја на бека и то десног, ау нискоморални потез мог брата
                Враћај га на бека

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                  Na stopera i ja kao Bog...gde ces bre 194cm na desnog beka

Akanove lopte teledirigovane, gde pogledas tu padne...igrali on i ja svojevremeno, kum majstor fudbala.

edit: ,,Kondicija ide u vezu ipak,ima taj smek koji treba,kume ima da dominiramo <3''--------> Bice mi cast da budem partner takvoj fudbalskoj velicini, takvoj personi <3
                  Gotovo je to brate sada,on i ja u vezi dominacija,a za tvoje mjesto se bori Limar

Jedino razmisljam o rotaciji Nesare i Fresare,da ovaj drugi ide na spica,to je nas Peter Crouch

#the return

Comment

• Ne znam koliko vas ovde ima iz BGa, ali mogli bi da se organizujemo da odigramo neki fudbal ponekad...
                    Jos bolje bi bilo kada bi mogao da se organizuje turnir jednom godisnje gde bi svi skupili. Jos ako bi SK bio pokrovitelj te manifestacije, gde bi nam bio kraj! ;)

Comment

• Vidim ja da ce Kondi na kraju da trazi raskid ugovora! Brajkulice u padu si forme
                      Last edited by l1m4r; 08-03-13, 15:18.
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                        Ne moze mamba on je clan kosarkaskog PDF-a,ovdje su samo s fuce djecaci

Jedino moze putovati s ekipom kao dama koja dize moral ekipi,eto to moze...i sretan mu 8. mart
                        Luka, suti.
                        Zar nisi rekao da si visibaba, sta sad izvrces pricu ?!?
                        Mandusic vam je trener/igrac, mislim da bi ti kod njega zavrsio na klupi, a na tvoje mesto dosao Steve G.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                          Luka, suti.
                          Zar nisi rekao da si visibaba, sta sad izvrces pricu ?!?
                          Mandusic vam je trener/igrac, mislim da bi ti kod njega zavrsio na klupi, a na tvoje mesto dosao Steve G.
                          Mandusic je kapiten,ja sam trener/igrac

Sta cu jbt s mambom lopte da igram,da ga maltretiram

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Jedino razmisljam o rotaciji Nesare i Fresare,da ovaj drugi ide na spica,to je nas Peter Crouch
                            195cm, tehnika na bolesnom nivou, skok igra, eksploziv u levici, sebican, Ibra sam licno...;)

Nashko ce da bude nas Ozil...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Visibaba trener igrac, ne zajebavaj.
                              Mozes biti na terenu samo ako te neko slucajno posadi.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                                195cm, tehnika na bolesnom nivou, skok igra, eksploziv u levici, sebican, Ibra sam licno...;)
                                Kakav Ibra brate ti opisa Hulka krkana,osim visine,sve ostalo Hulk...ne volim ja takve,sebicne

Zelim puno lojalnost ekipi i timsko igranje,trazimo alternativu ako tako nastavis

#the return

Comment

Working...