Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mocno, mlado i talentovano levo krilo WIlsherica ostaje u timu, uvek uz ovakvu instituciju od kluba!
    Na levom krilu premocni duet, Mumara i Wilsherica.
    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Pa ima li tih najavljenih prvih 11 malog kluba,ovo ti je bas ko Real i Patetico

Wilshere nasa mlada nada,odmah je dobio prostor u prvih 11 koji ce nadamo se iskoristiti i ostati zauvijek u nasoj ekipi,ne bi trebao nigdje ici,nema kud.Trazi se potpuna lojalnost ekipi bez obzira na kvalitet,igramo svi za jednog jedan za sve
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Pa ima li tih najavljenih prvih 11 malog kluba,ovo ti je bas ko Real i Patetico

Wilshere nasa mlada nada,odmah je dobio prostor u prvih 11 koji ce nadamo se iskoristiti i ostati zauvijek u nasoj ekipi,ne bi trebao nigdje ici,nema kud.Trazi se potpuna lojalnost ekipi bez obzira na kvalitet,igramo svi za jednog jedan za sve
        Trebamo im dati naseg vec sada bivseg golmana .
        Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Polako, prvo se ide malo do grada da se obezbede premije igracima (nisu materijalne u pitanju) posle dobijenog meca, u to niko ne sumnja.
          sigpic

Comment

• Originally posted by soe View Post
            Jesi ti to s nama Pa Akane jednom napravis gresku i ponovo je pravis, ali ako mislis da on treba da igra neka ga.

Comment

• Originally posted by soe View Post
              Kad bi taj Romanista najveci na svijetu dosao na forum Brajkulica i Kondicija bi sigurno druga novog dobili,bojim se da je on previse za ovo sve i sve bi se srusilo 100%

EDIT: Danijele igra s nama i sarajevski Andy Carroll,klupa ali tu je
              Last edited by AK47; 08-03-13, 20:14.

#the return

Comment

• Prvo bi zaplatile "male" pa onda i ostali koji bi bili bahati .

Comment

• E moj Akane, da vam Danijel vodi tim ja bih se odmah povukao jer ne bih imao sanse. Ovako je smesno...
                  U nasem timu samo ce golman imati pravog suparnika.
                  Last edited by Black Mamba 24; 08-03-13, 20:16.
                  sigpic

Comment

• Danijel zna ko ima taj smek da vodi ekipu,ovdje nije bitno ko sta radi,nego kako radi,svi smo mi samo dio velike price,a ne kao kod vas ti im nesto mases iznad glave i vodis sve sam kao Dodik Milorad

#the return

Comment

Danijel zna ko ima taj smek da vodi ekipu,ovdje nije bitno ko sta radi,nego kako radi,svi smo mi samo dio velike price,a ne kao kod vas ti im nesto mases iznad glave i vodis sve sam kao Dodik Milorad
                      Ne bih rekao da je tako. Sam se seti svojih postova.
                      A mi se dogovaramo u prostorijama kluba, ne zjalimo kao neki.
                      sigpic

Comment

Kad bi taj Romanista najveci na svijetu dosao na forum Brajkulica i Kondicija bi sigurno druga novog dobili,bojim se da je on previse za ovo sve i sve bi se srusilo 100%

EDIT: Danijele igra s nama i sarajevski Andy Carroll,klupa ali tu je
                        Matri .

Comment

• Kod nas sve lijepo otvoreno i transparetno,da se zna i vidi ko sta radi.Kod vas to i nije bas tako,ali na volju vam da radite kako hocete,vase su to intimne stvari.Ja samo cekam da vidim vasih prvih 11 i planove za javnost sta cete raditi u buducnosti...

Mandusic je s nama da ne zaboravis <3

Inace nasa ekipa se zove Dominacija,prikladno ime
                          Last edited by AK47; 08-03-13, 20:22.

#the return

Comment

• dominacija.jpg

16 principa Dominacije

Spoiler
                            Mi smo jedan klub: Naše podrijetlo, rast i povijest temelje se na zajedničkim vrijednostima kluba, za koje živimo i danas.

Mi smo ambasadori: Imamo veliku odgovornost da se na odgovarajući način ponašamo u zemlji i inozemstvu. Svaki igrač, trener, menadžer i član osoblja doprinosi slici i javnom imidžu kluba.

Mi smo uzor: Na i izvan terena, mi smo uzor za mlade ljude. Na elitni sportaše sutrašnjice utjecat će naši stavovi i način života.

Mi smo tradicija: Mi se možemo pohvaliti dugom i uspješnom poviješću, bitno smo oblikovali način na koji se nogomet razvijao. Možemo biti ponosni na to.

Mi smo inovacija: Cilj nam je poboljšati se u svakom aspektu našeg djelovanja, bilo da je to atletski, administrativni, tehnološki ili u izgradnji veza. Mi učimo svaki dan, i kao jedan od vodećih svjetskih klubova, cilj nam je postaviti standarde.

Mi smo samouvjerenje: Cilj nam je pobijediti svaku utakmicu. Mi ćemo napasti s hrabrošću devedeset minuta i sebe nametnuti na utakmici. Mi uvijek grabimo inicijativu.

Mi smo raznolikost: Naši korijeni i naše vrijednosti su oblikovani našom nacionalnom poviješću i razvojem. Zahvaljujući našoj kulturnoj raznolikosti i iskustvom kojeg smo stekli u svakodnevnom radu s našim igračima, kombiniramo naše vrline iz globalne perspektive, i unaprjeđujemo našu igru.

Mi smo nogomet: Stari ili mladi, muški ili ženski, crni ili bijeli, Liga prvaka ili lokalna momčad, mi smo nogomet koji možete živjeti i dijeliti. 'Lijepa igra' je naš poziv.

Mi smo poštovanje: Igrači, uredsko osoblje, uprava, trenersko osoblje, pomoćnici i izvršni odbor - bez međusobnog poštovanja, nikada ne bismo postigli status svjetske klase.

Mi smo radost: Mi uživamo u igranju, radu, pobjeđivanju, natjecanju, zabijanju, driblanju, međusobnom družiti, i timskom duhu. To nas dnevno usmjerava. Međutim, mi također prihvaćamo poraz kad se dogodi.

Mi smo odani: Više od 100 milijuna ljudi u Svijetu izjašnjavaju se ko navijači Dominacije, nekoliko desetaka tisuća putuje na velike udaljenosti da nas vide igrati. Sve za 90 minuta strasti.

Mi smo partneri: Naši odnosi s našim navijačima, fan klubovima, članovima i sponzorima jesu partnerstva, ali mi također želimo biti pouzdani prijatelji. Mi volimo i razvijamo naš sport u svim njegovim aspektima zajedno.

Mi volimo svoj dom: Dominacija je kod kuće u cijelom svijetu, ali mi znamo gdje je naš pravi dom.

Mi smo dinamični: Naša povijest oslikava ogromnu energiju u Dominaciji. To znači da vjerujemo u sebe, i motivira nas za budućnost.

Mi smo odgovornost: Mi ćemo ispuniti očekivanja u pogledu naše odgovornosti prema društvu i zajednici u svim našim poslovima. Mi ćemo postaviti primjer u međuljudskim odnosima. Poštovanje, susretljivosti i pravednost su naše dužnosti.

Mi smo obitelj: Čak i nakon završetka karijere, naša vrata su otvorena za sve. Mi smo ujedinjeni za cijeli život.

Comment

• Danijele, prosledi ovi treneru Zvezde Aleksandru Jankovicu, ponestaje mu motivacionih recenica na konferencijama u poslednje vreme.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Zahvalio bi se Uli Hoeneß-u sto nam je dopustio da koristimo ovih 16 principa, hvala mu do neba. I najveci su prepoznali pravu stvar

Comment

Working...
                                X