Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostNi u ludilu mi ne bi palo napamet da vam protivrijecim ali ako mogu samo pomenuti VASU nedavnu situaciju.VI ste bili na konopcima i snaga medjeda VAS je izvukla i zato sad i pisete sa ovom razdraganoscu,da ste se borili kao ker izgubili bi bitku.
Ako treba ja mogu pisati za VAS,nije mi tesko
Fino ti je receno da si medjed i da se gubis na tenis.Idi malo analiziraj meceve.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDa se ne lazemo,Dzo ne bi izdrzao tu borbu,pa kijavica kad ga u'vati ne dize se po mjesec dana,to je ker,a SEF je medjed,svidjalo vam se to ili ne.Volim da razmisljam na taj nacin.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDa se ne lazemo,Dzo ne bi izdrzao tu borbu,pa kijavica kad ga u'vati ne dize se po mjesec dana,to je ker,a SEF je medjed,svidjalo vam se to ili ne.Volim da razmisljam na taj nacin.
A kod tebe je u svakoj recenici JA,JA,JA.Samo si ti bitan,a Manda ne voli takve.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDa se ne lazemo,Dzo ne bi izdrzao tu borbu,pa kijavica kad ga u'vati ne dize se po mjesec dana,to je ker,a SEF je medjed,svidjalo vam se to ili ne.Volim da razmisljam na taj nacin.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSebe nazivas sefom, gde ti je skromnost, nista za tolike godine nisi naucio od Najveceg.
Nego ocete da crknete sto sam ja medjed,a vi niste.Kerovi obicni!!!Mada ti nisi ni ker,ti si nista!sigpic
Comment
-
Vidim ovdje su se neki clanovi(citaj medjed) oteli kontroli otkad me nije bilo,kada se vratim moracu da to iskordinisem po kratkom postupku,jer ce doci do toga da ce taj medjed poceti ovdje o evrosongu i drugim glupostima da pise,idi u TADBAS,fino ti kazu.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostVidim ovdje su se neki clanovi(citaj medjed) oteli kontroli otkad me nije bilo,kada se vratim moracu da to iskordinisem po kratkom postupku,jer ce doci do toga da ce taj medjed poceti ovdje o evrosongu i drugim glupostima da pise,idi u TADBAS,fino ti kazu.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by manda View PostVidim ovdje su se neki clanovi(citaj medjed) oteli kontroli otkad me nije bilo,kada se vratim moracu da to iskordinisem po kratkom postupku,jer ce doci do toga da ce taj medjed poceti ovdje o evrosongu i drugim glupostima da pise,idi u TADBAS,fino ti kazu.
I dalje ste mi broj 1 i dalje cu misliti na vas prije nego li zaspim i dalje cu vas sanjati i dalje cu se buditi sa osmjehom na licu.Sunce,Mjesec,ma sve moje.Ali vidim da su vas ovi kerovi preokrenuli.Vasa zelja je za mene zapovijest iako teska srca odlazimsigpic
Comment
-
Ajde ostani,ako mi odgovoris na ovo.
Nisam bio prisebi kada je nole uzeo turnir u americi,koga je uzeo od osmine pa do kraja daj i rezultate na privatnu.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment