Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostDa si covjek kao sto nisi povecao bi taj potpis na size 4 i pokazao da istinski volis i cijenis NAJVECEG
Danijele ja se izvinjavam,strasna greska.Medjutim moram reci da NAJVECI danas djeluje raspolozeno pa mi se zato omaklo,tri puta mi je poslao na pm xD
Nema tog bolda i velicine koji opisuje moju privrzenost nasem uzoru...vodja je rekao,nisi od nasih
Otjerao te vodja,idi prati igrice i tenis,hajde bjeziZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostSvi smo te provalili,evo i Danijel je vidio da si sebi uvijek na prvom mjestu,vidi se kakav si
Nema tog bolda i velicine koji opisuje moju privrzenost nasem uzoru...vodja je rekao,nisi od nasih
Otjerao te vodja,idi prati igrice i tenis,hajde bjezisigpic
Comment
-
Sta god On napise, to dusom odise.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
Medjed je divlji,a ker je pitom i najbolji covjekov prijatelj,tako da medjed meni nije prije kera,mozda tebi jeste.
I nisam se vratio,jos sam na "ekskurziji",samo sam nesto raspolozen pa malo pisem.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostMedjed je divlji,a ker je pitom i najbolji covjekov prijatelj,tako da medjed meni nije prije kera,mozda tebi jeste.
I nisam se vratio,jos sam na "ekskurziji",samo sam nesto raspolozen pa malo pisem.
Kako te ponizi pjesnickim govorom,mrs u sumu medvjede,MRS!!!
Ipak je uvijek biloZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by manda View PostMedjed je divlji,a ker je pitom i najbolji covjekov prijatelj,tako da medjed meni nije prije kera,mozda tebi jeste.
I nisam se vratio,jos sam na "ekskurziji",samo sam nesto raspolozen pa malo pisem.
Ako treba ja mogu pisati za VAS,nije mi teskosigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNi u ludilu mi ne bi palo napamet da vam protivrijecim ali ako mogu samo pomenuti VASU nedavnu situaciju.VI ste bili na konopcima i snaga medjeda VAS je izvukla i zato sad i pisete sa ovom razdraganoscu,da ste se borili kao ker izgubili bi bitku.
Ako treba ja mogu pisati za VAS,nije mi tesko
Comment
Comment