Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u fudbalu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nemam pojma, mene nevira kada komentatori otvoreno navijaju, pa bilo to za moj ili protivnicki tim. Stvar ukusa, nista drugo, ne kazem da je ono kako ja mislim da treba pravilno ili dobro.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

    Comment


    • Gledala sam snimak na HRTu malo pre (drugo) i meni nije smešno, zato što je divljački i kretenski start. Ovde protivnik ide sa dve ruke da obori na zemlju, to kod onih normalnih.
      Spasao je svoj gol i dobio crveni, očekivano, a da li mora i protivnika da povredi ne birajući sredstva, jer mu je pao mrak, ako su u svakom slučaju prva dva uslova ispunjena? Posle se čudimo navijačima.

      Meni je komentator njihov smešan... propade od pljuvanja i nazivanja prostačkim ponašanje na Marakani, verovatno jer oni dočekuju bacajući latice ruža sa tribina uz orkestar harfi.
      Samu utakmicu prenosio korektno.
      sigpic

      Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

      Comment


      • Meni svejedno, nasi komentatori su svi mrtvaci, kada je fudbal u pitanju. Mijailjevic ili kako se vec lik preziva, kada taj prenosi, kao da gledam sahranu, a ne tekmu. Osim Sarenog nemamo normalnog komentatora, donekle Gojko.
        sigpic

        Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

        "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

        Batica Wilshere je gospodin covek...

        All hail the Chan-Chan man!

        Comment


        • Originally posted by miloolja View Post
          Gledala sam snimak na HRTu malo pre (drugo) i meni nije smešno, zato što je divljački i kretenski start. Ovde protivnik ide sa dve ruke da obori na zemlju, to kod onih normalnih.
          Spasao je svoj gol i dobio crveni, očekivano, a da li mora i protivnika da povredi ne birajući sredstva, jer mu je pao mrak, ako su u svakom slučaju prva dva uslova ispunjena? Posle se čudimo navijačima.

          Meni je komentator njihov smešan... propade od pljuvanja i nazivanja prostačkim ponašanje na Marakani, verovatno jer oni dočekuju bacajući latice ruža sa tribina uz orkestar harfi.
          Samu utakmicu prenosio korektno.
          Какви су они били ово је супер. За непрепознати. Додуше сада је ту и Мила Хорват и плејада младих на реализацији преноса тако да нема више оног огња који је исијаван прије пар година на сваки помен Србин, Србија

          http://wap.mtel.ba/preview_story/232858/

          Један добар текст на МОНДУ.

          Треба дати Михајловић да настави овај посао. Иначе смјешно је да му се пребацује прозивање Коларова док га данас више мање сва јавност прозива. Катастрофална грешка у ЗГ а ни синоћ се није прославио
          Last edited by ФК Борац Бања Лука; 07-09-13, 17:18.
          РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

          Comment


          • Originally posted by D-Wade View Post
            Pa isto mozes reci da je i Pardew dobar zato sto je pokidao u jednoj sezoni sa Newcastle-om, pa opet ne menja na cinjenici da je lik tele. Mislis na Cisse-a koji od prve polusezone nije uradio apsolutno nista?

            Videcemo u svakom slucaju ko je u pravu, Dutt je mutav lik, a to ce se i videti u skorije vreme. A i meni licno neukusno porediti nekoga ko 6 godina vodi timove iz prve lige sa trenerom koji to radi 15 godina, a kud i kamo je uspesniji od ovog manekena. Umorio se Schaaf od Werder-a, pa su zato neki i propali. A evo i ovaj prodao Arnautovica i nemas tamo vise nikoga da nesto vredi i zna, zato je Ignjovskom i bolje da bezi.
            Ne mogu se njih dvojica porediti nikako, pogotovo kada se uzme u obzir kako se Njukasl kotira u PL, a kako Frajburg u BL.

            Da ne zamaram ljude sa nebitnim infoirmacijima.

            Spoiler
            Dut tesko da ce imati bolju karijeru od Safa jer je pokazao da se tesko nosi sa pritiskom, nekoliko godina je vodio taj Frajburg i delkm je zasluzan sto beleze ove uspehe jer je neke od tih igraca sam on selektirao.Za neke trenere je bolje da vode samo male klubove, jer znaju da postave igru i da skinu skalp favoritima.A cim predju u jace gde se ocekuje od njih napadacki fudbal tu dolazi do problema jer oni se tesko tome prilagodjavaju.Taj Saf ce voditi ubuduce samo slabije klubove od Verdera, niko nije lud da toliko rizikuje sa njim.Gleda se ono sto je sada, a Dut je u ovom trenutku bolje resenje od Safa kojeg je vreme pogazilo.Verujem da stabilizuje klub, za razliku od Safa koji se sa oniakvim timom borio na kraju za opstanak.Sa slabijim timom je bio bolje plasiran od Safa.Posto ce na raspolaganju imati dosta slabiju ekipu u odnosu na proslu sezonu, sve ispod 14 mesta bice neuspeh.Te standarde je bas spustio Saf.Nikad nisu imali ovako slabu ekipu od kad ih pratim. Njegova zelja je bio Papis kada je malo ko znao za njega i doveo za 1,5 m evra.Znao on puno o fudbalu i zna da radi sa mladim igracima, nisu njega tek tako postavili da bude sportski direktor Elfa.Ni ja nisam znao za te stvari do pre par meseci, jedino sto sam mislio o njemu je to da nije trener za velike klubove.Sa slabijim timom je bio bolje plasiran od Safa, sada sa ovom ekipom ce uspeh biti opstanak.Nikad nisu imali ovako slabu ekipu od kad ih pratim.


            Ignjovski gde god da ode bice bas neka slaba ekipa, njemu ce cena.Kao sto rekoh ne verujem da ce puno igrati zato sto mu je ovo poslednja sezona i jedino ce ulaziti kada se neko povredi ili zbog kartona pauzira, mada ko zna.Ocekivao sam da ce Verder da mu bude korak napred u njegovoj karijeri, ali zobg Safa, njegovog trogodisnjeg ugovora, Faljija i drugih stvari morace da spasi svoju karijeru negde drugde.

            Comment


            • Originally posted by S-Nash View Post
              Ma ne moze bilo ko jer imamo 2 krstena centralna vezna za moderan fudbal, to su Matic i Kuzma, eventualno Ignjovski jos ali stagnira dugo. Fejsa, Raca, Milivojevic i ekipa, to je mnogo, mnogo tanko. Svakom treba 2 sata da se okrene. Dobri su momci, borbeni, gotivni ali ne ide. Kacaru propade karijera jebi ga, imali smo masinu potencijalno.

              Tadic, Sulejmani, Djuricic, Markovic, Ljajic i Zivkovic u ofanzivnu liniju. U spicu Mitar i videcemo da sta ce da ispadne od Djurdjevica.
              Kad već pomenu Živkovića pade mi na pamet Rišario Živković iz Groningena.
              Negdje sam čuo da će da mu daju naše državljanstvo pa da igra za Srbiju.
              Ima li išta od toga?
              Kontam da bi za koju godinu bio dobar tandem sa Mitrovićem u napadu.

              Što se tiče rasprave Stojkovic vs Brkic mislim da je Stojkovic bolji.
              Ne pravi kikseve kao Brkic i pri tom je u najboljim godinama za golmana, ima kakvo - takvo iskustvo iza sebe.
              Najveća mana su mu slobodnjaci ali ostalo je OK.

              Inače ovo mu je vjerovatno utakmica karijere


              Katalonski padavičari se hvatali za glavu kad su vidjeli šta im sve skida
              Last edited by Max1989; 08-09-13, 16:43.

              Comment


              • Што се тиче Ришариа, хтео је да игра за Србију али су га Холанђани притискали превише и на крају је одлучио да игра за њих. Мада има још доста времена за њега, можда се и предомисли.
                Arise, Serbia!
                You fell asleep long ago,
                And have lain in the dark.
                Now wake up
                And rouse the Serbs!


                sigpic

                Comment


                • Originally posted by Uros94 View Post
                  Што се тиче Ришариа, хтео је да игра за Србију али су га Холанђани притискали превише и на крају је одлучио да игра за њих. Мада има још доста времена за њега, можда се и предомисли.

                  Hm, gledao sam prije desetak dana pregled holandske lige i komentator je u par navrata rekao da postoji mogućnost da počne da igra za mladu reprezentaciju Srbije.
                  Ako je tačno to što kažeš ostaje samo da sačekamo da se predomisli ili Tole nešto duradi

                  Comment


                  • Тамо негде после 15. августа су почели да га притискају да игра за њих и после неких 10-ак дана је прихватио.
                    Поуздане информације су у питању.
                    Arise, Serbia!
                    You fell asleep long ago,
                    And have lain in the dark.
                    Now wake up
                    And rouse the Serbs!


                    sigpic

                    Comment


                    • Zanima me da li mu je otac ili majka stranac posto vuce malo na crnu rasu.Inace bi voleo da zaigra za nasu reprezentaciju.

                      Comment


                      • Originally posted by Ћоми_БГ View Post
                        Zanima me da li mu je otac ili majka stranac posto vuce malo na crnu rasu.Inace bi voleo da zaigra za nasu reprezentaciju.
                        Cale mu je stranac, a uzeo je prezime od majke...
                        sigpic

                        “We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

                        Comment


                        • Originally posted by Freshman91 View Post
                          Cale mu je stranac, a uzeo je prezime od majke...
                          Hvala

                          Comment


                          • Tole: Ponuda za Mihu se sprema
                            sigpic

                            Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                            Comment


                            • Originally posted by miloolja View Post
                              Немој Томиславе среће ти.

                              Originally posted by Ћоми_БГ View Post
                              Zanima me da li mu je otac ili majka stranac posto vuce malo na crnu rasu.Inace bi voleo da zaigra za nasu reprezentaciju.
                              Ћале му са Холандских Антила. И напустио их је кад је овај био маааааали веома. И онда тако...
                              Иначе говори српски Живко.
                              Arise, Serbia!
                              You fell asleep long ago,
                              And have lain in the dark.
                              Now wake up
                              And rouse the Serbs!


                              sigpic

                              Comment


                              • Originally posted by miloolja View Post
                                To je to. Navijam za Crnu Goru

                                Comment

                                Working...
                                X