Originally posted by Panchev9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Koji teniser/teniserka su vam antipaticni?
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by bojanaBG View PostTebi jeste, meni nije i to je to
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
A ko ti kaze da Novak nije fer?
Jednostavno, ukusi se razlikuju, neko je nekom smpatican, drugom antipatican i obratno, ovakve diskusije nemaju smisla...
A to domaci/stranci smo vec apsolvirali, ako se ne varam... i ne vrijedi se vise vracati na tu temu...
Comment
-
Evo Duko, Maja ti je odgovorila, kao sto vama Federer nije simpatican, tako meni Djokovic nije, i to je sve sto imam da kazem vezano za ovu temu.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostA ko ti kaze da Novak nije fer?
Jednostavno, ukusi se razlikuju, neko je nekom smpatican, drugom antipatican i obratno, ovakve diskusije nemaju smisla...
A to domaci/stranci smo vec apsolvirali, ako se ne varam... i ne vrijedi se vise vracati na tu temu...
sigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostEvo Duko, Maja ti je odgovorila, kao sto vama Federer nije simpatican, tako meni Djokovic nije, i to je sve sto imam da kazem vezano za ovu temu.
sigpic
Comment
-
Ni ja ne simpatisem Djokovica, pa sta sad. Bas me briga sto je on Srbin, jednostavno ne mogu da navijam za njega, ali mogu da priznam da je trenutno najbolji igrac na svetu, na moju zalost ali tako je. Sto se navijanja po patriotskoj liniji tice, ja to u tenisu ne shvatam kao moranje. I sam Djokovic ima mnogo navijaca sirom sveta, pa sta cemo sad, i oni onda ne bi trebali da navijaju za njega, vec za tenisere iz svojih zemalja?!... On igra za svoj dzep, pod svojim imenom i prezimenom. Ja to tako shvatam. A ti shvati da sve to sto si ti prepoznao u Novaku, ja sam u Rafi, neki drugi su u Federeru i tako dalje....One and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
Comment
-
Originally posted by Rafanatic View PostNi ja ne simpatisem Djokovica, pa sta sad. Bas me briga sto je on Srbin, jednostavno ne mogu da navijam za njega, ali mogu da priznam da je trenutno najbolji igrac na svetu, na moju zalost ali tako je. Sto se navijanja po patriotskoj liniji tice, ja to u tenisu ne shvatam kao moranje. I sam Djokovic ima mnogo navijaca sirom sveta, pa sta cemo sad, i oni onda ne bi trebali da navijaju za njega, vec za tenisere iz svojih zemalja?!... On igra za svoj dzep, pod svojim imenom i prezimenom. Ja to tako shvatam. A ti shvati da sve to sto si ti prepoznao u Novaku, ja sam u Rafi, neki drugi su u Federeru i tako dalje....
2. zasto zalost? Nadal Ti daje deo zarade( po tvojoj teoriji posto Novak "samo sebe" predstavlja)?
3. slazem se
4. tako i babe ispred zgrade govore. Kada bi to bio razlog, onda ne bih odgledao nijedan teniski mec u zivotu( "posto igraju samo za sebe").. To da igraju za sebe, bi mozda vazilo pre 50 ili 100g. ali danas u eri novih komunikacija, to vise nije tako.. Danas se mora priznati da Srbiju u svetu prepoznaju po Novaku Djokovicu..
Vise nema sumnji da je Novak odlican teniser..
Sada je samo pitanje koji su razlozi za "antiNovakizam".. Po meni, razloga nema..
Ali naravno da svako navija za onogo koga zeli i za koga mu je drago...
Tataratira
Comment
-
Kao sto rekoh, o svakom igracu moze svasta da se napise, da se pljuje i to nije nikakav problem, ali ako slucajno neko kaze da ne navija za Djokovica i da mu je antipatican, onda dobijamo i nove reci u srpskom jeziku, "antinovakizam"http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostKao sto rekoh, o svakom igracu moze svasta da se napise, da se pljuje i to nije nikakav problem, ali ako slucajno neko kaze da ne navija za Djokovica i da mu je antipatican, onda dobijamo i nove reci u srpskom jeziku, "antinovakizam"
Ono sto je najvaznije jeste da Novak Djokovic igra fantastican tenis u zadnjih 7 meseci i da je ovo doba uzivanja za nas koji ga podrzavamo..
I hvala mu na tome..
Novak je osvojio Wimbledon!!! Novak je drugu nedelju za redom na 1. mestu ATP liste.. To je bitno..
Ostalo je samo "razlicitost misljenja"..
Uzdravlje
dodatak: molicu lepo admina da "pravilno" pise novu rec sa velikim N... ;)
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View Post1. suvisno, posle prve recenice..
Sada je samo pitanje koji su razlozi za "antiNovakizam".. Po meni, razloga nema.
.Ali naravno da svako navija za onogo koga zeli i za koga mu je drago...
Tataratirakakvi apsurdi jbt...znaci,nevjerovatno...aj sto ne navijaju za njega(kakav paradoks
) nego sto necee da se sloze da je Novak veliki covjek prije svega..to je skromno receno sramota i toliko bezobrazno da covjek ne povjeruje!
sigpic
Comment
-
Necu pisati ni sa velikim ni sa malim n, niti cu ovde vise da komentarisem, posto nema svrhe.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostStvarno ponekad nemas smisla za humor..
I trebalo bi da zavrsimo ovo sa : Novak No. 1!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View Post1. suvisno, posle prve recenice..
2. zasto zalost? Nadal Ti daje deo zarade( po tvojoj teoriji posto Novak "samo sebe" predstavlja)?
3. slazem se
4. tako i babe ispred zgrade govore. Kada bi to bio razlog, onda ne bih odgledao nijedan teniski mec u zivotu( "posto igraju samo za sebe").. To da igraju za sebe, bi mozda vazilo pre 50 ili 100g. ali danas u eri novih komunikacija, to vise nije tako.. Danas se mora priznati da Srbiju u svetu prepoznaju po Novaku Djokovicu..
Sada je samo pitanje koji su razlozi za "antiNovakizam".. Po meni, razloga nema..
Ali naravno da svako navija za onogo koga zeli i za koga mu je drago...
TataratiraOne and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
Comment
Comment