Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koji teniser/teniserka su vam antipaticni?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa ona je napisala da je Djokovic prepotentan, njeno misljenje i to je to, ne znam zasto je odmah napadati da ga mrzi.
    Ti svasta pises o Federeru, u svakom postu vise puta naglasis koliko ga ne volis, ja ti nisam nijednom nesto prebacila, to je tvoje misljenje i to je to.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Nadal je nekad bio defanzivac,odavno to nije,ali nije Roger jedini,Delpo je veci ofanzivac od njega,dokazao je to u njihovim mecevima
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Meni samo nikad nece biti jasno kako neko moze da navija za Nadala i Federera,to je isto kao da neko voli i Zvezdu i Partizan,u Italiji Inter i Milan,u Spaniji i Real i Barsu
        Evo ja cu da ti odgovorim u svoje ime- Za Rafu UVEK navijam, ali Rodzera izuzetno cenim. I drago mi je kad pobedjuje, jer volim njegovu igru. Naravno, kad igra sa Rafom, zelim da Rafa pobedi. Ali npr kad igra sa Novakom, navijam za Rodzija. Prosto i jednostavno.
        One and only - Rafael Nadal

Dream it, and then make it happen!

Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"

Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"

Comment

Nadal je nekad bio defanzivac,odavno to nije,ali nije Roger jedini,Delpo je veci ofanzivac od njega,dokazao je to u njihovim mecevima
          E vala, neka neko vise kaze da Nadal nije defanzivac. Stvarno su smorili sa tim. :S

Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"

Comment

• Originally posted by Rafanatic View Post
            Evo ja cu da ti odgovorim u svoje ime- Za Rafu UVEK navijam, ali Rodzera izuzetno cenim. I drago mi je kad pobedjuje, jer volim njegovu igru. Naravno, kad igra sa Rafom, zelim da Rafa pobedi. Ali npr kad igra sa Novakom, navijam za Rodzija. Prosto i jednostavno.
            A to je druga stvar,ja ih sve cijenim,naravno kad Novak ne igra ili ne stigne do zavrsnice onda navijam za Roger-a,ali ja ne navijam za Roger-a da osvoji turnir dok je Novak u zrijebu(i jos nekih 10-ak igraca ) zato mi nije ni bilo jasno.Treba sve igrace cijeniti i postovati,nije mala stvar biti tu dje jesu,to je sport,a pobijedice najbolji
            sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Pa ona je napisala da je Djokovic prepotentan, njeno misljenje i to je to, ne znam zasto je odmah napadati da ga mrzi.
              Ti svasta pises o Federeru, u svakom postu vise puta naglasis koliko ga ne volis, ja ti nisam nijednom nesto prebacila, to je tvoje misljenje i to je to.
              pa naravno..to je misljenje...ali ne koristim vulgarnosti i eksplicitno izrazavam sto mislim...a ako neko zeli diskusiju zasto tako za federera ili nesto ili zasto to..naravno pricamo...tako sam mislio i za ovo za Noleta...sasvim nesto normalno;)

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
              sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Pa ona je napisala da je Djokovic prepotentan, njeno misljenje i to je to, ne znam zasto je odmah napadati da ga mrzi.
                Ponekad je stvarno tesko odbraniti se od napada Novakovih navijaca

Comment

Nadal je nekad bio defanzivac,odavno to nije,ali nije Roger jedini,Delpo je veci ofanzivac od njega,dokazao je to u njihovim mecevima
                  Bas gledam neke meceve prije kakve je Nadal prije passing shotove imao,ono je bilo nevjerovatno tu je jedina stvar gdje je oslabio nego prije par godina.I ne zalim se na to.

Comment

• Sto se Rafe tice njegova skromnost u izjavama je precenjena. On sve lepo fino na turnirima ali kod kuce kada svrati veoma cesto razveze jezik, meni je to jadno. Ne volim ga pritom jer mi ne igra lep tenis, sa druge strane veoma cenim sve njegove uspehe. Marija ne volim, nemam pojma zbog cega. Njegova pojava mi se smuci sama po sebi. Ne volim ni Karlovica, kao i Cilica. FedEX mi je nemerljivo puta drazi od Rafe. Evo neka kratka lista igraca koje volim:
                    DelPo, Federer, Gaske, Rodik(bez obzira na neke retardirane izjave), Felisijano, Akasuso, Monfis, Raonic, Gonzales, Nalbandian...Nekoga sam preskocio 100% Da dodam da sam iskljucio sve domace tenisere koji su ispred svih. Novak mi nesto dodje kao clan familije xD Zenski teni sam namerno izostavio, kao sto rekoh ravnodusan sam prema istom iako su me malo demantovale dame na ovogodisnjem Wimbledonu.
                    Edit:
                    Zaboravio sam Ljubu na listi simpaticnih tenisera.

Comment

• Originally posted by Koleman View Post
                      Sto se Rafe tice njegova skromnost u izjavama je precenjena. On sve lepo fino na turnirima ali kod kuce kada svrati veoma cesto razveze jezik, meni je to jadno. Ne volim ga pritom jer mi ne igra lep tenis, sa druge strane veoma cenim sve njegove uspehe. Marija ne volim, nemam pojma zbog cega. Njegova pojava mi se smuci sama po sebi. Ne volim ni Karlovica, kao i Cilica. FedEX mi je nemerljivo puta drazi od Rafe. Evo neka kratka lista igraca koje volim:
                      DelPo, Federer, Gaske, Rodik(bez obzira na neke retardirane izjave), Felisijano, Akasuso, Monfis, Raonic, Gonzales, Nalbandian...Nekoga sam preskocio 100% Da dodam da sam iskljucio sve domace tenisere koji su ispred svih. Novak mi nesto dodje kao clan familije xD Zenski teni sam namerno izostavio, kao sto rekoh ravnodusan sam prema istom iako su me malo demantovale dame na ovogodisnjem Wimbledonu.
                      Edit:
                      Zaboravio sam Ljubu na listi simpaticnih tenisera.
                      Kako mislis-kod kuce kada svrati???? Mislis, spanske novine ili sta?

Comment

• Originally posted by Rafanatic View Post
                        Kako mislis-kod kuce kada svrati???? Mislis, spanske novine ili sta?
                        Da, tj. u Spaniji ima dosta, u najmanju ruku, provokativne izjave. E da zaboravih da me nenormalno iritira sto nije sposoban za 5 godina koliko je u vrhu da odrzi normalan govor na engleskom.

Comment

Da, tj. u Spaniji ima dosta, u najmanju ruku, provokativne izjave. E da zaboravih da me nenormalno iritira sto nije sposoban za 5 godina koliko je u vrhu da odrzi normalan govor na engleskom.
                          Sta ti podrazumjevas normalan govor na engleskom to je veliko pitanje?

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                            Sta ti podrazumjevas normalan govor na engleskom to je veliko pitanje?
                            Pa da sastavi neke recenice kako valja. Ja zaista nemam utisak da se on sluzi dobro jezikom, sta vise. Ok i moja baba koja ne zna 2 reci na engleskom bi uspela da se zahvali sponzorima i publici. Na x mesta je izbegavao engleski i govorio spanski, tipa u Francuskoj, nigde veze. Gledao sam i neka snimanja reklama gde nije uspevao da skapira mnoge fore, u nedostatku vokobulara, jel'.

Comment

• [QUOTE=Koleman;534297]Pa da sastavi neke recenice kako valja. Ja zaista nemam utisak da se on sluzi dobro jezikom, sta vise. Ok i moja baba koja ne zna 2 reci na engleskom bi uspela da se zahvali sponzorima i publici. Na x mesta je izbegavao engleski i govorio spanski, tipa u Francuskoj, nigde veze. Gledao sam i neka snimanja reklama gde nije uspevao da skapira mnoge fore, u nedostatku vokobulara, jel'.[/Q

Kao da svi teniseri spikaju perfektan engleski? Ma daj... Sta da kazu ostali Spanci, Italijani, Argentinci, Rusi? Oni kao svi parlaju? On zivi ceo zivot na Majorci, a Spanci su jako ponosni po pitanju svog jezika i to je njihovo pravo. A ti ocito ne mozes da mu nadjes neke realne mane, pa si se uhvatio nekih izjava, za koje samo ti znas da postoje, i engleskog jezika... Milioni ljudi ga vole i podrzavaju i prepoznali su u njemu osim teniskih i ljudske kvalitete.... A to sto ti nisi, nije velika steta...

Comment

Pa da sastavi neke recenice kako valja. Ja zaista nemam utisak da se on sluzi dobro jezikom, sta vise. Ok i moja baba koja ne zna 2 reci na engleskom bi uspela da se zahvali sponzorima i publici. Na x mesta je izbegavao engleski i govorio spanski, tipa u Francuskoj, nigde veze. Gledao sam i neka snimanja reklama gde nije uspevao da skapira mnoge fore, u nedostatku vokobulara, jel'.
                                On možda nema tečan govor na engleskom i pravi određene gramatičke greške ,i možda ne izgovara sve riječi pravilno ali ja većinski dio njegovog engleskog jezika mogu da razumjem ,i to za turnire on se zahvaljuje svima organizatorima itd na engleskom možda većinski dio na španskom ali radi to on i na engleskom i ne zvuci uopće loše.
                                http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                                Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

Working...
                                X