Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koji teniser/teniserka su vam antipaticni?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dale bolje da si napisao koje ti nisu antipatične Isto važi za mene, skoro cijeli WTA

Comment

• Ho, ho, ho Merry Christmas... Pa dosla maca na vratanca, ajmo sad polako i sve po spisku...

1) Andy Murray, potpuno antipatican, igra nekakvu odvratnu mesavinu tenisa, pritom izgleda kao baba dok se krece po terenu. Za van terena ne znam, mada sam cuo da je kad su bili klinci na turnirima kupovao Noletu sendvice, jer Noletovi su imali taman toliko para da ga posalju na turnir. Tad sam shvatio zasto su prijatelji, ali i dalje mi se ne svidja njegov stil igre...
      2) Roger Federer, on mi nije antipatican, koliko ne volim njegovu pojavu. Vrlo je nadmen i egocentrican, nije da ne razumem zasto, ali opet ne ide takvo ponasanje jednom gospodinu... Ili ga je takvo ponasanje ucinilo gospodinom?
      3) Fernando Verdasco, pre 2 godine je igrao super, ali je nesto stao u zadnje vreme, pritom nije stao sa nanosenjem gela za kosu... I on mi se sve vise nesto pravi primadona i statjaznam...

A devojke:
      1) Marion Bartoli, da li uopste ima potrebe da komentarisem...
      2) Caroline Wozniacki, bila je super, ali kao i njen decko postaje opsednua reklamama i sto lepsom pojavom... Valjda ce se opametiti!
      3) Maria Sharapova, slicno Rogeru ima neki prizvuk nadmenosti u sebi, to mrzim kod ljudi. Mada, moram da dodam da sve manje to vidjam kod nje.
      4) Ana Ivanovic, nekako mi deluje kao preslikana Sharapova. S tim sto ona nema povrede kojima bi objasnila lose rezultate, pa se sve svodi na nju, princezu u melodrami koja postaje sve gora i gora!

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
        Ho, ho, ho Merry Christmas... Pa dosla maca na vratanca, ajmo sad polako i sve po spisku...

1) Andy Murray, potpuno antipatican, igra nekakvu odvratnu mesavinu tenisa, pritom izgleda kao baba dok se krece po terenu. Za van terena ne znam, mada sam cuo da je kad su bili klinci na turnirima kupovao Noletu sendvice, jer Noletovi su imali taman toliko para da ga posalju na turnir. Tad sam shvatio zasto su prijatelji, ali i dalje mi se ne svidja njegov stil igre...
        2) Roger Federer, on mi nije antipatican, koliko ne volim njegovu pojavu. Vrlo je nadmen i egocentrican, nije da ne razumem zasto, ali opet ne ide takvo ponasanje jednom gospodinu... Ili ga je takvo ponasanje ucinilo gospodinom?
        3) Fernando Verdasco, pre 2 godine je igrao super, ali je nesto stao u zadnje vreme, pritom nije stao sa nanosenjem gela za kosu... I on mi se sve vise nesto pravi primadona i statjaznam...

A devojke:
        1) Marion Bartoli, da li uopste ima potrebe da komentarisem...
        2) Caroline Wozniacki, bila je super, ali kao i njen decko postaje opsednua reklamama i sto lepsom pojavom... Valjda ce se opametiti!
        3) Maria Sharapova, slicno Rogeru ima neki prizvuk nadmenosti u sebi, to mrzim kod ljudi. Mada, moram da dodam da sve manje to vidjam kod nje.
        4) Ana Ivanovic, nekako mi deluje kao preslikana Sharapova. S tim sto ona nema povrede kojima bi objasnila lose rezultate, pa se sve svodi na nju, princezu u melodrami koja postaje sve gora i gora!
        Ana i Sharapova?? Verdasco?? Pa ti sve ocrni moje favorite pored jos malo njih.. Auuu crna Vanjaaa... ;)

Comment

• Originally posted by Mare_92 View Post
          Ana i Sharapova?? Verdasco?? Pa ti sve ocrni moje favorite pored jos malo njih.. Auuu crna Vanjaaa... ;)
          Mojne i ti brate da me krstis da sam zensko...

Comment

Stavi u potpis: Vanja postoji i kao musko ime! (jedno od najljepsih muskih imena, bar meni)

A teniseri koji su mi najvise antipaticni su Novak i Jelena.
            Novak - jer je ranije, dok je znatno slabije igrao, predavao meceve zbog umora i slicnih gluposti. Sad ga postujem kao igraca, ali mi je ostalo nesto negativno prema njemu. E i, uopste mi nije interesantno to sto je showman, niti mi je zanimljivo to sto on radi.
            Jelena - previse folira djevojka, nijedan mec nije izgubila a da nije rekla: ja sam to mogla da osvojim, da nije bilo povrede ovog onog. Pa i drugi imaju povrede pa ne daju otpusnu listu novinarima. I one njene spage... Alooo, trebala je u gimnasticarke onda.
            Mistakes make us who we are.

Comment

• Originally posted by Miss Poison View Post
              Stavi u potpis: Vanja postoji i kao musko ime! (jedno od najljepsih muskih imena, bar meni)
              Samo cu reci Vanja Udovicic, ko jos uvek sumnja, da Bog da mu crkla ves masina!

Comment

• nisam odavno pisala u ovoj temi..
                evo,neki su mi igrači antipatični zbog stila igre,nema veze sa njima samima..Čilić,Karlović..
                neki su mi neobjačnjivo antipatični,kao Almagro,Verdasko,Berdih,Bagdatis,Volandri,Kolšrajb er..

nervira me Rodik,nervira me Sod,iz istog razloga..obojica su varijacija na istu temu..kad počnu da se raspravljaju sa sudijama poludim..
                nervira me kad se veliki Roger raspravlja sa sudijama,sve mu se češće dešava..
                nervira me Nadal kad se samo njima znanim znacima dogovara sa Tonijem..

setiću se još nečega sigurno..
                Originally posted by gokara
                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Antipaticna osoba br. 1:

Marejeva keva!
                  sigpic

Comment

• Ja tu Marejevu kevu gledam maltene svaki dan u skoli

Comment

• Marejeva keva je lik!
                      Mistakes make us who we are.

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                        Za ATP sam rekao , a za WTA ( ima ih dosta Bgm ) :

Petrova , Peng , Bartoli , Razzano , Peer , Kleybanova , Zahlavova Strycova , Zahlavova , Makarova ..
                        OMG, a Schiavone ?

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
                          Ja tu Marejevu kevu gledam maltene svaki dan u skoli
                          Marejeva keva je zakon, ne zajebavajte COME ON ANDY ! Kad kaze to, zakon je Ne vidi se da je antipaticna zato sto cesto stoji i Endijeva cura pored nje

Comment

Aaaaa izvini moja greska... ;)

Comment

• Originally posted by Mare_92 View Post
                              Aaaaa izvini moja greska... ;)
                              Ma nema frke!

Comment

• Marion Bartoli..najantipaticnija teniserka na turu po mom misljenju
                                CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

Working...
                                X