Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koji teniser/teniserka su vam antipaticni?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by bojanaBG View Post
    Samo je ogroman problem sto ako ne navijas za Djokovica, automatski znaci da nesto zestoko nije u redu sa tobom, da nisi patriota itd.
    Problem? Kome? Ako mene pitaš, meni nije nikakav problem. Kao što rekoh - sport treba da bude zabava. To što je meni antipatičan švajcarac ne znači automatski da su mi antipatični i oni koji za njega navijaju. To nikakve veze nema jedno s drugim.

    Što se patriotizma tiče, lično ne mogu da razumem da neko ko je Srbin navija za Novakovog, Jankovog ili Viktorovog protivnika, ko god to bio ali daleko od toga da ću takvu osobu prozvati, uvrediti ili bilo šta slično. Ok je da nekom Nadal bude omiljeni igrač ali da navijam protiv svoga, to svakako ne mogu. Naravno, da je neko od pomenute trojice naših tenisera vidno loša osoba svakako ne bih navijao za njega. Ista nacionalna pripadnost ne može da nadomesti nedostatak ljudskosti.

    Originally posted by bojanaBG View Post
    A isto tako, zasto bi Federer davao nesto za Gracanicu? samo mi jos to objasni...
    Nisam rekao da bi trebao da da već da je Novak za Srbiju učinio neuporedivo više od Federera - što je i logično jer je Srbin. Onda je dalje logično da ga u tom smislu ja kao takođe Srbin doživljavam kao sebi neuporedivo bližeg nego nekog drugog tenisera koji Srbin nije. Eto čisto da vama koji drugačije mislite malo primaknem stavove nas ostalih za koje i patriotizam zauzima važno mesto pri izboru omiljenih sportista.
    Inače pored naše trojice tenisera volim Rafu i Delpo-a i kad ne igraju protiv naših obavezno navijam za njih. Dobri su sportisti i sjajni momci.

    Comment


    • Tenis je individualan sport i nema sanse da ja za nekoga navijam SAMO zato sto je Srbin.Druga stvar je kad je reprezentacija u pitanju...
      Jedan je Obradovic Zarko!

      Comment


      • Here we go again!

        Comment


        • To sto ja ne navijam za Djokovica ne znaci da ne navijam za nase druge sportiste, cak sasvim suprotno, Djokovic je jedini nas sportista za koga ne navijam i nema sta ti meni da priblizavas osecanje patriotizma.
          A koliko ja vidim ogroman je problem sto neko ko je iz Srbije ne navija za Djokovica, posto je to prvi i osnovni argument koji svi upotrebljavaju kad me pitaju kako mogu da navijam za Federera, a ne za Djokovica.

          Ono sto niko ocigledno ne shvata je to, da ja navijam za Federera poprilicno dugo, i ne samo to, nego da mi je Djokovic bio antipatican onog trenutka kad sam ga videla, a tada ja mislim da nije bio ni u top 100. Dakle, on je meni antipatican od prvog trenutka, kao sto su mi i Almagro, Simon,...

          A ne znam samo sto si pricao o tome ko je sta uradio za Srbiju, kad je normalno da Federer nece nista uraditi, kad nema nikakve veze sa ovom zemljom.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

          Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

          sigpic

          Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

          Comment


          • Vazno da Fed je odvratan covek, tj. 0 od coveka, jer on nikad nikom nije pomogao. E, kad neko udje u bilo kakvu raspravu, i napise za nekog da je los covek ili dobar, tu prica dalja odmah pada u vodu, bar normalna, jer neko ko sebi daje za pravo da kaze da zna kakav je neko od njih covek, je totalno nebulozno, da dalje rasprave nema. Al' vazno da isti ti, mogu da pominju rec "apsurd".

            P.S. Za sliku sto je zasticena, zivela ilegala!

            Comment


            • Bojana,lepo sam ti rekao da stavis u potpis razlog zasto ne volis Djokovica,da se ne ponavljas stalno
              Opusteno,ne trebate da gubite zivce jer i sami vidite da mu ne mozete dokazati
              sigpic
              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

              Comment


              • Originally posted by bojanaBG View Post
                A koliko ja vidim ogroman je problem sto neko ko je iz Srbije ne navija za Djokovica, posto je to prvi i osnovni argument koji svi upotrebljavaju kad me pitaju kako mogu da navijam za Federera, a ne za Djokovica.
                Po sedmi put ponavljam - ne znam kome je problem i zašto to meni pričaš. Meni nije nikakav problem što navijaš za Federera... aman. Ne znam dokle misliš da nastavljaš sa tom nebuloznom tvrdnjom da neko ima problem što ti nisi Đokovićev navijač?

                Originally posted by bojanaBG View Post
                Ono sto niko ocigledno ne shvata je to, da ja navijam za Federera poprilicno dugo, i ne samo to, nego da mi je Djokovic bio antipatican onog trenutka kad sam ga videla, a tada ja mislim da nije bio ni u top 100. Dakle, on je meni antipatican od prvog trenutka, kao sto su mi i Almagro, Simon,...
                Osmi put, uopšte me ne zanima za koga navijaš. Takođe možeš slobodno da nepodnosiš Novaka. Razlog zašto sam negodovao prvi put ne leži niučemu od toga već u načinu na koji si mi se obratila. Admin pored toga što rešava tehničke probleme treba da širi pozitivnu atmosferu. Ti ne samo da je ne širiš nego iniciraš negativnu. Bez razloga.

                Originally posted by bojanaBG View Post
                A ne znam samo sto si pricao o tome ko je sta uradio za Srbiju, kad je normalno da Federer nece nista uraditi, kad nema nikakve veze sa ovom zemljom.
                Jel ovo skrivena kamera... neka... možda?

                Comment


                • Evo i moje liste...
                  Na ATP-u ne podnosim:
                  1. Federer - Kompleks, glumi gospodina, prepotentan, arogantan, "sam moze da pobedi Srbiju", kad izgubi uvek je povredjen, a protivnik nikada nije bolji... DOVOLJNO!
                  2. Simon - Antitenis, smara, ima facu kao narkoman, odvratan, misterija kako je bio medju 10...
                  3. Cilic - Antipatican, sve se zasniva na servisu...

                  Ne volim jos: Soderlinga (faca kao kasapin), Ferrera i Davida i Juana Carlosa (prvi mi je mnogo dosadan, a drugi, mislim, da ni sam ne zna kako je bio prvi), Monfilsa (vise cirkuzant, nego teniser, ne volim one njegove grimase, kao majmun je, NISAM RASISTA!), Almagro (odvratan kao pojava), Davydenko (smara, muski Wozniacki), Fish (klasican Amerikanac), Dodig i Ljubicic (bezizrazajani igraci), Stakhovsky (nosonja :P, salim se, odbojan mi je nekako...), Granollers (zbog stenjanja), Tomic (ili TomiK), Volandri (tenis 20.veka), Bozoljac (nikakav igrac, naduvan, umisljen, sminker)...

                  Na WTA ne podnosim:
                  1. Sharapova - Ne podnosim je, onaj njen teror koji sprovodi nad drugim igracicama mi je odvratan, to njeno vristanje, stenjanje, jaukanje... FUJ!
                  2. Azarenka - Isto kao i za Sharapovu + odvratna mi je kako pojava...
                  3. Bartoli - Zar je potreban razlog!?
                  4. Hantuchova - Odvratna, arogantna, iritantna, "skripe joj patike", "srdacni" pozdravi posle meceva...
                  5. V.Williams - Arogantna, stenjanje, uvek kasni na meceve na Wimbledonu...

                  + Henin i Safina iako vise ne igraju... Kao i brkata Hingis...
                  *U ovoj grupi je bila i Kleybanova, ali s obzirom sta joj se trenutno desava, promenio sam misljenje i ZELIM JOJ BRZ I USPESAN OPORAVAK!
                  *Jankovic - Madrid i mnoge stvari posle toga su razlog, do tada mi je bila jedna od omiljenih, ali, ipak, i dalje, joj zelim sve najbolje...

                  Ne volim jos: Wozniacki (antitenis, iako mi je na pocetku karijere bila simpaticna), Zvonareva (prebacuj do sutra), A.Radwanska (vecito je povredjena i u nekim zavojima), Cibulkova (nije mi simpaticna), Petrova (bumbar), Martinez Sanchez (devojka sa najruznijim i "najsrecnijim" tenisom), Larsson (odvratna mi je), Zheng (ne svidja mi se njen tenis), Chakvetadze (misterija kako je bila u 10), Goerges (iako mi se svidja kako igra, ne navijam za nju)...


                  A, sad oni koje VOLIM:
                  NA ATP-u:
                  1. Troicki - Omiljen igrac, mozda nije najtalentovaniji, ali je sve postigao svojim radom...
                  2. Djokovic - Najbolji backhand na svetu, karakter, fair-play, duhovit, nije masina...
                  3. Del Potro - Stil igre kakav volim, dobar servis, agresivni udarci sa osnovne linije, pogotvo forehand...
                  4. Verdasco - Obozavam njegov forehand...
                  5. Gulbis - Veliki talenat!

                  +Legenda Safin!
                  *Hewitt-Ali, samo njegova igra, kao pojava je odvratan i deluje arogantno...

                  Gotivim jos: Nadala (veliki borac, korektan), Gasquet (ok mi je, mada sam ga ranije vise gotivio), Tsonga (krajnje atraktivan tenis), Gonzalez (najbolji forehand na svetu), F.Lopez (dobar igrac, mada je mogao i vise), Baghdatis (atrktivan igrac, zanimljiv), Nalbandian (legenda, sjajni udarci), Kohlschreiber (ume da odigra dobro), Haas (steta sto je pri kraju), Tursunov (odlican servis, agresivni udarci), Haase i De Bakker (iako ne volim Holandjane, navijam za njih), Kamke (ravni, cisti udarci), Blake (strasno gotivim tog coveka)...

                  Na WTA volim:

                  1. Ivanovic - Omiljena igracica, najbolji forehand sveta, nadam se boljim danima, a najlepsa ce uvek biti...
                  2. Lisicki - Mlada, snazna, simpa, agresivna...
                  3. Pennetta - Italijanski temperament, lepota...

                  *Dementieva - Iako vise ne igra, ostace upamcena kao veliki borac sa sjajnim osnovnim udarcima i ocajnim servisom, ali i kao veoma korektna igracica i lepa pojava...

                  Gotivim jos: Kirilenko (najvise zbog izgleda), Kuznetsova (ok, lepa igra), Safarova (zna dobro da odigra), Cirstea (veliki talenat), Rus (potencijal za 10), Jovanovski (talenat, ali mora da doda nesto u svoju igru, izlaske na mrezu, slajsove)...
                  Eto, iscrpna analiza od mene... Pozdrav svima...
                  Last edited by Sale92; 31-07-11, 15:18.

                  Comment


                  • Од мушких: Енди Мареј и Вавринка
                    Жене: Серена, она жабарка што је освојила РГ прошле године (сад ми стао мозак, не могу да се сетим имена), и има једна што се мнооогооо ретардирано дере, ај Шарапова, врисне и крај, али ова се дере кад удари лопту и јоош наставља тај ретардирани врисак док све не удари она поново. Значи крешти кад она удари, па њена противница врати, и онда стане кад она треба да удари па онда опет. И таакооо ...
                    Arise, Serbia!
                    You fell asleep long ago,
                    And have lain in the dark.
                    Now wake up
                    And rouse the Serbs!


                    sigpic

                    Comment


                    • Majmuni postali rasa
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

                      sigpic

                      Comment


                      • Djokovic. Ne volim ga, nije mi simpatican, njegove fore mi nisu smesne. Prosto je tako, ''ne lezi'' mi kao pojava.
                        Molim vas nemojte me napadati, mnogo volim ovaj forum i teniske fanatike na njemu i izbegla bih rasprave ako je moguce
                        in another life
                        I will love you again, RF.

                        Comment


                        • Ne boj se niko te nece napadati... Tvoje je pravo da navijas za koga zelis ;)
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

                          Comment


                          • Berdih,Djokovic,Harison,Verdasko.

                            Comment


                            • Originally posted by Shardonnay View Post
                              Djokovic. Ne volim ga, nije mi simpatican, njegove fore mi nisu smesne. Prosto je tako, ''ne lezi'' mi kao pojava.
                              Molim vas nemojte me napadati, mnogo volim ovaj forum i teniske fanatike na njemu i izbegla bih rasprave ako je moguce
                              Ma opusteno,to je tvoje misljenje,i nema razloga neko da te napada ;)
                              Everything you want is on the other side of fear.

                              Comment


                              • Djokovic,Almagro,Murray,Davydenko...
                                Everything you want is on the other side of fear.

                                Comment

                                Working...
                                X