Ja se ponadah da nastavljaju sa prenosima ovi sa RTSa, oni samo prenosili zato što nastupao Milanko Petrović, jadno da jadnije ne može biti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ZOI 2014: Opsta tema
Collapse
X
-
Rusi i Ameri očigledno će se ćerati cele ZOI, a ko zna koliko i nakon njih.
Američki dizajner Majkl Miler već je napravio majicu kao parodiju na račun otvaranja Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju i "nestanka" jednog od pet olimpijskih krugova.
Majica je već puštena u prodaju po ceni od 22,95 dolara!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kada su na programu ski skokovi? Da navijamo za Dietharta
Sve mi nesto vuce da ce lisica stara Aman biti na podijumu.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Cehinja ubedljivo najbolja u prvoj voznji...u drugoj su dve devojke imale bod vise od nje, a Cehinja je potom imala uzasan pad Steta...za sad ima bronzu, videcemo hoce li je uzeti
@Indigo imas temu za skokove, tamo pise sve kad su male, kad su velike skakaonice kao i timska takmicenjasigpic
Comment
-
Domacini i dalje bez medalje
U trci na 15km clasic + 15km free dva Rusa na 4. i 5. mestu Zlato za Svajcarsku, srebro Svedska i bronza Norveskoj Norveska tako nastavlja dominaciju na igrama
Inace Britanija je danas dobila prvu medalju u istoriji na snegu...bronza u snoubord sloapstyl-u, zlato za USA, srebro za Finsku koja ceka zlato na ZOI od 2002sigpic
Comment
Comment