Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KIA da prestane da pravi automobile, nek se presaltaju na ortopedska pomagala Salu na stranu, svaka cast i Nadalu na borbenosti, nije mi drago sto je ovako izgubio

Comment

• U pravom trenutku se isamarao
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Toliko mi je drago sto Serena dominira, ne mogu ni da zamislim koji bi sve cirkuzanti osvajali GS titule

Comment

• Sve ova Stan ima da zahvali Novaku jer je pre njega nabijao samopuzadnje kao Marej ranije. Tesko ce Novak do Nadala preko Mareja i Vavrinke.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Zaboravio si da dodas: Zasluzeno!

1.
            Pobijedio je najboljeg igraca svijeta (Novaka)

2.
            Prebrodio je sampinoski za njega tezak mec sa Berdihom.

3.
            Pregazio je Nadala do 6:1, 1:0 (znaci imao je set i brejk)

4.
            Prevazisao je, za njega teski, splet okolnosti na kraju.

Da se kojim slucajem Rafa nije povrijedio Stan je imao 35-40% sansi da pobijedi poslije 6:1, i brejka

Rafi kapa dolje. Nije predao a napravio je zanimljiv mec.
            Novak nije najbolji igrac svijeta. Ma kakav crni splet okolnosti, pokazao je jos jednom da je pizda nevidjena. Mad au pravu si, nevjerovatan splet okolnosti mu je pomogao da dodje do ovoga. Bilo, ne ponovilo se. Opsirnije cu na glavnoj temi.
            sigpic

Comment

• Стан је био фантастичан и жао ми је што му фолирањем неке повреде умањују успех!
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Nije problem sto je treci, to se moze, ali Slam da ima je sramota za Nadala i Djokovica velika, za tenis kao prelijepu igru. Del Potra posebno boli vjerujem.
                Ne smaraj.Umro si od srece sto Nadal nije osvojio kao sto sam i ja.Zato sad uzivaj. Da je Nadal osvojio citali bismo nadugacko od tebe kako je tragedija sto ce on imati najvise GS

Ponvaljam nisam gledao ne znam sta se desavalo,vidim da je neka povreda u pitanju, to mi je svakako zao ako je povreda odlucila sampiona kao sto izgleda da jeste ali je pravo osvezenje imati novog GS sampiona. I da je Federer osvojio verujm da bismo nasli nacina da pljujemo kako je sramota sto on u ovim godinama osvaja GS tako da verujem da je 100 puta laske pljuvati jednog Wawu ali meni je drago sto je osvojio. Ko je kriv onom nasem kretenu sto je statirao
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by alexa22 View Post
                  dakle pokusao je svaki prljavi trik ali nije uspeo

Stan je zasluzeno GS pobednik i 3 na svetu

Kako da ne.Mozda je doping delovao kontraproduktivno.
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                    Ne smaraj.Umro si od srece sto Nadal nije osvojio kao sto sam i ja.Zato sad uzivaj. Da je Nadal osvojio citali bismo nadugacko od tebe kako je tragedija sto ce on imati najvise GS
                    Netacno, navijao sam za Nadala. Zna se sto mislim o Nadalu ali sam danas svim srcem bio uz njega. Jos je povrda i sramni komentari ovdje dodatno pomogla.
                    sigpic

Comment

• Vladane , haj me brate molim te banuj do sutra , jer napisao bih svasta poslije nekih komentara , pa je bolje da ne pisem do sutra , nego da dobijem dugi ban
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• A vidi Lejvera kao neka siparica....
                        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Sta bre gledo Lejvera, pa ja sam mu onomad kad smo igrali u odnos, sve klikere odneo
                          Last edited by pecaros; 26-01-14, 11:23.
                          sigpic

Comment

• Johanson,Gaudio,Vavrinka...ko je slijedeci?

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                              Ne bi mi bilo drago da mi rodjeni otac navija za Wawu

Nenormalna steta,
                              Ma nije, samo koletelarna
                              Cestitke Nadalu na borbenosti, Stanislasu na velikoj pobedi
                              sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by mareliverpool View Post

Kako da ne.Mozda je doping delovao kontraproduktivno.

Tek ces da vidis u narednim godinama
                                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Working...
                                X