Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by jagodica View Post
    Svaki Rafin poraz razlog je za slavlje.. da budemo iskreni..
    Normalno, godinama se navija protiv njega, a sad su odjednom svi za njega i saosecaju sa njegovim bolom

Sent from my HTC, posto mi se moze
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Ne iskazuju svi svoje emocije na iste načine. Neki ih vrlo rijeto iskazuju
      http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
      Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Gospode , a Federer dominira tviterom

Worldwide Trends
        · Change

Federer
        #AusOpen
        #DarbeYalanıylaDarbe
        #TeamBinBBconcert
        #JayHindu
        #AkPartiGücünüMillettenALIR
        Team BuBaDiBaKo
        Manila Classico
        Congrats Wawrinka
        Happy Australia Day
        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Kakve veze ima sto je zaplakao, najveca mi je glupost kad se zbog toga napadaju sportisti

Sent from my HTC, posto mi se moze
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• BRAVO STANEEEEEEEEEEEEEEEE
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              I Airborne i notorious su navijali za Nadala isto ;)
              Pa to, prsotine. Ako ima trunke istine u tome sto kazes objasni mi 10 godina pljuvanja i pisanja po svemu sto je uradio. Sten je zasluzio titulu a vi Celavcovi fanovi crknite od muke
              There's something wrong with me chemically
              Something wrong with me inherently
              The wrong mix in the wrong genes
              I reached the wrong ends by the wrong means
              It was the wrong plan
              In the wrong hands
              With the wrong theory for the wrong man
              The wrong lies, on the wrong vibes
              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Najveci borac u istoriji tenisa!!!!! Nadal danas napravio da budem gord na njega, nije se predao i pored takve povrede!!!!! Svaka cast i Vavrinku, pobjedio je dvajca najbolje tenisere danasnice i osvoijo Slam. Ne komentiram sta bi bilo kad bi bilo ako Rafa se nije povredio u drugom setu, jer me to ne zanima, jednostavno covjek se povredio i to je to. Vratice se Rafa jaci nego ikada, ubedjen sam u to, samo da nije nesto ozbiljno.

A svi koji mislite da on folira svaka vam cast! Eto, isfolirao je GS finale, isplatilo mu se da izgubi.
                OVAKO

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                  Ovde su svi kivni zato sto je izbacio Novaka. Svaki dana kada neko pobedi Nadala je dan za slavlje.
                  Ferrer je bolji igrac od Vavrinke ali znate sta? Ferrer nema Slam xaxaxax. Forza David.
                  Sto spominjes Noleta on ispao zasluzeno u cetvrtinalu od Stana, da smo kivni, bili bi tuzni sto je Nadal izgubio, a izgubio je zasluzeno, meni je zao sto nije bio bolji mec, ali bolji je pobedio
                  Stan zasluzeno podigao pehar, pobedio prvog i drugog na svetu, ejjjjjj, sve cestitke
                  sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• да ли би Рафа био повређен да је играо Ноле у финалу?

sigpic

Comment

• Niko nikada nije dobio zdravog Nadala

Svaka čast Wawrinki, bez pretjeranog slavlja, pokazao pe respekt prema protivniku!
                      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                        Pa to, prsotine. Ako ima trunke istine u tome sto kazes objasni mi 10 godina pljuvanja i pisanja po svemu sto je uradio. Sten je zasluzio titulu a vi Celavcovi fanovi crknite od muke
                        Imam problem sa Nadalovim ponasanjem, ne sa njegovom igrom. Kad se ponasa normalno, kao sto to radi zadnjih mjeseci rijec ne kazem. Zna se kad folira, kad uzme MTO i onda samelje protivnika, danas ste srali po njemu, a covjek nije mogao da rotira gornji dio tijela zere. Koliko znate ste zaista objasnili, ne vidite razliku izmedju udarca koristeci snagu ruke i koristeci rotaciju gornjeg dijela dijela. Uzivaj u zasluzenoj titulu Stana.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by mareliverpool View Post

Kako da ne.Mozda je doping delovao kontraproduktivno.
                          doping se radi tajno i tesko je dokazati ,ali zato je PRP terapija javna cinjenica i 100% dokazano povecava HGH nivo u krvi

Comment

• Та повреда је мислим психолошке природе?

кад губиш умислиш нешто, кад почнеш да добијаш, одједном све ок?
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Imam problem sa Nadalovim ponasanjem, ne sa njegovom igrom. Kad se ponasa normalno, kao sto to radi zadnjih mjeseci rijec ne kazem. Zna se kad folira, kad uzme MTO i onda samelje protivnika, danas ste srali po njemu, a covjek nije mogao da rotira gornji dio tijela zere. Koliko znate ste zaista objasnili, ne vidite razliku izmedju udarca koristeci snagu ruke i koristeci rotaciju gornjeg dijela dijela. Uzivaj u zasluzenoj titulu Stana.
                              Zdrav Nadal je nepobediv!!! A to da ja ne poznajem tenisku igru msm mani me. Sve sto ti kazes pada u vodu sve dok budes tvrdio da je Ferrer bolji igrac od Vavrinke ili sto je jos gore da zasluzuje slam Boze pomozi.
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Kažu strucne analize jucer, bolje Stanu da ne izlazi na teren. Ocekuje se da Sampras Rafi da trofej, samo je pitanje u kakvih ce ih pozama slikati...pa ja kontam bolje mi na župla malo otici i opustiti se, sto bih se djaba nervirao

Tivra se sad, vidim ne igraju, šta sam propustio

Comment

Working...
                                X