Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Kakve veze ima sto je zaplakao, najveca mi je glupost kad se zbog toga napadaju sportisti

Sent from my HTC, posto mi se moze
    Pitao sam zbog toga sto su Federeru to nabijali na nos..Sasvim je normalno da covek zaplace...

Comment

• Originally posted by Niki View Post
      Kad je to Stan imao 6-1. Niti je ovo bio zanimljiv mec, niti je mogao biti kad je jedan igrac povredjen. Svaka pobeda je zasluzena, ali ishod je bio poznat od pocetak drugog seta.
      Greska. Imao je 6:3. Da li to nesto mijenja? Nije svaka pobjeda zasluzena, ova jeste.

Da je u trenutku povrede bilo 6:3, plus brejk za Rafu? ne bih mogao reci da je ova pobjeda zasluzena.

Mec je bio interesanta nekih 40 minuta, iza toga nije.

Comment

• Kako je zivot cudna radnja, svasta te nauci... izmedju ostalog i kako zaboraviti nebitne stvari.
        Evo ja vec zaboravio ko je pobednik AO 2014. u muskoj konkurenciji ?
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Vidim Stan dobio nove navijace na forumu posle ov titule

Comment

• Joj samo ne zna Wawrinac baš lijepo da drži ovaj pehar valjda nije navikao

* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
              Vidim Stan dobio nove navijace na forumu posle ov titule
              Wawrinka i Murray u bar jednom trenutku godisnje imaju najvise navijaca na forumu
              sigpic

Comment

• Dva detalja,

Ponovo je mec sampionata Novak-Vavrinka i ponovo je pobjednik GS Novak ili pobjednika nad Novakom. 11. put za redom.

Comment

• Ovo finale je bilo jako tuzno gledati ali prvi set je Stan igrao vrhunski tenis i podsetio me na proslu godinu kad je unistavao Noleta istim...
                  Za sve sta je pokazao na ovom turniru- CESTITAM!

Comment

• Sasvim je normalno da osvajac GSa dobije nove navijace, eto Federer, Rafa i Novak su imali milione navijaca dok nisu dosli u TOP 20

aha...

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Greska. Imao je 6:3. Da li to nesto mijenja? Nije svaka pobjeda zasluzena, ova jeste.

Da je u trenutku povrede bilo 6:3, plus brejk za Rafu? ne bih mogao reci da je ova pobjeda zasluzena.

Posle toga se samo iscekivala predaja Rafe, ja moram tu da mu odam svo postovanje jer je izgurao do kraja, retki su koji bi ostali do kraja na terenu i borili se!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Ma nije
                        добро, мало зорт од важности меча...
                        sigpic

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                          Posle toga se samo iscekivala predaja Rafe, ja moram tu da mu odam svo postovanje jer je izgurao do kraja, retki su koji bi ostali do kraja na terenu i borili se!
                          Ne se samo borili, nego ucinili mec koliko toliko zanimljivim.

Comment

Mec ne moze biti interesantan kad je jedan igrac povredjen. Titula je zasluzena u kontekstu da je stigao do finala svojom dobrom igrom i kljucnim poklonom od strane Djokovica, a sto se tice finala mozemo komentirati prvi set, gde je Stan odigrao odlicno, a Rafa pasivno. Sve iza toga je izlisno jer dva seta Rafa je vise statirao i vraco loptice koje idu njemu na reket, a to nije igra koja se treba analizirati.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Sasvim je normalno da osvajac GSa dobije nove navijace, eto Federer, Rafa i Novak su imali milione navijaca dok nisu dosli u TOP 20

aha...
                              Ne budi naivan, to nema veze sa tim i ti to dobro znas
                              sigpic

Comment

Presudilo je onih neiskoriscenih 0:40 kad je Stan servirao za 1. set pri rezulatatu 5:3 kad nije pogodio nijedan 1.servis do djusa. Da ga je tu Nadal brejknuo dobio bi lagano mec.

Comment

Working...
                                X