Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Niki View PostRafa je odlucio ostati do kraja i ne predati. Sampionski. Dali i pametno, videcemo u nastavku sezone.OVAKO
Comment
-
Na sličan način je Gaudio osvojio GS, samo što je Coria i onakav kljakav bio sposobniji od današnjeg Nadala, a imao je i 2 seta prednosti. Tako da ne mislim da bi i dobijen prvi set Rafi puno pomogao da se desilo ovo što se desilo na startu drugog.
Comment
-
Norman je izgleda FORTUNA za svoje igrače koje trenira. Setimo se RG 2009. i Soderlingove pobede nad povredjenim Rafom. Evo istorija se ponovila, samo sa Wawrinkom umesto Soderlinga. Rafa iz polufinala bi lagano dobio ovo finale, event. 1. set bi izgubio... Bez obzira na ovaj poraz Federerovih 17 GS su i dalje dostižne, verov. ne za godinu dve, ali svakako za 3-4 odn. do kraja karijere. Rafa može mirno da spava, stekao je ogromnu zalihu poena, potvrdio svoju klasu protiv Federera (protiv ovako dobrog Federera 3:0!). Ostaje mu da se oporavi i izdominira šljakom ponovo. Najbitnije je da mu kolena nisu problem, kao u RG 2009. i da ga povreda ne odvoji od terena.
Comment
-
Moram samo da kažem da je sudija ovog meča ostavio veliki utisak na mene, Nadal sevira 0-40 za Wawrinca i on Nadalu daje opomenu, malo koji sudija bi u takvom trenutku opominjao, čovjek radi svoj posao kako treba* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by shminka View PostGaudio je gubio 2-0, pa okrenuo...Stan je vodio haman 2-0
Comment
-
Originally posted by Zika View Postсазнао је тек после другог сета! обавестили су га у свлачионици...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment