Svaki Rafin poraz razlog je za slavlje.. da budemo iskreni..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ovde su svi kivni zato sto je izbacio Novaka. Svaki dana kada neko pobedi Nadala je dan za slavlje.
Ferrer je bolji igrac od Vavrinke ali znate sta? Ferrer nema Slam xaxaxax. Forza David.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNetacno, navijao sam za Nadala. Zna se sto mislim o Nadalu ali sam danas svim srcem bio uz njega. Jos je povrda i sramni komentari ovdje dodatno pomogla.
A kakve veze ima wawa sa komentarima ljudi sa sportklub foruma?
Jedino ako se sramno ponasao danas sto stvarno ne znam (i ne verujem), tek cu videti kasnije mecIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Verovatno je i Rafina povreda razlog za slavlje.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Onaj ko pusti suzu pokazuje samo da je živo biće i da ima osjećaje, ismijavati nekoga zbog toga je žalosno.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostPazi da ti ne poverujem
A kakve veze ima wawa sa komentarima ljudi sa sportklub foruma?
Jedino ako se sramno ponasao danas sto stvarno ne znam, tek cu videti kasnije mec
Povreda Nadala je samo pomogla da mi bude simpaticniji iako sam bio svjestan da nema trika da dobije. A onda ti komentari da folira, a svako ko ista zna o igri je mogao da vidi u kakvom je stanju bio danas, to je samo pomoglo da se navija za Nadala danas.sigpic
Comment
-
Svako bi plakao da zna da bi osvojio bez teške povrede. Svaka čast što je uopšte ostao na terenu iako nije bio u mogućnosti da izvodi udarce na ispravan način. Čupao je i iščupao set na račun Wawrinke koji je samo potvrdio šta bi se desilo da je Rafaelo ostao zdrav.
Comment
Comment