Originally posted by 61563
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
-
Originally posted by bice View PostNe znam zasto potcenjujete Harisona, decko je u odlicnoj formi i verujem da ce posteno namuciti Cilkana, mozda i izbaciti u 5 setova. Ne ume Marin.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by 61563 View PostBila si u pocetku,ali juce na Gaske,danas opet zicer Edmund,ako stvarno zelis da povratis,simbol neustrasive ,odigraj nesto na Dimitrov-Rublev,ima vremena josŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostMa onda hrabro Maro na Rusku kamikazu,pa bar se samoubi,kao neustrasiva,a ne da pocrvenis na tabeli zbog Edmunda,ko 80%posto tipsteraŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNeka ,ne menjam ja ono što odigram,ali ti mi ni sada ne "zvučiš" baš uverljivo...
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostTi rece da si jednom promenila ranije,tako da kad si mogla jednom,mozes i opet,mada znam de ces tesko danas promeniti pik,al evo obecaj,ako te srusi Edmund da ces me sledeci put poslusati(stvarno bi voleo da jedini zenski dubl bude bar u TOP5) ,a ja nikad nisam menjao pik i niti cu.
Ali ono što se desi dva puta desiće se i treći put...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostFiksni ja I dalje ne bih Maru poslusao,pa makar izgubio sve dok me ubedi u suprotno
A ne Maro to je samo uteha za one ,koji pokleknu prvi put,onda se lako desi drugi,a onda izmisle te fraze,jednom kad nesto uradis gotovoLast edited by 61563; 18-01-18, 22:32.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostPa verujem ti,pogotovo sto je ti znas od ranije kako tipuje,ja nisam igrao suicid ovde,al zeleo bih da prodju dalje (Mara,Tea)stvarno,pogotovo sto ih i ne vidim kao ozbiljnu konkurenciju za prvo mesto,ako nista bar Mara da dogura do QF ovde pa da zajedno hrabro,tipujemo na Delpa protiv RF,al ona se izgleda tvrdoglavo trudi da ispadne ranije
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostNisi ti gledao prosle god kad je mnogima zaprzila corbuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Comment