Samo cekam koga ce da zavije u crno u scudu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Noćas nikoga,možda sutraŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostJoj Maro Maro u kojoj si fioci srce ostavila,pa ne bi takva prosle godŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostEvo i samopouzdanje pocelo da pada ,a ni u drugoj nedelji nismo josŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostDa,pa ono kazes da za sutra vec nisi sigurna,a i da pucas ti bi sad opalila na Rubljeva,pa nek ide zivotŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostLjudi to je Čilić.Na njega se ne igra, čovek čokne dok kažeš keks... bez obzira ko je sa druge strane mreže...
Onaj USO je slučajnost,splet okolnosti...U finalu bilo pitanje ne ko će pobediti nego ko će izgubiti...
@Olja ma kakve traume, ali covek me je 2 puta oborio kada je igrao protiv 3 puta slabijeg tenisera i od tada ga ne bih odigrao ni protiv juniora da igra.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Znam bice, nisam iz istih razloga ni ja...kada sam ruku mogla da dam za njega
E sad cu sa istom da se cesem ujutru...
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Vidi sto navalili na Madjara..ccc.
I jedan savet: kada menjate pik..pisite novi post jer ako ispravljate stari, a Bojana vec mozda prosla taj deo i upisala pikove, nece se vracati na staro
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment