Originally posted by Mrkela
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostAl ste navili na nejaka pleca pirgavog Edmunda -.-
ttDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Tipovao Madrid posle mene...i normalno pošto je pretrnuo juče danas odigrao kontra
Samo bolje Džoni da si prepisaoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by 61563 View PostDaj Boze da ga vcr dobar deo teniskih forumasa zamrzi
Maro,ne buni mi partneraŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Edmund-Cilic, Cilkan-pirgavi...kuku niko da malo vise rizikuje..mada su obojica neki rizik da se razumemo...
Eeee sad odoh da proanaliziram svoj rizik...i kome se privoleti Onaj Dimitrov je bio bas truba juce i mnogo bih volela da ga Rus izbaci... hmm
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne znam zasto potcenjujete Harisona, decko je u odlicnoj formi i verujem da ce posteno namuciti Cilkana, mozda i izbaciti u 5 setova. Ne ume Marin.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostNe znam zasto potcenjujete Harisona, decko je u odlicnoj formi i verujem da ce posteno namuciti Cilkana, mozda i izbaciti u 5 setova. Ne ume Marin.
Comment
-
Ljudi to je Čilić.Na njega se ne igra, čovek čokne dok kažeš keks... bez obzira ko je sa druge strane mreže...
Onaj USO je slučajnost,splet okolnosti...U finalu bilo pitanje ne ko će pobediti nego ko će izgubiti...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostLjudi to je Čilić.Na njega se ne igra, čovek čokne dok kažeš keks... bez obzira ko je sa druge strane mreže...
Onaj USO je slučajnost,splet okolnosti...U finalu bilo pitanje ne ko će pobediti nego ko će izgubiti...
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostNe sporim nista ja u vezi Cipeta,al za ovaj meca danas bas je u prednosti po meni,a taj USO ne bi osvojio ,da Kei nije to sto jeste ,stakleni,(nemamkondicijezadvajakameca)teniser
Na papiru jeste Čilić u prednosti,međutim sa njim nikada nisi siguranŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment