Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zanima me moze li se neko setiti prve GS titule igraca koji nije igrao ni finale, preko igraca koji je vise puta uzimao GS ,ja ovako po secanju ne mogu, tako da Wawac moze sutra doziveti samo castan poraz .Dosta mu je finale za pocetak
    Setio sam se Delpo protiv Rogera
    Last edited by juventus; 25-01-14, 23:59.

Comment

• Del Potro.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Del Potro.
        Setio sam se i ja ,kad sam postovao,dobro rastu lagano sanse Wawca da moze da iznenadi ,pitanje je ima li jos neko ili je Delpo jedna lasta koja ne cini proljece

Comment

• Safin isto.
          sigpic

Comment

• Delpova velika prednost je sto se ne plasi protivnika, niti mu ruka drhti u gemu za mec.
            Stanko mora takav biti ako misli na bilo kakvu sansu za titulu.
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              http://uk.eurosport.yahoo.com/news/t...1356--ten.html
              Toni kaze da finale bi trebalo suditi neki bivsi igrac, neko ko je igrao tenis. Ovako je izjavio zbog toga sto je Rafa kaznjen u mecu sa Nisikorijem zbog prekoracenja vremena izmedju servisa.
              i u to se meša... strašno
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dva igraca u zadnjih 15 godina to mu dodje 3% za pobedu Wawrinke, eh sto ti je tradicija ,srecom i ona se ponekad rusi tako da cemo na taj faktor dodati jos bar 2% ,znaci ukupno 5% za pobedu Wawrinke.Rastu sanse lagano,na pocetku nisam mu davao ni jedan % sanse.Tenis je cudo

Comment

• Nestor igra finale miksa sa Kristinom Mladenović. Svaka čast majstoru,zaslužio je.

Protivnici u finalu su im Horia Tecau i Sania Mirza.

Comment

• Ljudi vi od Wawrinke napraviste Martina Verkerka
                    Outsider jeste ali nije panj bez sanse.
                    Baksuziranje Nadala nakon ispadanja Novaka recenicom "Ovo Nadal lagano uzima" mozda urodi plodom.Stan ako zeli da da dobije mora dobro da servira,napada Nadalov bekhend dubokim top spin lopticama i koristi kratke lopte koje dobije,nema tu neke posebne filozovije.Mozda moje zapazanje nije bilo najbolje ali imam osjecaj da je Stan protiv Novaka i Tomasa s deuce strane najmanje 70% servirao kroz sredinu i cudno mi je da to oni nisu primjetili i bolje pokrili tu stranu

Comment

• Dobro jutro ljudi, jos dva sata i kusur do pocetka... pa da uzivamo u finalu najlepseg GS.
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ne mogu dočekat... Probudio sam se u 2 sata jutros i nisam posle smio da zaspem da ne bih prespavao... Biće to najbolje finale u poslednjoj deceniji i ako Sten pobijedi najveće iznenađenje u teniskoj istoriji.
                        A pratim tenis još iz vremena Rod Lejvera, Artur Eša i Rolan Garosa.

Dako bude nešto zanimljivo na ES prije meča... Možda da puste hajlajtse iz meča đe Sten dere Kralja Melburna...
                        Last edited by Glavonja; 26-01-14, 06:27.

Comment

• Damir- ma kakvo baksuziranje, u ovom slucaju uopste nije potrebno...Stan nije Rafi uzeo niti jedan jedini set a 12 puta su igrali + nema nikakvog iskustva sa finalom GS + na drugoj strani je buduci GOAT
                          Ja samo zelim da vidimo dobar tenis

Comment

• Ako Sten ne uzme danas Rafi bar 2 seta ja se više neću vraćati na ovaj forum!!!!

Mark my words!

U čemu mi možda i prskaj pomogne tokom live praćenja meča...

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                              Slozili smo se da Nadal nije igrao svoj najbolji tenis jesenas, a ovo je GS i tu on daje sve od sebe, a Stan da li ce moci da pruzi najbolje, to je nepoznanica
                              Nadal ne igra najbolji tenis ni sada. Vavrinka je bolji nego jesenas. Ako nista samouvjereniji.

@juventus

Tomas Johanson,
                              Mikael Stih
                              Majkl Cang
                              mislim da je i Brugeira

Vjerovatno bi se nasao jos poneki.
                              Last edited by NI; 26-01-14, 07:14.

Comment

• Hoce li danasnje finale biti setnja u parku ili Vavrinka ima ozbiljne sanse.

Razlozi za de ocekuje setnja u parku:

*Rafa je bolji.
                                *Rafa je iskusniji u finalima.
                                *Rafa tesko gubi finala, dva Uimbldona od rekordera na travi Federera i tri od Novak kad je ovaj imao najbolju sezonu.
                                *Ocajan rezultat Vavrinke protiv Rafe, nije cak ni set osvojio.
                                *Cesto igrac u prvom finalu pukne (hoce li Vavrinka puknuti).
                                *Jako je tesko zamisliti kako ce Vavrinka prisliliti Rafu da napravi dovoljno gresaka.

Razlozi za de ocekuje ozbiljan mec:

*Stan je samouvjereniji nego ikada a u proslosti ga je upravo mentalni aspekt ogranicavao (faktor Norman).
                                *U 3 od zadnja 4 seta je bio potuno ravnopravan Rafi, ali ga je manjak samouvjerenja kostao.
                                *Rafa je, zbog plika ili necega drugog, u losijoj formi, Dimitrov je bio blizu da povede 2:1.
                                *Stan moze da pruzi pariji koja je dovoljna za pobjedu cak ako Rafa i ne bude grijesio.
                                'Samo' treba da ponovi mec od prosle godine sa Novakom. S tim brojem vinera pobjedjuje danas.
                                Last edited by NI; 26-01-14, 07:32.

Comment

Working...
                                X