Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stan je mnogo napredovao od prosle godine. Dva puta je razbio Mareja, dva puta razbio Ferera cime je pokazao da podjednako dobro igra na sljaci i hardu, igrao dva puta sa Novakom u 5.seta na GS a ove godine ga je dobio. Protiv Nadala jos nema ni set ali je na dva poslednja turnira na hardu od 4. seta koji je izgubio 3 su bila u TB u kojim je u 2 imao set loptu. Znaci napredak je ocigledan i uveren sam da ce uzeti bar set Nadalu. Ako je mogao Dimitrov moze i Vavrinka.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
      Stan je mnogo napredovao od prosle godine. Dva puta je razbio Mareja, dva puta razbio Ferera cime je pokazao da podjednako dobro igra na sljaci i hardu, igrao dva puta sa Novakom u 5.seta na GS a ove godine ga je dobio. Protiv Nadala jos nema ni set ali je na dva poslednja turnira na hardu od 4. seta koji je izgubio 3 su bila u TB u kojim je u 2 imao set loptu. Znaci napredak je ocigledan i uveren sam da ce uzeti bar set Nadalu. Ako je mogao Dimitrov moze i Vavrinka.
      Naravno, samo ako se ne oduzme zbog FINALA ! Mora hladne glave da udje kao da igra QF.

Comment

• Grigor u sva tri svoja meca uzeo set a Satnislas u 12 nijedan, tako da ta logika nije na cvrstim osnovama.Da li ce u GS finalu uzeti set ostaje da se vidi, sansu ima naravno, videcemo sta ce pritisak uciniti, s druge strane sumnjam da ce Nadal dozvoliti gubitak seta/ova , uz prikazanu igru na turniru i istorijsku sansu za drugi CGS ,verujem da ce izaci jos motivisaniji da na ubedljiv nacin dodje do istog.
        Similis simili gaudet

Comment

• Po meni vise ima porazom da izgubi Rafa nego Wawa,tako da ce Rafa sigurno biti kao da je preko puta
          "the rest of big 4."
          Jedna od mogucih Wawinih taktika moze biti da zapne na recimo svaki drugi set i da bude 2:2,
          racunajuci da zulj ipak Rafi nece dati mira.
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Žulj mu baš smeta Nema švajcarski broj 1 nikakvih šansi u tom meču. Ako izvuče set biće veliki uspjeh za njega.

Comment

• сигурно је ово нови Стан, али је још зелен за Рафу...

тешко да неко са једноручним бекендом може да науди Рафи?
              Last edited by Žika; 24-01-14, 23:27.
              sigpic

Comment

• Sto se mene tice, previse brzo otpisujete Stana, on je pokazao da vrlo lako moze da naudi svakom teniseru! Kao sto je neko vec pomenuo, rasturio je Mareja i Ferera, dobio Djokovica, pa Berdiha, igrao je SF pa sad moze i F! Sa druge strane, Nadal je mentalna gromada, covek lepo udje u mec, udri malo levo, malo desno, i eto pobede. Medjutim, namucio se protiv Dimitrova, kad je mogao Grigor, moze i Vavrinka. Uvek sam za onu "Nikad ne reci nikad" pa tako i sad, nikad necu reci nikad da Stan nece dobiti Rafu. Jeste da u 12 meceva set uzeo nije, ali sada moze, sad je njegov trenutak, dobio je dva dobra meca, Rafa se mucio, muci ga i zulj, svaku priliku mora da iskoristi, da stegne mu*a i eto seta, a mozda i meca!!

Nemoj da me obrukas Stan, dokazi zasto si dobio Novaka!!
                link

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                  Jesi li docekao svojih pet minuta ti koji nas prosvetli umnoscu svojom. Kako su samo nedostajale tvoje prorocke misli sa naknadnom pameti poput omiljene `sta sam vam govorio?`.
                  Vidim u mnozini se obracas ciljnoj grupi /koja je gle slucajnosti i moja/ te uzeh sebi za pravo da ti odgovorim.
                  Neka muka ili zurba te spreci da u mudrovanju ovom poradis na lektorisanju? Ne sumnjam da ces naknadno na tome poraditi. Osim pravopisa obrati paznju na pisanje reci velikim slovima, koje se u ovoj vrsti komunikacije smatra vikanjem. Nema potrebe da vikom nameces svoje stavove.
                  O tome sta, koga i zasto `zabole` moze da pripomogne zvanicna medicina ili neka alternativna metoda.
                  U vezi rodbinskih odnosa mala pouka - ujak je majcin brat, dok je stric ocev brat.
                  Makarenu nastalu 1992 godine sigurno dobro pamtis, uzimajuci u obzir numeru 90, koja je deo tvog virtuelnog naziva.
                  Mogu te obavestiti da je Novak ziv i zdrav, te se kao takav ne moze `povampiriti`, bar po vladajucim uzansama iz misticnog i onostranog.
                  Ne pises da li si pri`skidanju gaca` predmetnu osobu video sa prednje ili zadnje strane. Vrlo je to bitan podatak.

p.s. zadivljujuca i ujedno zabrinjavajuca je tvoja potreba da budes u centru paznje.
                  Docekao sam svojih 5 min,a sto se tice pravopisa znas koliko me briga da obracam paznju na ovom forumu.To sto glumis ovde nekog psihologa mogao bi da pokusas malo sa Novakom.Centar paznje mi nikada nije bila poenta u zivotu,a pogotovo ne na nekom forumu.Idi analiziraj nekog drugog,sta se bakces sa nepismenim likovima.

Originally posted by Sandugp View Post
                  Mogu samo da odam pocast Rodzeru Federeru, za sve sto je ostvario do sada, jer primetno je kako je samo jedna Nadalova pobeda protiv njega okrenula stvari i u roku od 24h svi pricaju o Novom GOAT-u ....
                  Zasto se tako nije pricalo-pisalo nekoliko dana ranije kada je Novak ispao i postalo je jasno da Nadal nece imati pravog protivnika na ovom slemu? Jer svi ovde, pa mozda malo i ja nisu smeli da otpisu Federera iako je bilo totalno izvesno da ce ga spanac "otresti". Nadal uradi ono sto i vezanih ociju moze da uradi, da ga probudis u pola noci, da igra na jednoj nozi i desnom rukom: pa krenu takve price. To je samo jedan mec - za Nadala i vise nego rutinski mec.
                  A meni govori jednu stvar. Federer je tokom svoje prebogate karijere izgradio takav respekt kod svih - i onih koji ga vole i onih koji ga ne vole, da i ako su mnogi pisali da ce se dogoditi ovo sto se upravo dogodilo i dalje skoro pa niko nije smeo totalno da ga otpise.
                  I da, da vam kazem jos nesto ljudi GOAT ne postoji jer ga je nemoguce odrediti. Postoji samo najtrofejniji igrac svih vremena (najveci sampion svih vremena) a Rafael je na najboljem mogucem putu da sa tog trona skine Rodzera ...

Zaboravih da odam priznanje pecarosu, na vrlo dobrom poznavanju opste kulture i na tome sto ume da spusti raznoraznim likovima i otrese ih kao Nadal Federera Ne poznajem nikog sa ovog foruma, ali imam utisak da bi sa nekim ljudima odavde mogao da se druzim cak i da budem vrlo dobar prijatelj in real life. A pecaros je sigurno jedan od njih ...
                  Ae objasni mi sta se ti javljas posto me svrstavas u ''raznorazne '' likove.Sta glumis sada nekog mirotvorca kada si prvi ovde napisao nesto negativno.
                  Last edited by miloolja; 24-01-14, 23:48.

Comment

• U muškom juniorskom finalu sastaju se Stefan Kozlov (16 god), Amerikanac, rođen u Skoplju i Aleksander Zverev (17 godina), Nemac
                    U ženskom juniorskom finalu sastaju se Hrvatica Ana Fet (18 godina) i Ruskinja Elizaveta Kuličkova (18 godina).

EDIT: Lapsus calami... nije Ana već Jana.. izvinjavam se gospođici Fett.
                    Last edited by miloolja; 25-01-14, 00:24.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Žile-Makarena

edituj postove, ne dupliraj ih i komuniciraj normalno.
                      Last edited by miloolja; 24-01-14, 23:53.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Žile-Makarena

edituj postove, ne dupliraj ih i komuniciraj normalno.
                        Pa ne mogu normalno,posto sam nepismen.

Comment

• Zile90 mnogo si nabubrio. Obracas se starijima od sebe. Malo postovanja bi trebao imati.
                          Ti imas svoj stav, oni svoj i to je to.
                          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                            Zile90 mnogo si nabubrio. Obracas se starijima od sebe. Malo postovanja bi trebao imati.
                            Ti imas svoj stav, oni svoj i to je to.
                            Brate nisam nabubrio,nego jednostavno ne mogu da verujem da covek koji je bio br.1 i osvojio 6 Gs-a radi ovo vec trecu godinu zaredom.Evo objasni mi,ali malo jednostavnijim recnikom posto sam glup i nepismen.Lepo mi pojasni zasto covek to radi sebi i bicu ''miran'' forumas.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                              Brate nisam nabubrio,nego jednostavno ne mogu da verujem da covek koji je bio br.1 i osvojio 6 Gs-a radi ovo vec trecu godinu zaredom.Evo objasni mi,ali malo jednostavnijim recnikom posto sam glup i nepismen.Lepo mi pojasni zasto covek to radi sebi i bicu ''miran'' forumas.
                              Zato sto je Novak samo covek,ljudko bice sa svim svoji savrsenstvima i manama - kao ti i ja.
                              Razlika je samo sto se on bavi profesijom koja je javna,prati ga miloni gledalaca i sve je vidljivo i podlozno pohvalama ili kritikama... dok smo mi anonimusi i mi se pravdamo samo nekolicini ljudi u nasoj okolini.
                              Nadam se da si me razumeo.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                U muškom juniorskom finalu sastaju se Stefan Kozlov (16 god), Amerikanac, rođen u Skoplju i Aleksander Zverev (17 godina), Nemac
                                U ženskom juniorskom finalu sastaju se Hrvatica Ana Fet (18 godina) i Ruskinja Elizaveta Kuličkova (18 godina).
                                Jana Fet

Nadam se da će Kuličkova uzeti titulu, čini se jedna od retkih svetlih tačaka mladog ruskog ženskog tenisa...

Comment

Working...
                                X