Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stvarno ljudi, Stan mora prvo da osvoji neki masters i malo vise turnira 500 serije, pa onda neki slem. Stan je spletom okolnosti u finalu i naravno Shminka ce da se razgrdi ali moramo to priznati, zreb je bio idealan(Nole i Brdih mu pasu) Ja bih u ovoj situaciji voleo da on pobedi Rafu ali to je skoro nemoguce.
    Last edited by salinjo90; 24-01-14, 22:13.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Za mene niposto, sto se mene tice ni Masters ne zasluzuje, kamoli Slam.
      Preporucio bih ti da ponovo odgledas drugi set meca sa Djokovicem. A ako ti je prdugo onda onaj gem u kome je Varinka brejknuo Novaka.

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
        Stvarno ljudi, Stan mora prvo da osvoji neki masters i malo vise turnira 500 serije, pa onda neki slem. Stan je spletom okolnosti u finalu i naravno Shminka ce da se razgrdi ali moramo to priznati, zreb je bio idealan(Nole i Brdih mu pasu) Ja bih u ovoj situaciji voleo da on pobedi Rafu ali to je skoro nemoguce.
        Spletom okolnosti? Ispali svi glavni favoriti pa je imao lak put do finala? Izbacio je Novaka covjece, zasluzeno je u finalu, kakav crni splet okolnosti...
        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
          Stvarno ljudi, Stan mora prvo da osvoji neki masters i malo vise turnira 500 serije, pa onda neki slem. Stan je spletom okolnosti u finalu i naravno Shminka ce da se razgrdi ali moramo to priznati, zreb je bio idealan(Nole i Brdih mu pasu) Ja bih u ovoj situaciji voleo da on pobedi Rafu ali to je skoro nemoguce.
          Delpo ima slem, a nema masters
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Stan u nedelju mora da juri vinere po svaku cenu. On ne sme da bude kontrolisano agresivan protiv Nadala, jer ce da bude kaznjen. Svaka najmanja prilika da se Rafa izvuce na forhend bice kaznjena sa baloniranjem na BH Stana. Servis ce biti kljucna stvar za Vavrinka, ako servira ispod 65% odprilike nema sta da trazi. Prvi set je isto tako krucijalno bitan, ako ga osvoji ima neke sanse, ako ga izgubi moze da se pozdravi sa Melburna.
            OVAKO

Comment

• Sto se mene tice, moze osvijiti I Stanislas i Rafa Totalno mi je nebitno, ali ne smem reci da Stan nema sta da trazi protiv Nadala, ima, ima!
              link

Comment

• Stan je pokazao veci kvalitet u ovom duelu sa Djokovicem, nego prosle godine. Prosle godine je bio svjestan da ne moze igrati s Novakom, pa je onako lupao i imao srecu da vecina udaraca upada u teren. Onakav mec odigras jednom u karijeri. Stan na AO, Rosol na W, Soderling na RG, Stakhovsky na W itd...

Stan se godinu dana poslije vraca, ubjedjen da vise ne mora igrati tako spektakularno da ima šansu...u bitnim poenima je izdrzao razmjene od po 30 udaraca i izasao kao pobjednik iz njih. Servirao odlicno kad je trebalo, skidao linije i dosao do pobjede naposlijetku...

Svakako je ovaj mec veci pokazatelj njegovog kvaliteta nego proslogodisnji...

Stakhovsky i Rosol se nisu sastavili poslije svojih meceva...a Stan je odigrao najbolju sezonu u karijeri i ne zaustavlja se jos uvijek

Comment

• Rafaelo čuvaj se

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Delpo ima slem, a nema masters
                    Da, ali Delpo je igrao nekoliko finala Masters serije

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Stan je pokazao veci kvalitet u ovom duelu sa Djokovicem, nego prosle godine. Prosle godine je bio svjestan da ne moze igrati s Novakom, pa je onako lupao i imao srecu da vecina udaraca upada u teren. Onakav mec odigras jednom u karijeri. Stan na AO, Rosol na W, Soderling na RG, Stakhovsky na W itd...

Stan se godinu dana poslije vraca, ubjedjen da vise ne mora igrati tako spektakularno da ima šansu...u bitnim poenima je izdrzao razmjene od po 30 udaraca i izasao kao pobjednik iz njih. Servirao odlicno kad je trebalo, skidao linije i dosao do pobjede naposlijetku...

Svakako je ovaj mec veci pokazatelj njegovog kvaliteta nego proslogodisnji...

Stakhovsky i Rosol se nisu sastavili poslije svojih meceva...a Stan je odigrao najbolju sezonu u karijeri i ne zaustavlja se jos uvijek
                      Sodierling los primjer.

Obojica znamo da kako je iz tih razmjena izlazio kao pobjednik. Novak je napadao jednog Rogera na USOu, potegao bi, ovdje nije i to mu se obilo. Novak je sat vremena surovo dominirao terenom, dozvolio je glupi pad koji ga je izbacio(i dalje ne znam zasto) iz meca potpuno.

To sto je on igrao prosle godine je najveci moguci nivo, nesto sto jos uvijek nije ponovio, a ubijedjen sam i da nece.
                      sigpic

Comment

• Nije Soderling los primjer, jer u onim uslovima nije uradio nista vise. Dosao je dogodine opet Rafi i primio batine u 3 seta...a onakvu igru nikad nije ponovio.

Ja ti opet kazem, Wawrinka je sada puno bolji igrac nego sto je bio na proslogodisnjem AOu...a ti kako hoces

Comment

• Soderling je posle toga dominirao maltene u svakoj dvorani u kojoj se pojavio, osvojio covjek Paris i ko zna sto bi jos osvojio da mu se nije desilo to sto mu se desilo. Ponovio sledece godine uspjeh na RGu, Wawrinka Oeiras i Chennai, pretanko. Naravno ima cijelu ovu sezonu da to promijeni, da dokaze neke stvari svima, posebno da ono pokazivanje na glavu bude relevantno. Nedelja prilika broj jedan.
                          sigpic

Comment

• Pa jeste dominirao, ali je dominirao isto kao sto je i Stan dominirao sada...servisom...tako da mi je primjer fenomenalan

Comment

• Jaci mentalno masu. Razarajuci FH.
                              sigpic

Comment

• Ni Stanovom se ovih dana ne moze naci mana

Nije mi bio cilj da ih poredim kao igrace...nego cisto igre na RGu 2009. i 2010. protiv Rafe i na AO 2013. i 2014. sa Novakom

Comment

Working...
                                X