Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moram priznati da sam od ovog turnira gledao samo jedan meč. Alja Tomljanović kad je igrala i nesrećno ispala.
    Žao mii je što nisam vidio Džumhura, ali teško da se tu može što sa 175 visine i ocem kao trenerom.
    Ostalo me nije ni zanimalo jer sam Stena vidio u finalu, a da gledam razne Monflise, Ferere... Ne ide.
    Pa znate li što je jedan Ferero za njih po znanju? Pa Soda, pa i No3e, koji će eto brzo biti i No4e...
    Baš je tenis padu a baš zbog guranja ovih "starosjedioca"

Comment

• Originally posted by Glavonjica View Post
      Moram priznati da sam od ovog turnira gledao samo jedan meč. Alja Tomljanović kad je igrala i nesrećno ispala.
      Žao mii je što nisam vidio Džumhura, ali teško da se tu može što sa 175 visine i ocem kao trenerom.
      Ostalo me nije ni zanimalo jer sam Stena vidio u finalu, a da gledam razne Monflise, Ferere... Ne ide.
      Pa znate li što je jedan Ferero za njih po znanju? Pa Soda, pa i No3e, koji će eto brzo biti i No4e...
      Danas vec imamo derbi za post godine...
      Nesto plodan ovaj dan valjda ovo zahladjenje utice,ko ce ga znati.
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
        @Glavonjica - dobro dosao.
        Hvala erborn.
        Ja sam stari, uvaženi član, nego sam zaboravio pasvord i e-mail...
        I vidio sam prvih 5 gemova meča između Rafaela i Rodžija i imam osjećaj da je više bilo lijepih poena u tih 5 gemova nego, nego na cijelom turniru.

Comment

Danas vec imamo derbi za post godine...
          Nesto plodan ovaj dan valjda ovo zahladjenje utice,ko ce ga znati.
          Trolina Napravio dupli akaunt pa ponovo piše gluposti

Comment

• Glavonjica,izvini na iskrenosti,ali imas ubjedljivo najruzniji nick na forumu,pregrdan! btw,mislim da si zbog troleksa odje.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

• Ferero j izmislio tenis za ove ;)
              Pa Gonzo... Mučno je gledati Simona, Monflisa... trebalo bi sve to u kvalifikacije... Kontam mnogi ne bi izašli iz njih.

Duka, moj nik je nažalost splet okolnosti. Prvi nik mi je bio normalan, Glavonja, ali sam zaboravio detalje vezane za njega, pa se nisam mogao registrovati pod njim opet...
              Last edited by ; 24-01-14, 20:16.

Comment

Ferero j izmislio tenis za ove ;)
                Pa Gonzo... Mučno je gledati Simona, Monflisa... trebalo bi sve to u kvalifikacije... Kontam mnogi ne bi izašli iz njih.

Duka, moj nik je nažalost splet okolnosti. Prvi nik mi je bio normalan, Glavonja, ali sam zaboravio detalje vezane za njega, pa se nisam mogao registrovati pod njim opet...
                Ne smes da imas dupli nalog, ovaj cu ti banovati u roku od 5 minuta, a sad cu ti na pm poslati novu sifru za taj nick Glavonja.
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• hvala.

Comment

• Glavonja,kako divan nik

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                    sigpic

Comment

Moram priznati da sam od ovog turnira gledao samo jedan meč. Alja Tomljanović kad je igrala i nesrećno ispala.
                      Znači, kao da sam ja pisao

Comment

Shminka,bas si super napisao. Ove je za mene finale "snova" koja god da dobija - ja prezadovoljan.
                        Slazem se! Al' ipak bih malo vise volela da osvoji Na Li...treci put je u finalu, 32 godine, ne mora vise biti prilika (nadam se da hoce ali ko zna)...Domi jos ima dosta vremena.

Last edited by Zzz; 24-01-14, 20:33.

Comment

• Koja god o devojaka da osvoji morala bi Ani veliki plezir naciniti i osobito zahvalna biti.
                          sigpic

Comment

• Kolika je bila kvota na Stanka da dodje do finala ?
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Nije od Goatererovaca nego od novinara, istih tih koji sad dizu Nadala u nebesa, i koji su pisali da ce Fed da obori Samprasov rekord kad je on mozda imao 4,5 GS.

Moram da kazem da si mi ti bio jedan od omiljenih forumasa, ali da si tokom ovog turnira pokazao pravo lice i razocarao si me, provociras bukvalno u svakom postu.
                              Nadala opravdano dižu u nebesa, ima dosta elemenata da se smatra uspješnijim, a tek će da ih bude. Za ovo drugo ti ne vjerujem, ni sam sebi nisam previše omiljen

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                                Nadala opravdano dižu u nebesa, ima dosta elemenata da se smatra uspješnijim, a tek će da ih bude. Za ovo drugo ti ne vjerujem, ni sam sebi nisam previše omiljen
                                A Federera su neopravdano hvalili?
                                Druga stvar, isti ti ce samo cekati prvu priliku i otpisace Nadala, jer to su novinari, uvek teze senzacionalizmu.
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X