Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NI,

ides na ovu opicju "više" ispod smajlija i onda ce ti se otvoriti prozor sa ostalima

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
      Pa lepo si rekao nece nikada biti.NAdal za 3 klase iznad Novaka u svemu.God dana stariji,a uskoro troduplo vise slemova ce imati.Bas nekoga zabole ona stvar ko je kakav covek,a i realno ne mozes da tvrdis da je Novak bolji covek od Nadala jer mi to ne znamo.Ja samo znam da je ujka Toni genijalac koji se dugo nece pojaviti,a da ce Novak biti upamcen NAZALOST kao Makarena,hit za jedno leto.Sada slobodno pljujte i saljite lose reputacije.Novak ce kao i uvek da se povampiri u Pekingu i Dubaiju,ali zato na slemovima nece ni doci do Nadala,a i ako dodje opet ce biti skidanje gaca.Evo vec treca godina uzastopno u zenitu karijere sta on radi.Posle neko prica o osvajanju 10-12 slemova.Koliko to smesno zvuci da vi znate...
      Prvo ispravka nisam rekao već rekla! Druga stvar ja nisam od onih navijača koji navijaju za pobjednika već za određenu osobu a to je u ovom slučaju Novak. On je u mojim očima dovoljno visoko da to nijedan poraz ni neuspjeh neće promijeniti. Ja ne osporavam Nadalove uspjehe, poštujem ih ali nikada ne bi željela da Novak bude kao Nadal (možeš to da shvatiš kako želiš) možda će Nadal da postane najbolji igrač svih vemena(ali opet možda i neće, tenis ne završava sa Federerom, Nadalom, Novakom biće još mnogo vrhunskih igrača i posle njih) ja znam ko je u mojim očima najbolji! Ne volim te izraze "skodanje gaća" i slično, ne vidim zbog čega to pišeš, šta ti to uopšte znači kažeš Nadal je 3 klase iznad Novaka u svemu, ne bi se mnogi složili sa tobom, prva ja ne bi, ali tvoje mišljenje i ja to poštujem, ne volim da ulazim u nepotrebne rasprave zato što sam iznad toga a i šta god da kažem mišljenje drugih ne mogu da promijenim (i ne želim to)
      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Stanislas Wawrinka must 'swing from the hip' to beat Rafael Nadal
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Totalna ofanziva...nema druge...drzati ga na BHu u razmjenama i cekati pravi trenutak za napad sa osnovne linije...

Meni servis daje veliku nadu, bas je fantasticno servirao do sada na turniru...

Comment

• Videcemo sta ce Mats danas kazati ako budu pricali o finalu ja kontam da ce opet reci da Stan ne sme da vodi, sto je rekao i protiv Novaka

Comment

• COUNTRY SCOREBOARD
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Dobro guraju i ove sezone

sigpic

Comment

• Matematicari...TADBAS

Comment

• Šteta za Jorovićku. Izgubila u dva seta finale dubla

Comment

• tolko uzbudljivo finale da ga necu ni gledati.

Comment

• Nece ga ni Don Beker gledati

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                          Nece ga ni Don Beker gledati
                          TADBAS za ovakve postove

Comment

• Ali će zato sigurno Role da gleda, kao i uvek

I ovo tvoje trolovanje nije za ovu temu.
                            sigpic

Comment

• Roger ce sigurno gledati Stana

Comment

• Pa znam... hoće, kao i nekoliko poslednjih finala GS.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X