Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aaaaa Boze kako su se ovako poslagali dogadjaji ima da svisnem,da gledam sve a u stvari ne gledam nista!
    Sto mrzim takve situacije ccccc

21.00h - Denver Vs. New England
    00.30h - Seattle Vs. SF 49ers
    01.00h - Tigrica Vs. Sharapova
    ------ - Sloane Vs. Vika
    Posle ovoga krepavam 100 % a ustajem pre 7h
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ana je prvi put i set osvojila protiv Serene ne samo meč.

Ova saga sa njenim izbačajem traje od propadanja i gubljenja samopouzdanja od osvojenog RG, tj. 2008. i nema pomaka uopšte, što je vrlo interesantno. Toliko trenera promenila za ovo vreme i ništa... a da je mentalna stvar jeste, samo kako to više da prevaziđe. Ni kod jedne igračice ne viđam to toliko često loše izbacivanje, možda malo kod Venus, ali ne u ovolikoj meri. Sjajana je stvar da je i pored tog lošeg izbačaja ipak sačuvala svoje servise, makar to bilo i na račun Serenine povrede, njenog lošeg stanja ili šta već... pritisak je bio veliki, a ona ga je glatko prošla, bez trunke nesigurnosti. To je malo ko očekivao.
      Možda će ova pobeda ipak doneti neki pomak, jer je bila ubedljiva i protiv izuzetne šampionke. Nije dugo imala takav osećaj, sigurno.
      I to što je tako kruta, loše se kreće i to joj dodatno pravi probleme, tu nema nekog pomaka, igra na mreži.. nema je osim onih par slučajnih poena, ali to prepisujem samopouzdanju... ali zato je BH bio odličan, kako do skoro nije ni imala taj udarac.

A malu Slatkicu mora da pobedi, posle kako hoće.
      Last edited by miloolja; 19-01-14, 20:07.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Cijelu karijeru Ana ganja lopticu kod servisa, ima problem s tajmingom, antitalenat je za taj segment, i dok god bude igrala tenis imaće probleme s tim. Nema to veze ni sa trenutkom u meču, ni sa samopouzdanjem, to je osnova, kao kad bi nekome ispadao reket iz ruke i da kažem kako nema samopouzdanje Pokušalo se ispraviti ali nije do kraja urodilo plodom, ne može da nauči i nikad neće

Petra, Serena nije predala zato što je svjesna da i tako grbava, i sa kineskom glasačkom kutijom pozadi, može da dobije, prevarila se

Comment

• Nije imala toliko loš izbačaj pre 2008. Ne kažem da je bio idealan, ali ovo sada je smešno koliko juri lopticu ili koliko puta pokušava ponovo.

Serena je očigledno očekivala isto što i mi... da Ana izgubi...
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Jurila je i tad, možda se ne sjećaš. Protiv Golovin je nekoliko gemova u kontinuitetu ganjala lopticu, dobro pamtim jer sam zbog toga prebacivao kanale Desi se meč kad bude uspješnija, možda već sutra, ali problem nije otklonjen niti će biti

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Serena je očigledno očekivala isto što i mi... da Ana izgubi...
              Serena je vjerovala da je vise nego dovoljno dobro da pobijedi Anu. Iznenadio je nivo Anine igre. Zato nije predala.

Originally posted by notorious View Post
              Cijelu karijeru Ana ganja lopticu kod servisa, ima problem s tajmingom, antitalenat je za taj segment, i dok god bude igrala tenis imaće probleme s tim. Nema to veze ni sa trenutkom u meču, ni sa samopouzdanjem, to je osnova, kao kad bi nekome ispadao reket iz ruke i da kažem kako nema samopouzdanje Pokušalo se ispraviti ali nije do kraja urodilo plodom, ne može da nauči i nikad neće
              notorious,

To su dvije razlicite stvari. Tajming na servisu, za koji shvatam, da dodje i ode, kao svaki tajming.

I izbacivanje loptice na pravom mjestu kod servisa. To se vjezbalo, u moje vrijeme, medju amaterima, tako sto bi nacrtao krug na zemlji gdje zelis da loptica padne i onda izbacujes. Ne mogu vjerovati da nema savrsenije vjezbe od i da se ne moze postici bolji izbacaj od onog koji Ana ima. Ona povremeno baci lopticu pola metra daleko od idealne tacke.
              Last edited by NI; 19-01-14, 20:45.

Comment

• sigpic

Comment

• AO 2008

kao da je juce bilo...neki brzo zaboravljaju

to oko izbacaja loptice mozda nama preko tv-a izgleda cudno ali sam uvjeren da to nju uopste toliko ne ometa i dekoncentrise za vrijeme igre kao sto se cini nama sa strane
                  venus vilijams, nenad zimonjic i jos neki (dominik hrbati ranije) imaju slicnu naviku

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    1.
                    Ne dizem Anu u nebesa. Mislim da jako tesko moze pobijediti Azarenku, da je Li Na jasan favorit protiv nje a da je mec sa Busar izjednacen, iako kladionice daju 71% sanse Ani.

2.
                    Meni taj izbacaj kod servisa nije jasan. Prvo, ne znam kako ona uopste moze da pogodi sa onim izbacajeme a ne napravi 'foot fault'. Pa ona povremeno mora da trci za lopticom na servisu. Drugo, kako to ne moze da nauci.

3.
                    Rekavsi to, ne valja umanjivati da je ona pobijedila (povrijedjenu) Serenu a prije toga Stosur. Oba puta izgubivsi prvi set.
                    Ja mislim da je taj izbacaj problem mentalne prirode, ja u sali kazem, kada je ostavila Verdaska raspala se i ona i on

Comment

• Moze li JJ dobiti Simonu? Sva tri prethodna duela isla su u 3 seta, a Halep vodi sa 2-1

Cini mi se da je rumunki malo opala forma, sto i ne cudi nakon onakve sezone. Ipak na GS nema neke pretene uspehe, izjednacila je 4. kolo sa US opena, ostalo sve ili prvo i li drugo

Ni jedna ni druga nisu imale bog zna kakve protivnice, a Simona je izgubila set od Lepcenko doduse igralo se na +45 taj dan

Jelena je lose izgledala u poslednjem mecu, a i sama je izjavila da je bila nadrkana taj tad...bilo bi zaista lepo kada bi ponovo imali dve predstavnice u 1/4 finalu GS-a

sanse 50-50
                      sigpic

Comment

• Nadam se da Rafa nece prije 5 na teren, posto cu tada da navijem sat, posto ne volim da rizikujem da se ranije probudim i da zene gledam

Comment

• Lajk ko misli da ce Ana da razguzi Jevgeniju ..!!! IDEMO DELIJE .. !!!
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• @cssr
                            Ali opet niko nije u tolikom problemu kao Ana.
                            Smeta dosta taj los izbacaj naravno, moze da naskodi i samopouzdanju u nekim kriticnim trenucima, tipa kad treba da odbrani brejk loptu ili slicno.
                            Ona je uvijek imala problema sa izbacajem i nikad to nece nauciti, prosto tako je. Imaju one fore koje treneri koriste sa kesama i loptama i slicne neke gluposti, ali kad to nije naucila kao mladja nece ni sada.
                            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                              Nadam se da Rafa nece prije 5 na teren, posto cu tada da navijem sat, posto ne volim da rizikujem da se ranije probudim i da zene gledam
                              Isto, dodje mi da se upucam kad se ranije probudim

Al obicno nastavim spavat pa se probudim malo kasnije u sredini prvog seta pa to bude taman
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nemoj prije pola 6, vidiš da Vrištapova igra

Comment

Working...
                                X