Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Izgleda de je godina Del Potra odlozena

Comment

• Marej je po meni odigrao baš loš meč, loš po njegovim standardima i očekivanjima, bez obzira što rezultat u prva dva seta govori suprotno. O njegovom prenemaganju i bolnim izrazima lica da ne govorim, ali dobro i njemu je bila vrućina ili možda nešto drugo, samo to već kada je on u pitanju postaje praksa. Niki reče danas sramota da izgubi set od Francuza, kada je rezultat bio 5:1 za autsajdera, jer Škot pretenduje na titulu, po meni je sramota ako on osvoji titulu, a može da pretenduje koliko hoće. Ne znam zašto toliko ponekad iritira.

Bio je izuzetno težak dan, baš težak. Možda bi zbog toga morali da imamo malo više razumevanja. Ne mogu nikog da osuđujem, nisam u njihovoj koži, bez obzira što je to njihov posao. Ipak su ovo nehumani uslovi. Znamo svi da Delpo teško podnosi vrućinu, ako je to razlog.

Korne je plakala ne samo na terenu, već i pred novinarima.

Išla sam preko sopstvenih mogućnosti. Bilo je mnogo toplo, zato sam ovako emotivna. Raditi bilo šta fizički zahtevno po ovakvoj vrelini je jednostavno neverovatno. Mora da je i publici na tribinama bilo užasno, čak i dok se samo sedi

Snimatelj je Congi ispekao jaja, da potvrdi Džoove tvrdnje da može, na sred terena.

Jo-Wilfried Tsonga ‏@tsonga7
      Hisenae arena @australianopen. Mate, could I please order a t-bone pic.twitter.com/PupUC4OjP0
      Last edited by miloolja; 16-01-14, 15:56.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Hvala Olja, taman mislio da upitam za staklenog i vidim tvoj post.
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sasvim je jasno bilo vec jutros nakon odigranih po dva seta u mecevima Delpa i Murraya da oni na ovom turniru nemaju sta traziti....Jedan je definitinvno zavrio ucesce, a drugi sigurno nece stici daleko.

Nema tu eksplozivnosti, majstorstva, jakog i smislenog udarca, promjene ritma, dobrog drugog servisa, taktickog prvog, nema kontrolisane agresivnosti...izmjesao sam ovdje Delpa i Andyja...prepoznat ce se sta je za koga predvidjeno...a to su, ipak, veliki nedostaci koji zbog kojih nikad nece biti na nivou #trojke!

Ne bih da se sad opet prepiremo o podlogama, erama i nacinu igre. Rafina i Novakova igra me nikad nece privlaciti kao Rogerova, ali ih izuzetno postujem sto su u tom svom fazonu i sto su sve to sto jesu. Veliki šampioni u velikim borbama, nevjerovatno profesionalni u mecevima koje treba odraditi...a uz to ipak znaju zabaviti publiku na neki svoj nacin. Nikad ih nije dosadno gledati...

A Delpo i Murray smorise u ovim obicnim mecevima, ne moze se to gledati uopste

Kazu za neke žestoke udarace da su drvosjece, a ja bih volio da i Andy moze malo biti drvosjeca. Volio bi i on, ali ne moze. Nije lako biti drvosjeca. Treba i to znat!! Pa mozes li, covjece, velikog Millota probiti na osnovnoj liniji?!? Zar se i s njim moras dobacivati po 20 puta, zar i protiv njega moras mjenjati ritam toliko. Zar i njega moras iz ritma izbacivati, a covjek u ritam nikad u zivotu na ovom nivou nije usao. Niti ce uci!!

Delpo mi se ne da ni napadati...Bautista mu je danas ocitao lekciju samo takvu!!!

I onda kazu Roger je sretan, zivio je u najlosijom eri ikad! Ma Roger kralj! Znate kad bi njega Bautista dobio? Nikad! Zna covjek svoj posao. Nema se on šta dobacivati s kojekakvim likovima...bolji je, majstor je, napravit ce protivnika smijesnim, izbusit ce ga na 101 nacin...

Rafa i Novak imaju i takve kvalitet, ali i kvalitete koje niko do sad nije imao. Veliki šampioni, veliki majstori, kraljevi kretanja, kontrolisane agresivnosti, kontranapada, kretanja...cega sve ne...

Mislim da ne treba zaliti sto ce oni lako do finala. Tamo ce lako jer su majstori, a Delpo nece jer nije...vrlo jednostavno

Mozda ce neizvjesnosti na turniru faliti po pitanju odluke finalista, ali to ne znaci da kvalitetnog tenisa nece nedostajati...Bautista je odigrao strasan mec, ali niko nece to istaknuti nego ce se pricati...a od koga je to Delpo ispao, kako ga nije stid...

A Bautistinim reternima bi Novak pozavidio danas, u pertlu! Napadacke sposobnosti vrhunske, kontrolisana agresivnost perfektna, fizicka pripremljenost perfektna, motivacija, želja, smirenost...sve sto tenis moze ponuditi! Vrhunska partija! Ponudio je duplo vise od Delpa i sasvim ce zasluzeno dalje!

Ja prvi ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da ce Novak i Rafa hladno do finala, ali to je sasvim logicna stvar jer su za 2 klase bolji od ostalih...rekao bih da mozda ne bi ni bilo posteno da u finalu ne igraju njih dvojica!

Do finala ce biti dobrog tenisa, to je sasvim sigurno. Oni koji zele da uzivaju u tenisu, naci ce nacina za to! A oni koji ne zele...sta da se radi, neka gledaju snooker
          Last edited by shminka; 16-01-14, 15:44.

Comment

• Svaka cast za tekst sminkeraj

Originally posted by shminka View Post

Nema tu eksplozivnosti, majstorstva, jakog i smislenog udarca, promjene ritma, dobrog drugog servisa, taktickog prvog, nema kontrolisane agresivnosti...izmjesao sam ovdje Delpa i Andyja...prepoznat ce se sta je za koga predvidjeno...a to su, ipak, veliki nedostaci koji zbog kojih nikad nece biti na nivou #trojke!
            To je to
            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• „Nisam ni jedan meč gledala. Nisam ni jedan pratila rezultatski, ne zato što me ne zanima, nego zato što to ne mogu, nemam za to hrabrosti, jer strašno to proživljavam emotivno, posebno na velikim turnirima. Međutim, naš veliki prijatelj i Damirov menadžer Nedim Vilogorac odmah, istog čas kada se završi meč meni javlja rezultat. Damir! Čim se desi prilika on se meni javlja. On kada krene na zagrijavanje, javi mi se. Tako je bilo i uoči meča sa Dodigom, gdje mi je u SMS poruci napisao: 'Mama, dobro sam, ne brini se, idem na zagrijavanje. Toliko smo bliski“, prepričala Žaneta prepisku sa svojim sinom.

Na pitanje šta joj je Damir napisao nakon trijumfa nad Dodigom, njegova mama na Anadolu Agency otkrila je:

„Napisao mi je: 'Mama, da li je ovo moguće'. Na to sam mu odgovorila: 'Pa, sine vidiš da sve dolazi na svoje mjesto“.

Damirova mama

Komplet tekst je u temi BH tenis

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                Rafa i Novak imaju i takve kvalitet, ali i kvalitete koje niko do sad nije imao. Veliki šampioni, veliki majstori, kraljevi kretanja, kontrolisane agresivnosti, kontranapada, kretanja...cega sve ne...

----------

Mozda ce neizvjesnosti na turniru faliti po pitanju odluke finalista, ali to ne znaci da kvalitetnog tenisa nece nedostajati...Bautista je odigrao strasan mec, ali niko nece to istaknuti nego ce se pricati...a od koga je to Delpo ispao, kako ga nije stid...

A Bautistinim reternima bi Novak pozavidio danas, u pertlu! Napadacke sposobnosti vrhunske, kontrolisana agresivnost perfektna, fizicka pripremljenost perfektna, motivacija, želja, smirenost...sve sto tenis moze ponuditi! Vrhunska partija! Ponudio je duplo vise od Delpa i sasvim ce zasluzeno dalje!
                1.
                Nisam gledao mec, ali po ovome sto ti pricas, DP je nadigran. On je limitiran igrac ako protivnik zna da ukroti njegovu snagu. Ali lavovsko srce ostaje.

2.
                Kontrolisana agresivnost sa osnovne i super defanziva sa osnovne, uz izvanredan servis... to su Novak i Rafa. Mari se muci sa kontrolisanom agresivnoscu i ne moze da nauci 2. servis. Ostali osjetno zaostaju.

Comment

• Nadigran, nego sta...razbio ga je bukvalno Bautista!

Comment

• Sto se tice vecerasnjih meceva.
                    Budjenje u 04:00 i gledanje Ofk Beograd - Dzumhur, zatim Ana - Stosur/Robredo - Gaske, pa Novak - Istomin

Da li je to to ili imate jos neki predlog ?
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Vavrinka vec prosao u naredno kolo jer Pospisil predao mec.

Comment

• Mozes ti slobodo se dici od pola 5 do 5, bar ja tako planiram posto ove dvije nece bas tako brzo.

Ne moze bolji raspored

Comment

• Sta mislite ljudi jer dobija Ana danas ?

Comment

• Ne razumem svi jedva cekaste mec Nadal - Djokovic,a sada kada ce verovatno biti krenula kuknjava i strah.Ja sam znao da ce biti ovako,jer se najtezi zreb uvek pretvori u najlaksi,to je staro pravilo,a i verujte Nadal bi svakako dosao do finala.To sto se sada svi boje da Novak ne izgubi jos jedno finale od Rafe je druga stvar,videcemo da li ce Novak opet da chokne,ali prvo da dodje do tok meca,jos imaju pune ruke posla.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Sasvim je jasno bilo vec jutros nakon odigranih po dva seta u mecevima Delpa i Murraya da oni na ovom turniru nemaju sta traziti....Jedan je definitinvno zavrio ucesce, a drugi sigurno nece stici daleko.

Ne bih da se sad opet prepiremo o podlogama, erama i nacinu igre. Rafina i Novakova igra me nikad nece privlaciti kao Rogerova, ali ih izuzetno postujem sto su u tom svom fazonu i sto su sve to sto jesu. Veliki šampioni u velikim borbama, nevjerovatno profesionalni u mecevima koje treba odraditi...a uz to ipak znaju zabaviti publiku na neki svoj nacin. Nikad ih nije dosadno gledati...

A Delpo i Murray smorise u ovim obicnim mecevima, ne moze se to gledati uopste

Kazu za neke žestoke udarace da su drvosjece, a ja bih volio da i Andy moze malo biti drvosjeca. Volio bi i on, ali ne moze. Nije lako biti drvosjeca. Treba i to znat!! Pa mozes li, covjece, velikog Millota probiti na osnovnoj liniji?!? Zar se i s njim moras dobacivati po 20 puta, zar i protiv njega moras mjenjati ritam toliko. Zar i njega moras iz ritma izbacivati, a covjek u ritam nikad u zivotu na ovom nivou nije usao. Niti ce uci!!

Delpo mi se ne da ni napadati...Bautista mu je danas ocitao lekciju samo takvu!!!

I onda kazu Roger je sretan, zivio je u najlosijom eri ikad! Ma Roger kralj! Znate kad bi njega Bautista dobio? Nikad! Zna covjek svoj posao. Nema se on šta dobacivati s kojekakvim likovima...bolji je, majstor je, napravit ce protivnika smijesnim, izbusit ce ga na 101 nacin...

Mislim da ne treba zaliti sto ce oni lako do finala. Tamo ce lako jer su majstori, a Delpo nece jer nije...vrlo jednostavno

Ja prvi ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da ce Novak i Rafa hladno do finala, ali to je sasvim logicna stvar jer su za 2 klase bolji od ostalih...rekao bih da mozda ne bi ni bilo posteno da u finalu ne igraju njih dvojica!

Do finala ce biti dobrog tenisa, to je sasvim sigurno. Oni koji zele da uzivaju u tenisu, naci ce nacina za to! A oni koji ne zele...sta da se radi, neka gledaju snooker
                              Sminka, rasturio si ga sa ovim postom Nemam sta dodati ni oduzeti Sto se tice majke junaka Damira, razumem je potpuno jer je tenis izuzetno tezak za pracenje pogotovo ako srcem navijate za nekog, evo ja ranije kad sam pratio Noleta bukvalno sam se treso pred mec , ko da ja igram , a ne on. Voleo bih da Damir izbaci Ceha ,to bi bia senzacija turnira

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
                                Sta mislite ljudi jer dobija Ana danas ?
                                Ako igra svoju igru i izbaci glupe grešeke, sasvim je moguće da dobije.

Comment

Working...
                                X