Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svaka cast organizatoru na odabiru podloge!
    Strahovanja da ce AO biti poput IW u potpunosti su bila neosnovana. Ocigledno da neciji uticaji imaju strmoglavu tendenciju.
    Last edited by pecaros; 13-01-14, 17:07.
    sigpic

Comment

• Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Boris Beker gurno prste u šteker
        sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
          Nekada u srećna vremena pročitaš Radojčićev članak i dosta ti, kao da si tamo bio. Ako navataš neki prenos na dva postojeća tv kanala ko da si 12-icu ubo na sportskoj.
          A danas...
          Žale se što ne mogu gledat svaki meč a prespavaju 90%

Comment

• Sutra je prvi stvarno intersantan mec Nadal Tomic. Ocekujem da mec u bude prilicno ravnopravan jedno 1.5-2 sata. Mozda u tom periodu Tomic uzme set. Ali cak da kojim cudom uzme i dva, to nece biti dovoljno. Na kraju ce da Nadalova konsitentnost i kondicija (fizicka i mentalna) da prevagnu.

Comment

• Svaka ti cast na nadi koju polazes u Tomika, ali ja ne vidim kako je on u stanju odraditi pobrojane stvari

Jedan TB u mecu mu je uspjeh

Comment

• Tomic nece stici ni do 4 u setu. Razvalice ga Nadal sutra.
                Н. Ђ.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  Svaka ti cast na nadi koju polazes u Tomika, ali ja ne vidim kako je on u stanju odraditi pobrojane stvari

Jedan TB u mecu mu je uspjeh
                  shminka,

Jedan TB je otprilike 1 sat. Plus 3:3 u drugom i eto ti 1.5 sat. Kazem da Tomic moze izdrzati do dva sata. Najvjerovatnije (70%) ce biti 2:0 za Nadala poslija ta dva sata. Mozda Tomic i uzme set (25%) i opet ce lako iza toga izgubiti. Cak ako cudom uzme 2 set (5%), na kraju ce Nadal da dobije.

Ti ocigledno ocekujes 6:4, 6:3, 6:1.
                  Last edited by NI; 13-01-14, 18:55.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    shminka,

Jedan TB je otprilike 1 sat. Plus 3:3 u drugom i eto ti 1.5 sat. Kazem da Tomic moze izdrzati do dva sata. Najvjerovatnije (70%) ce biti 2:0 za Nadala poslija ta dva sata. Mozda Tomic i uzme set (25%) i opet ce lako iza toga izgubiti. Cak ako cudom uzme 2 set (5%), na kraju ce Nadal da dobije.

Ti ocigledno ocekujes 6:4, 6:3, 6:1.
                    Nesto slicno je Wilander rekao, jer te to pitao za savet pre emisije ?

Comment

• ovo ce da prenosi ES:

Eurosport ‏@Eurosport
                      #AusOpen Day 2
                      On #Eurosport2 LIVE from 1:00 CET
                      Piter v Halep
                      Tsonga v Volandri
                      Radwanska Putintseva
                      Murray v Soeda
                      Harrison v Monfils

Eurosport ‏@Eurosport
                      #AusOpen Day 2
                      On Eurosport LIVE from 1:00 CET
                      Larsson v Azarenka
                      Duckworth v Federer
                      Seppi v Hewitt
                      Nadal v Tomic
                      Mattek-Sands v Sharapova
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

Sutra je prvi stvarno intersantan mec Nadal Tomic. Ocekujem da mec u bude prilicno ravnopravan jedno 1.5-2 sata. Mozda u tom periodu Tomic uzme set. Ali cak da kojim cudom uzme i dva, to nece biti dovoljno. Na kraju ce da Nadalova konsitentnost i kondicija (fizicka i mentalna) da prevagnu.
                        nazalost ocekujem laganu pobedu nadala

6-4, 6-4, 6-2

Comment

• Ocekujem nesto slicno kao na Wimbledonu 2011.godine u mecu izmedju Novaka i Bernarda.
                          Originally posted by Casiraghi
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
                            Nesto slicno je Wilander rekao, jer te to pitao za savet pre emisije ?
                            Taman posla.

Pitanje je da li Tomic ima dovoljno znanja i sposobnosti da moze, nosen andrenalinom i publikom, da se na neko vrijeme suprostavi Nadalu.

Ja mislim da da.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              ovo ce da prenosi ES:
                              nista bez Radwanske

Comment

Taman posla.

Pitanje je da li Tomic ima dovoljno znanja i sposobnosti da moze, nosen andrenalinom i publikom, da se na neko vrijeme suprostavi Nadalu.

Ja mislim da da.
                                Ja mislim da ne moze. Tomic ne raspolaze udarcima kojima bi mogao da "probije" Rafu. Njegovim FH-om sigurno ne. Dakle napadackom igrom tesko da ce nesto uraditi. O defanzivnoj i da ne pricam, cekati Rafu da napravi gresku je apsurdno...
                                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Working...