Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cekamo Rafu
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Sto mu pruzas ruku koji kurac

Duvaj ga!
      sigpic

Comment

• Tako je bre i batalite tu raspravu ,da puste usporen snimak par puta pa da se raspravlja ovako niko nije siguran kad je tacno uzviknut aut sto je najvaznije ovde...
        sigpic

Comment

• Novak je bas emotivan i nervozan ove nedelje, moguce da bas zeli jos jedno finale sa Nadalom, pa je sam sebi nabijao pritisak u svim mecevima do sad.

Sent from my HTC Desire S
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Sto mu pruzas ruku koji kurac

Duvaj ga!
            Novak je gospodin za njega tako da nije hteo da se spusta na taj nivo

Comment

• To se traži, idemo bre

Sutra gazimo Nadala
              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Shminka je ovih dana obrao plantazu i sad pravi rakiju, tako da ko zna sta ce da vidi, koliko loptica

Sent from my HTC Desire S
                Hahahhaa, valjda ćemo i mi probati tu jabukovaču, ako se ne oženi u međuvremenu, pa mlada bude ljubomorna i ništa od gostoprimstva.

Next, please!
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tooo,Noleeeeeee
                  Sade cekamo protivnika za finale,idemoooo Noleee
                  sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Hahahhaa, valjda ćemo i mi probati tu jabukovaču, ako se ne oženi u međuvremenu, pa mlada bude ljubomorna i ništa od gostoprimstva.

Next, please!
                    Olja ja sam za krusku

Comment

• Prvi set izvanredan,skoro savrsen.
                      Drugi izjednacen,sa izvanrednim potezima,i jos boljom zavrsnicom.
                      Nole u maksimalnom fokusu,uglavnom.Vrlo sam zadovoljan danasnjom partijom.Neka je na zdravlje.
                      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                        Olja ja sam za krusku

Ne znam ja ništa, to vidi sa sudijom Shminkom.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Moguce da je i to bio slucaj. Ali onda Naovak ima fenomenalan tajming.

Ali ako si i ti u pravu, jos uvijek se tako ne bi sudilo Rafi i Rodzeru.

Ima jedan prost razlog zasto se ne bi sudilo njima dvojici,zato sto je nikada onako ne bi pustili da prodje pored njih

EDIT:Tsonga jedna takva budaletina,da to nije vidjeno

Comment

• Originally posted by mareliverpool View Post
                            Cekamo Rafu
                            I mi ga cekamo

Sudac umalo da upropasti mec, inace rutinsko gazenje. Novak napokon u dobroj formi i pravo je uzivanje gledati ga, cekali smo cele godine ovakve partije i napokon docekali. Voznja bicikla po Alpima vec daje rezultate. Sutra ocekujem slican epilog ko god da se pojavi.
                            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ufff kako volim ove njegove reakcije na kraju
                              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                FC Nadal,

Pretjerujes u svom insistiranju na neodrzivom. Nije u pitanju poznavanje pravila. U pitanju je slobodno sudijsko uvjerenje. U ovom slucaju je sudija dva puta pogrijesio. Zasto? Mozda je bio umoran i dekonctrisan, mozada ne voli Novaka, mozda voli Congu ili Nadala...

Ali ponavljam ovo se nikada ne bi desili Rodzer a pogotovo neRafi.

Nadam se da na kraju neci imati konsekvenci.
                                Ништа погледаћемо снимак. Први случај, лопта пада у терен пар сантиметра, преварила је Нолета та лопта јер је ишла као да ће у аут и Ноле је више желео да она изађе него што је проценио да је аут и измачиње се, то види линијски и виче аут, али главни судија не наседа на те грешке обоице и правилно поступа што не дозвољава да се поен понавља и суди поен за Цонгу!

Други поен: Цонга са задње линије из чошка слазом шаље дијагоналу, лопта дуго путује, Ноле на корак до лопте и могао би без проблема да узврати, али ноле стаје мислећи да иде у аут, али сечена лопта се спушта на линију, у тренутку када се ноле заустављао и одустајао од уласка у лопту, линијски виче аут и касни... и то добро примећује главни судија и досуђује поен Цонги..

у оба случаја је сам Ноле крив и да је било шта другачије главни судија одсудио и учинио Новаку било би чисто ваћарење и на штету нолетовог угледа...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X