Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

hm, pa jes, ubio sam ga u pojam ;D, nebitno uglavnom samo me je zanimalo na startu trke, kad krecu, daju gas do max-a, prednji tocak se uopste nedize, dok kod serijskih modela cim se da gas odma prednji leti uvis cim se pipne gas, e sad zanima me dal je to do vozaca ili do te "kontrole" ako je uopste ima ???.... sad je valjda jasnije

i mogu li se kaciti videi il ne

Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
      As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
      From that stage there is no progress.

Comment

Evo jedna poslasitca za Rosijevce, kako stvari teku vrlo verovatna... :o :o :o :o :o

http://www.twowheelsblog.com/post/29...i-gp-11-livery
        The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

• http://www.twowheelsblog.com/post/29...i-gp-11-livery
          [/quote]Hvala care,iskreno se nadam da ce Vale otici u Dukati.

Comment

A sto se tice postavljanja linkova za skidanje,to je ovdje zabranjeno ,jer sam ja jos prije poceo sa postavljanjem moto gp dokumentaraca,trka,sezona itd,ali su sve sklonili.

Comment

A sto se tice samog starta,evo detaljnog objasnjenja:

Comment

Sve sto trebate znati o moto gp motorima ;)

Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

• Comment

• Comment

Ma da sam ja Furu, ja bih tako uradio. Vide?emo.

Comment

Ferari hvala na preciznom info-u, nikada do sada nisam procitao to na taj nacin iako sam ponesto povrsno znao ali ne i kako uredjaji zaista funkcionisu...
                          N_Trooper odlicna analiza... ALI sve ipak zavisi koliko je Valentino spreman da jos vozi u vrhunskoj formi... Ako pristane da vozi jos 3-4 godine, onda yamaha i moze da priusti sebi da pusti Lorenza, ali ako Valentino misli da vozi jos jednu onda mora da prihvati Lorenza kao kolegu i protivnika, svidelo se to njemu ili ne, ili zasluzio on to ili ne... Tj definitivno to ne zasluzuje i definitivno mu se to nece svideti...
                          Da sam ja na mestu celnika Yamahe i da moram da biram izmedju jos jedne godine sa Rossijem ili naredne 5 sa Lorenzom, bojim se da bih bio primoran na ovu drugu opciju...
                          Ukoliko Rossi odluci da privede karjeru kraju u narednih godinu ili dve, onda mislim da nema puno pravo da se ljuti na Yamahu ukoliko zadrzi i Lorenza, jer na kraju krajeva, on moze pre do titule od Lorenza...
                          Mislim da je situacija jasna u smislu ili - ili ali i jako tesku odluku treba doneti jer ako otpustis jedno od ta dva vozaca, na ogromnom si gubitku... Rosi hoce da obori sve rekorde, ima najvise sanse na Yamahi, u tome ga moze spreciti po najvise Lorenzo ali takodje pre svega ako je na Yamahi....
                          Sa druge strane, Lorenzo vozi odlicno, ok ne razvija motor ali se to od njega ni ne trazi, tako da on ispunjava svoj deo, cak i vise od toga, a time i ne treba da prihvati da bude drugi vozac, makar bio Rossi njegov teammate! Prosto ne vidim kako bi Yamaha mogla da privoli Lorenza da prihvati ulogu drugog vozaca, kada covek ima blistavu karijeru pred sobom, cak i da pokusa da obori rekorde velikog Valentina Rossija, i ako mu je to zelja, a siguran sam da jeste, onda mora vec da krene u pohod za titule...
                          Yamaha opet sa trece strane ima zelju da nastavi da bude najbolja ekipa u narednih 10 godina....

Comment

• (the only rider to win the premier-class title on four different types of motorcycle: A Honda 500cc four-cylinder two-stroke (2001), Honda 990cc five-cylinder four-stroke (2002, 2003), Yamaha 990cc four-cylinder four-stroke (2004, 2005) and a Yamaha 800cc four-cylinder four-stroke (2008))
                            The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

Hteo sam samo da pozdravim ovo drustvo "zaludjenika" za MOTO GP, nadam se da ne zamerate za ovo, zaludjenici, i da kazem da sam ja relativno nov u ovom sportu, F1 je moj sport bio do ove godine kad su sve upropastili, ali sam od ove godine poceo bas da pratim i kapiram sta i kako i moram vam reci da sam odusevljen MOTO GP sampionatom, dinamicnost, brzina, luda obilazenja, nenormalne brzine, jednom recju majstori na 2 tocka.....Citao sam vase postove i vidim da se svi dosta razumete i poznajete ovu tematiku a pogotovo mi se svidja ova analiza prelaska Rossija u Ducatti....iskreno bih najvise voleo da Rossi ostane u Yamahi ali samo pod uslovom da mu tim omoguci da osvoji jos koju titulu jer voziti se u krug za dzabe i nema neka svrhu,a sa druge strane prelazak u Duccatti moze biti a i ne mora dobar potez, sve u svemu nadam se da ce Rossi gde god da ode ili ostane imati priliku za jos koju titulu......

Comment

• Sr?ane

Comment

Working...
                                X