Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg96157#msg96157 date=1254826098]
    Nadam se,da ce sledeca trka ici uzivo,a ne u snimci,mrsko mi gledati na DSF-u.
    [/quote]

Comment

[quote author=Srdjan Erceg link=topic=1368.msg96158#msg96158 date=1254827530]
      [quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg96157#msg96157 date=1254826098]
      Nadam se,da ce sledeca trka ici uzivo,a ne u snimci,mrsko mi gledati na DSF-u.
      [/quote][/quote]

Moram da se korigujem. Mislim da ?e biti mnogo bolji od Edvardsa i da bi mogao ozbiljno da nastupi. Samo ose?aj.

Comment

• 1.2.NISU OPRAVDANJE

Comment

Nemojte da zaboravite ko je cika Rossi,ubjedjen sam da ce odrzati lekciju u naredne dvije trke,Estoril mu bas i ne lezi nesto pretjerano i prosle godine nije bio zadovoljan sa podesavanjima,ali zato dvije naredne trke su ko izmisljene za DOKTORA,zato samo mirno ;)

Comment

• [/quote]Naravno da sam zadovoljan ;),covjek bi i u prvoj trci razvalio Spisa,da ga Max nije kocio,ali bitno je da je u vodstvu ;D

Comment

Pozdrav svima! ;) Kakav razvoj situacije... :o Svaka cast Lorenzu, Stoneru i Pedrosi! Mislim da su vozili besprekorno i jako precizno! Lorezo savrseno, stoner sa jednom greskicom koja je mogla da ga kosta zivota, i Dani sa nekoliko malenih gresaka... Na zalost ova njihova preciznost je rezultovala nezanimljivoj trci... desava se! Sto se prvenstva tice ovo jeste najbolji moguci razvoj, bilo bi dobro da Rossi mora da brani npr 4 poena u Valensiji... ;) ;D ali smo svi mogli da prodjemo i bez Estorila... Ali podsetili smo se nekoliko vaznih cinjenica: 1. Valentino Rossi JE LJUDSKO BICE ali jako blizak Bogovima.. ;D!!! 2. Lorenzo je fenomenalan vozac, kao i Casey i Dani... 3. Koliko god da je dobar VR ne moze da se proseta do titule pre svega zbog 2.!!! 4. 30 poena je oooogromna razlika, kao i ovih 18 ali ne i nemoguce za sustici! Inace je tesko sustici +18 u tri trke, ali sustici Doktora sa +30 ili +18 mission almost imposible. VR nije samo jedan od fenomenalnih motogp vozaca vec verovatno najbolji vozac motora ikada, "verovatno" jer ne smemo zaboraviti velicine poput Agostinija, Duan-a, itd. ALI ako Lorenzo osvoji titulu, gledacemo jos minimum 10 godina velicanstvenih trka...
              U svakom slucaju imacemo 3 fenomenalne trke do kraja, ako Valentino pobedi naredne dve, u Valensiji cemo gledati i moliti se da ce Spies konacno uspeti da popravi reputaciju vozaca iz Superbike-a.
              Ima smisla porediti 2006 i ovu zbog f1 i poreza, sto mozda jako puno utice na VR-a, ali je Rosi odvozao ovu sezonu fenomenalno do ove trke... u jednom trenutku je imao prednost od 50, pa 30 poena, to ne rade ljudi bez motivacije!
              Na svu srecu po Sportklub, imao sam utakmicu bas u 14h, pa cu ih postedeti pljuvanja, jer mi je 19h odgovaralo... ;) Sada mozete i mene da krivite zbog toga... ;) ;D
              p.s. Elias mi po malo osvaja srce, sto nisam verovao da cu govoriti pre smo nekoliko trka... :o ;D

Comment

citao sam interview sa Stonerom posle trke...na motogpmatters.com. Pre svega, jel znate jos nekog ko se obraca samom sebi sa mi...!!!??? :-X " u drugom krugu smo pogresili, poskocio je motor i slomio nam se drzac za nogu (footpeg), bilo nam je teze da nastavimo itd"???? :-X
                Kritike su ga izgleda bas zabolele... mislim da previse energije gubi da im odgovori... mada ne krivim ga, verovatno bih isto reagovao, ali mu to definitivno ne pomaze u pokusaju da osvoji srce novih fanova...
                Kaze da nije trenirao citavih 5 meseci... E to je vec neozbiljno! Ipak s obzirom da je zavrsio drugi mislim da je svima zapusio usta... Na zalost moram da priznam da ga cenim samo kao vozaca jer mi, na osnovu izjava, ne predstavlja uzor u ljudskom smislu!
                Sam je sebi naneo ovu citavu pricu, jednostavno je rekao "ja ne mogu vise, pa cu pauzirati narednih 2 meseca..." Ja iskreno verujem da je imao ozbiljan problem, i ne smatram da je pametno da covek rizikuje svoje zdravlje ako ne mora, ali to ljudi u motogp-u rade svake godine i zato ih dodatno cenimo. Prosto su nas navikli na herojsko ponasanje, a to sto je Stoner uradio, odnosno nacin na koji je to uradio nije bio ni malo herojski! I sami svi cujemo komentare na odustajanje nasih tenisera, Novak zaista ne moze da igra sa istegnutim misicem, ali je zbog odustajanja bio izvizdan od strane gledaoca pa cak i igraca... cuvanj zdravlja je zaista najpametnija stvar, ali na zalost nije popularna i skoro uvek ima svoju cenu!
                Nisam imao nameru da uvredim Stonera i njegove fanove, ako jesam, izvinjavam se ali sam morao ovo da podelim sa vama, vi ste mi motodrustvo... ;) ;D

Comment

• Comment

• Comment

Ubje?en sam,da ce sve biti uredu na sledecoj trci ;)

Comment

• [/quote]

Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                          As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                          From that stage there is no progress.

Comment

• [/quote][/quote]

Comment

Vidim da ste vi svi nervozni,ali ja ne,vjerujem da ce Vale privesti mirno posao kraju ;)

Comment

''The reigning World Champion had struggled with set up all weekend, and his crew had gambled on a set up change on the morning of the race, shortening the bike and moving weight around to get the bike to turn more quickly round Estoril's tortuous track. It had turned alright, but the lack of weight on the rear had left Rossi with no edge grip and as a result he could not get on the gas out of corners, spinning the rear as soon as he touched the throttle. In the latter stages of the race, Rossi had been nearly two seconds a lap slower than Lorenzo, and ended up off the podium at Estoril for the first time in his career.''
                                The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                                As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                                From that stage there is no progress.

Comment

Working...
                                X