Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Rossi pointed out that he had not been trying for flat-out lap times on Friday, when Stoner edged ahead.
    "We've concentrated mostly on the race preparation and it feels like we're now ready for the first race," said Rossi. "We did a long run at the end of the session and we got some good information, which will help us in the race." O0

Comment

Napisah ja pre par dana da Rosi treba taktički da pusti Stonera da bude prvi, a pritom da mu je glavno priprema za trku. On i JB su 100% spremni za trku, tu nema priče, i odradili su stvarno dobar posao sa novom M1. Trka če biti Stoner - Rosi, 1na1 do kraja, za sada ne može niko da ih ugrozi. Konačno Dovi da pokaže svoj talenat, samo ako uspe da održi ovakav ritam i da ga poboljšava, to će biti stari Doviciozo kakvog znamo! Zanimljiva će biti i borba za treće mesto, tu će biti Dovi, Lorenco, Hejden, Spiz, možda Edwards, neki Suzuki, pa De Punije - ali napred će biti ova dvojica, to je sigurno. Jedva čekam trku i pravu bitku $JS}| {-8* $#^%RT
      The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
      As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
      From that stage there is no progress.

Comment

http://www.motogp.com/en/videos/2010...alentino+Rossi

+*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48*
        The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

http://www.bsmotoring.com/news/stone...-qatar-/1850/1

I "love" this gay.!!!!!!!!!!

Comment

Sve u svemu - jedva čekam prvu trku i obračun kod OK korala @(*6sd$% h5g6k8 ... Mislim da Stoner neće kao ranijih godina da odradi rutinski posao... Jedino što može da spreći Docu da mu se "nakači" je naravno loš start ... ali, poradio je on na tome, a poradiće još svakako....

Comment

http://bleacherreport.com/articles/3...ds-with-a-bang

O, Boze---------Ducati's super---kid!!!!! Kejzi, sto bi kazao Rossi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

A Lap Of Motorland Aragon With Kenny Noyes
                Fenomenalna staza.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg119633#msg119633 date=1269250870]
                  Fenomenalna staza.
                  [/quote]

Da bre, extra staza...nisam video nacrt staze u Mađarici, ali ova je do jaja... nego, onda će u Španiji da se vozi 4 trke u jednoj sezoni, jbg. Dorna - protekcija ...

Comment

Nisam ni ja vidjeo nacrt staze u Mađarskoj,a i ne interesuje me,jbt nikad da je zavrse,vjecito neka prolongiranja,drago mi je da je zamjenjena.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg119638#msg119638 date=1269251635]
                      Nisam ni ja vidjeo nacrt staze u Mađarskoj,a i ne interesuje me,jbt nikad da je zavrse,vjecito neka prolongiranja,drago mi je da je zamjenjena.
                      [/quote]

E ovo me podseti na jednu paralelu : pre neku godinu pričao lik prilikom prenosa F1 u Hungaroringu da je to bila jedina staza na kojoj se vozio F1 u tkzv. Istočnom komunističkom bloku... I jedna interesantna stvar: Tadašnja vlast isterala sve radnike, studente, penzose, đake - svi lopate u ruke i da se radi... i sagradili Hungaroring za neko neverovatno kratko vreme... bila je priča da je neki lik iz FIA otišao da vidi kako napreduju radovi i očekivao (kao dobru stvar) da vidi da je izravnan teren, pa se šokirao kada je vido da je staza već skoro gotova... A sad ? Ne mogu da je naprave već jbm. li ga koliko godina... Demokratija jbg. šta ćeš ... @(*6sd$% h5g6k8

Comment

http://www.motomatters.com/news/2010...or_qatar_.html

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg119633#msg119633 date=1269250870]
                          Fenomenalna staza.
                          [/quote]

Stvarno fantastična staza! +*@WT*48* Ja volim takve staze sa puno uspona i padova, puno brzih krivina, za sad obećava fenomenalno trkanje,a pritom je i preko 5km duga. Ali, to nije jedina dobra staza na svetu, a Dorna naravno igra po svome, taj Španski lobi je neverovatno jak, oni vuku sve konce. Što nije mogla da bude npr. Po, Portimao, Monza, Imola, Brends Heč, Manji Kur, itd.itd. Imaće 4 trke u sezoni, stvarno je mnogo (ali tačno je da će biti ludo posećene, kao i svaka u Španiji).

Mađari mi liče na nas, isto kao da smo mi uzeli da pravimo stazu. Na početku svi srećni, zadovoljni, nema nikakvih prepreka - a kad stvar krene da se razvija, onda problemi kolko 'oćeš. Dala baba banku da uđe u kolo, a dve da izađe. Pune dve godine nisu spremni da je završe, i dva puta je otkazuju - treba da se zapitaju dal' će ih ponovo zvati (a baš je šteta za nas, motogp bi nam bio ispred nosa, ovako je dallje *%@(D!RY-

http://www.motomatters.com/opinion/2...10_silly_.html

Comment

Da, nekako bih bio srećniji da je upao Portimao ili jedna od Talijanskih (Imola npr...). Svejedno, imaćemo 4 trke u Španiji, a i ova staza je skroz OK...samo me zanima da li će i koliko da se eksploatiše sledećih godina... ako hoće, da se bolje udubim u njene karakteristike, ništa više....

Comment

http://www.autosport.com/news/report.php/id/82282

Stvarno je ohrabrujuce sto je Lorenco srecan novom Yamahom!!!!

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg119647#msg119647 date=1269265641]
                                http://www.autosport.com/news/report.php/id/82282

Stvarno je ohrabrujuce sto je Lorenco srecan novom Yamahom!!!!
                                [/quote]

Ne vidim konekciju između tvog komentara i vesti iz linka koji si postavila ... /#*^D &+I}\ @R&}* #$&+|r

I da... ta vest je već postavljena nekoliko postova ranije, samo sa drugog sajta ... @(*6sd$%

Comment

Working...
                                X