Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Ovo ce biti Valentinova trka,covjek ce pobjeci i lagano privesti posao kraju,dok ce se krvava borba voditi izmedju Pedrose i Lorenza.

Comment

Fenomenalna trka u 125cc,samo sto je sreckovic Simon najvise profitirao i tako najvjerovatnije zapecaito borbu za naslov,a umalo da dodje i do boks meca izmedju espargara i ianonea ,u zadnjem krugu i u zadnjoj krivini sudarise se i tako Simonu donirase pobjedu ;)

Comment

E Ijanone je stvarno previse trazio, odmah se vidjelo da je previse nagnuo u toj krivini.
        A Simon samo cekao njih dvoje da se pokolju tu . Umalo bogme i dobar boks mech nije nastao
        nego znaju da bi bili suspendovani

Ajmo 250cc da vidimo Simonchelija
        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

ode Simonceli....u tandariju.....

Comment

• Comment

Simonceli se ja mislim odrekao titule...steta...

KAKAV HAOS, ova publika obozava Valentina!
              Sjecate se transparenta prosle godine GRAZIE STEFANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

VALEEEEEEEEE
                Nista se drugo i nije ocekivalo ;)

Comment

Shto reci, Doktor, odlicno slavlje, odlicna ceremonija. GENIJE.

Comment

Pozdrav svima...Ovdje novi kolacic... ;D...Volim MOTOGP koji je razlog sto sam tu,da razmjenim koju pametnu sa ljudima koji takodjer prate i svakog vikend provode ispred malih ekrana....PUNO POZDRAVA!

Comment

• Comment

Dobro dosli Marjane i Keraaa, svi smo ovde jer obozavamo mototrke, sto nas je vise to je i veselije...
                        Sjajna trka, svaka cast Rossiju ali i Lorenzu i Pedrosi, ne samo na borbi vec i na sportskom podnosenju poraza. Lorenzo ne samo da je na kraju prisao Rossiju da mu cestita, vec je i priznao da nije mogao vise od drugog mesta. Zabavno je gledati ih kako se kolju, ali je lepo videti da umeju civilizovano da se ponasaju. ;D ;D
                        Sve pohvale na komentarisanju! ;)
                        Naravno, jako mi je zao zbog one trojice na pocetku.. :-\

Comment

Vaznost trke u borbi za titulu, mislim da je bila glavni faktor zbog odsustva borbe i trilera, jer Vale nije nista hteo da prepusti slucaju, videlo se od petka i fp1 pa sve do kraja trke, cilj je bio jasan: ne dozvoliti Lorencu, i ostalima, da ga uopste ugroze napred; slicnu situaciju smo imali u Asenu.

Moram da priznam da sam cekao da se zavrsi trka, pa da komentarisem ''The Donkey''-ja, nisam hteo da nesto izbaksuziram! To je jos samo jedna stvar u nizu koja Valentina Rosija cini legendom, i koja ga odvaja od svih ostalih vozaca sa kojima se bori(o). Posle onakve ciste vozacke greske u Indiju, stavio je magare na kacigu i otvoreno priznao da je njegova krivica 100% i da se to nije smelo desiti. Ali ja mislim da je ''The Donkey'' nosio, pre svega, jednu drugu poruku: OK ja sam ispao magarac u Indiju, da vidimo ko ce biti namagarcen u Mizanu! Ja verujem da su svi vozaci tako protumacili poruku, i mislim da je Lorenco prvenstveno radio apsolutno sve sto je mogao, kako bi ga pobedio i mozda ponovo naterao na glupu gresku, da ponovo ispadne magarac. Ali za to se prvo pita Cika Doktor, i kako se zavrsilo: 5:0 u korist ''The Donkey''-ja.

Ovo je prava snaga Valentina Rosija. Vidi se da kada je maksimalno posvecen, kada je 100% fokusiran i usmeren samo na jednu stvar, voznju, jednostavno je nezaustavljiv. Da, moze neko okrenuti brzi krug, ili nekoliko brzih, ali ce Doktor biti odmah iza, vrseci sve jaci i jaci pritisak.

@ Lawliet, slazem se skroz, jedini covek koji moze da od nekonkurentnog motora napravi sampionski je Valentino, naravno zajedno sa Dzerijem, i nekako se sada u meni radja zelja da ih ponovo vidim u toj ulozi, jer Valentinu neprestano trebaju izazovi, jedino ga to odrzava u sampionatu, i mislim da to moze da izvede.
                          Vidite sta je uradilo ''Matoro kljuse''

Hvala ti sto si podsetio na transparent, ja sam ga zaboravio, to je bilo nesto stvarno fenomenalno, i u tom trenutku srce mi je lupalo kao ludo, strasna stvar!

@ Keraaa, zelim ti dobrodoslicu na najbolji forum! Moto GP je zakon!

@ Marjan, secam se i ja 2007, ali nemoj tako zestoko napadati Srdjana, on samo zeli da unapredi svoj posao, da ga ucini zanimljivijim, a pritom da ostane objektivan i da ne navija ni za koga. Meni priznajem, bi to bilo mnogo tesko, jer ne bih mogao da ostanem miran i pribran posle nekih poteza. Da li je bilo gresaka, pa bilo je. Nigde nema savrsenstva, pa ni u komentatorskom pozivu, bilo je tu i losijih komentara, ali je bilo mnogo vise i onih boljih, i ja se trudim da zapamtim samo njih. Sama cinjenica da Srdjan odvaja svoje vreme da komentarise sa svima, pruzajuci veoma korisne informacije, je za svaku pohvalu, i to se jednostavno mora postovati.

2007 svi su tako komentarisali, pa i u Kataru 2008, kad ga je Dovi obisao za 4. mesto, ali to je ono sto Vale najvise voli, da svima dokazuje da u njemu jos ima vatre, i da jos uvek nije rekao sve.

Ako se secas tih komentara pre samog pocetka Lagune 2008, onda se sigurno secas i onog fenomenalnog posle Valetovog obilazenja u Vadicepu, koji je glasio otprilike: ''Mame, tate, stricevi, tetke, ko god da gleda trku ovo ne smete nikako propustiti, ovde se pise istorija...'' Ovo je meni jedan od njegovih najjacih komentara ikada, i zelim da ih bude sto vise (poslednja krivina u Barseloni je takodje dobra).
                          The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                          As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                          From that stage there is no progress.

Comment

Slusajte ovu BOMBU (ne zamerite sto sam je ukrao sa jednog stranog foruma):

Valentino's father said less than 30 minutes ago - live on the italian tv -that contracts could be broken (citaj za 2010).. he is a funny man that sometimes jokes but he said that if a wife (yamaha) cheats on her husband(vale) then a marriage can finish..
                            Posted by priscillo - Unregistered (4 hours ago)

Verovatno sada krece ''spinovanje'' vesti od strane medija, ali izgleda da se nesto kuva. Neceg ce biti, vec sledece godine, mozda Valentino samo zeli da se Yamaha odluci za vozaca br.1 i da Lorenco na kraju 2010. napusti Yamahu, ili da Valentino sa svojom ekipom predje u Dukati. Ko zna sta ce biti...
                            The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                            As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                            From that stage there is no progress.

Comment

Ili ja nisam pazljivo slusao ili cak citao, ali tek sam sada video na motogpmatters.com da je Pedrosa potpisao ugovor i to na samo jednu godinu! Naravno da je to bilo i ocekivano, jer je em najavljeno u Brnu, em Pedrosa nije imao gde drugo da ode... Ali interesantna stvar jeste da nije bilo nikakve reci o Puig-u, nadao sam se da ce otici iz honde jer je covek ocigledno zasluzan za gomilu razmirica u Hondi...
                              Sto se tice Stonera, iako je covek imao za klasu bolji motor od ostalih, on je odlicno vozio te trke. Nije de je bas bio bez ikakvog pritiska, vozio je precizno kao masina. A sto se Rossija tice, iako je imao ocajnu kombinaciju motora i guma, ipak se cinilo kao da je ispao iz forme i kao da je po malo izgubio ostrinu i motivaciju. Iako su i mene nervirale onakve izjave, nervirale su me jer je postojala ogromna mogucnost da je Rossijevo vreme zaista prolazilo. Naravno ja kao Rossijev obozavalac nisam zeleo da verujem da mu je dosao kraj, i na svu srecu nas je sve razuverio, ali je Srdjan upravo bio objektivan jer nije razmisljao kao navijac vec kao neko ko objektivno gleda na stvari. Ja i cenim voditelje jer uspevaju da izadju iz neke isorije i stare price i udju u novu eru, a to znaci prihvatiti onog koji je najbolji u datom trenutku. Ja nemam svog pravog favorita u formuli1 jer sam poceo da gledam kada je poginuo Airton Sena i Damon Hill postao glavna faca, pored velikog Shumija. Od kada je Hill otisao iz wiliamsa, ja vise nisam uspevao da nadjem zamenu... Bojim se da cu i za Rossija jenog dana tesko naci zamenu, ali na svu srecu u motogp-u ima gomilu neverovatno talentovanih klinaca... ;D

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg88690#msg88690 date=1252262456]
                                Slusajte ovu BOMBU (ne zamerite sto sam je ukrao sa jednog stranog foruma):

Valentino's father said less than 30 minutes ago - live on the italian tv -that contracts could be broken (citaj za 2010).. he is a funny man that sometimes jokes but he said that if a wife (yamaha) cheats on her husband(vale) then a marriage can finish..
                                Posted by priscillo - Unregistered (4 hours ago)

Verovatno sada krece ''spinovanje'' vesti od strane medija, ali izgleda da se nesto kuva. Neceg ce biti, vec sledece godine, mozda Valentino samo zeli da se Yamaha odluci za vozaca br.1 i da Lorenco na kraju 2010. napusti Yamahu, ili da Valentino sa svojom ekipom predje u Dukati. Ko zna sta ce biti...
                                [/quote]
                                Ne mogu da zatvorim vilicu... ;) Na trenutak sam vrsljao po svom malom mozgicu i zaista ne vidim gde bi to Rossi eventualno mogao da predje u 2010-oj! jedino da razvija Pramac Ducati i da ucini nezamislivo... jos jedan put... ;D Jos bolje, da udje neki novi tim sa no name motorom... ;D Ne mora noname, moze i Ilmor... ;D ;D

Comment

Working...
                                X