Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vezara link=topic=1368.msg88698#msg88698 date=1252263871]
    [quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg88690#msg88690 date=1252262456]
    Slusajte ovu BOMBU (ne zamerite sto sam je ukrao sa jednog stranog foruma):

Valentino's father said less than 30 minutes ago - live on the italian tv -that contracts could be broken (citaj za 2010).. he is a funny man that sometimes jokes but he said that if a wife (yamaha) cheats on her husband(vale) then a marriage can finish..
    Posted by priscillo - Unregistered (4 hours ago)

Verovatno sada krece ''spinovanje'' vesti od strane medija, ali izgleda da se nesto kuva. Neceg ce biti, vec sledece godine, mozda Valentino samo zeli da se Yamaha odluci za vozaca br.1 i da Lorenco na kraju 2010. napusti Yamahu, ili da Valentino sa svojom ekipom predje u Dukati. Ko zna sta ce biti...
    [/quote]
    Ne mogu da zatvorim vilicu... ;) Na trenutak sam vrsljao po svom malom mozgicu i zaista ne vidim gde bi to Rossi eventualno mogao da predje u 2010-oj! jedino da razvija Pramac Ducati i da ucini nezamislivo... jos jedan put... ;D Jos bolje, da udje neki novi tim sa no name motorom... ;D Ne mora noname, moze i Ilmor... ;D ;D
    [/quote]

Postoje ozbiljne insinuacije oko fabrisckog Dukatija; ako odluci da menja tim, to ce sigurno biti onaj sa apsolutnom fabrickom podrskom, znaci ostaju Dukati i Suzuki, jer je Kawa otisao, a mislim da nema govora od povratka u HRC. E sad, iako Suzuki ima istoriju, cini mi se da trenutno nemaju pravu masinu, dosta su iza Yamahe i ostalih, pa mi se to cini i manje verovatnim (mada kada porazmislim bolje, ista takva prica je bila i sa Yamahom krajem 2003. a znamo u sta se pretvorilo).

Ostaje fabricki Dukati. Mislim da je on najverovatniji izbor, jer ce pravi italijanski tim imati italijanskog vozaca, koji ce ih odvesti u legendu; ako se to desi cela Italija ce eksplodirati! Postoji tu par problema, prvi je Stoner, drugi je sam taj Desmosedici. Stoneru istice ugovor krajem 2010, kao i Valetu, a vidimo da je i Lorenco produzio na jednu godinu, sada i Pedrosa; sto znaci da nas krajem 2010. ocekuju takve promene timova, kakve dosad nije bilo.

Mozda cemo imati zamenu fabrickih timova Rosi-Stoner, a npr. Lorenco u Repsol Hondi, a Dani isto u Yamahu, ne znam; mozda ce otici u neki satelitski tim, ako izguraju da proizvodjaci iznajmljuju 800cc masine, a da sami razvijaju sasiju, sto ce biti super, jer ce se povecati broj vozaca, a i trebaju nam jaki satelitski timovi, koji ce se boriti za podijume i pobede (ovo ce verovatno krenuti, ali ne verujem da ce Valentino otici u privatni tim ); ovo pustam mastu na volju bas jako ;D ;D ;D

Valentino trazi status izricitog br.1, a i ono o cemu smo diskutovali, da ne zeli da neko ubira plodove njegovog rada. E sad, najbolje se do sada osecao u Yamahi, i mislim da ce maksimalno raditi da ostane, jer je to najbolji izbor. Ali ako se menadzment Yamahe bude nesto protivio oko statusa br.1, mozda mu na kraju pukne film i cela ekipa predje u Dukati.

Mislim da je najmanji problem Desmosedici, bice potrebno malo vremena da se privikne, ali pobogu, vozio je onu brutalnu 500cc dvotaktnu masinu, koja je bila apsolutna zver za voznju, za koju ste trebali da budete maksimalno nezni i prefinjeni na gasu, inace ste gutali pesak pored staze. Jeste vozio ga je i Kapirosi, ali nekako mislim da Stari moze da ukroti taj GP9, ili GP10 bolje nego Stoner.

Spekulacije, samo ciste sprekulacije...
    The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
    As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
    From that stage there is no progress.

Comment

Jel neko gledao trku superbike-a? Izgleda da su bile odlicne obe trke! U prvoj konacno dvoboj Hage u Spies-a, da ne pricam sta se desilo ako neko zeli da gleda...John Hopkins se ponovo povredio, slomio kost, tako da predpostavljam da smo se oprostili od njegovih trkackih dana... Vec je imao telo starca, sa ovom novom povredom... ne zavidim mu! Moracu da uhvatim Ninoslava tj da odgledam reprizu na Eurosport-u, da ne bi morao da je gledam na motorsu... ;D Petrovic to lagano prenosi po obicaju, toliko lagano da ponekad pusti i "Britance" da to urade umesto njega... ;D A sto se tice " Britanaca" jedan je ok ali ovaj drugi je mozda cak i Australijanac koji se svako malo seti kako bi verovatno bilo bolje da unese malo zivosti pa krene neartikulisano da urla... ;D ;D ;D

Comment

Ma sto se 2011 tice sve je moguce, tu ce biti i nekoliko klinaca koji ce se, nadam se, odlicno pokazati kao i Spies, bice borba za zivu glavu. Ali me muci to sto je navodno Rossijev otac spominjao raskidanje ugovora... a to znaci 2010!!!! Mislim da bi mu Yamaha cak i ponudila privatan tim uz fabricku podrsku ali ne znam koliko bi mu to bilo mnogo drugacije... a i ne bi u tom slucaju raskidao ugovor... :o

Comment

HRC: Both Stoner And Rossi Are Welcome To Come Back ;)

Comment

Flying donkey ;)

Comment

@Sale

Slazem se sa tobom da Valentino moze da ukroti Ducati. Uz Zimske pripreme i malo vjezbe siguran sam da bi vec u trecoj trci sezone uspio da napravi odlican rezultat.
              Ako citate Valentinove izjave u kojim kaze da mu elektronika smeta i da on voli suvu snagu motora, da zeli da se iskljuci traction control onda znate da on ima
              snage da ukroti masinu.
              Jedina problematika koliko mi se cini jeste ta karbonska sasija i to shto je Ducati za krivine malo nepodoban. Ali u primjeru KC-a primjetili smo da i nije toliko.
              On na njemu dolazi do Pobjeda i 2-3 mjesta mislim da bi ga Valentino brzo podesio za svoje potrebe. Samo se sjetite primjera Bridgestone guma. Promjenio
              je par podesavanja na volanu, promjenio je malo balanas motor i odvozio sezonu u kojoj je uzeo najvise poena u MotoGp konkurenciji.

Jos neshto, odgledah juche interviju u kojem Valentino prica kako mu je Ferrari prije Fisikele ponudio da vozi trku u Monzi. On je odbio jer je ponuda bila
              neozbiljna, jer bi imao samo 2 dana da testira masinu i ne bi mogao da vozi za pobjedu . To je njegov stav, ako on odluci da predje na bilo koj drugi motor nece preci
              jer ne moze da uzme titulu. Bas suprotno. A ako predje na Ducati citao sam izjave obezbjedice i praunucice finansijski. Ne bi me chudilo da postane najplaceniji sportista na svijetu.
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Comment

Vale:

Comment

Seven-time champion Rossi, who has suggested he would like to ride for Ducati before retiring, said there are no doubts about his presence at Yamaha next year.
                    But the Italian admitted things were open after that.
                    "Certainly not next year, because for 2010 I already have a signed contract with Yamaha," he said.
                    "As for after 2010, obviously Yamaha will have to tell us what they want to do in the upcoming years, because we need to hear what their plans are for the future. We are ready for anything."
                    Vale pritiska unapred . Sad su Furusawi, a naro?ito onom prevrtljivom i podmitljivom Linu Jarvisu m...a u procepu .

Comment

• Comment

• "Oprosti?u ti sve"?
                        [/quote]

Comment

• Comment

Nema sanse da ce Yamaha pustiti Rossija i JB-a.

Comment

• [/quote]

Ta opcija ne postoji kod samog Jerremy-a. Na Yamaha Racing sajtu bila je akcija postavite pitanje JB-u. Jedno od pitanja je bilo parafraziram: Da li bi u slucaju da Valentino napusti MotoGp ostao u Yamahi i mozda poveo nekog drugog vozacha do titule. On je odgovorio neshto opeth parafraziram: Objasnicu vam to ovako, kad bih pocinjao ispocetka trebao bih da cekam jos jedno minimum 5 do 10 godina da vidim plodove svoga rada a ja to vrijeme nemam. Odgovor iz 2007 cini mi se.

Comment

• [/quote]
                                + 1
                                [/quote][/quote]

Comment

Working...
                                X