Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• FASTER.
      [/quote]

Comment

• [/quote]
        Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

• Odg: MOTO GP

+1 ;)

Comment

• [/quote]

Comment

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg92369#msg92369 date=1253186712]
                [/quote]
                A sto bi se razilazili kada im ide super... Ili su se smorili da pobeduju...
                http://www.youtube.com/watch?v=3vDv-b4X2zc

Comment

[quote author=vuk link=topic=1368.msg92373#msg92373 date=1253186885]
                  [quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg92369#msg92369 date=1253186712]
                  [/quote][/quote]

Comment

Spies to MotoGP early, Toseland out of Tech 3?

Comment

• Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg92888#msg92888 date=1253256964]
                        Valentino Rossi creates VR46 bicycle range

[/quote]

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg92916#msg92916 date=1253265638]
                          [quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg92888#msg92888 date=1253256964]
                          Valentino Rossi creates VR46 bicycle range

[/quote][/quote]

Sve ove suncane naljepnice imam ja, nabavio jos davno, mozes ih izraditi u Copy Centru da budu samolepljive i nema otac bog da ih skine kad se jednom
                          nalijepe. Tvoja problematika bi bila zuto biciklo da nadjes
                          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• [/quote]
                            Pozdrav Ekipo, I'm BACK IN BUSINESS!!! Morao sam da se odjavim na kratko, spremao sam poslednji ispit, morao sam da ga skinem s glave; od sada cu biti sto redovniji, sada imam vremena!!!

Secam se te konferencije!!! Gibernau je pogodio samu sustinu i lepo porucio sunarodniku: ''Moli Boga samo da ne dodjes u takvu situaciju'' (slobodna interpretacija).

Slazem se apsolutno, Valentino Rosi svojim rezultatima, borbama, trikovima, proslavama, svojim perslonalitijem... podigao je Moto GP na mnogo veci nivo, na najveci u svojoj istoriji (broj gledalaca uzivo i preko tv prava svake godine obara rekorde, a gledanost znaci potencijal za reklamiranje, a to privlaci globalne brendove da sire svoje trziste, da ULAZU VISE PARA, a onda i Dorna zadovoljno trlja ruke, i naravno da jedan deo kolaca ide i vozacima kroz njihove zarade). Ali ja bih postavio jedno pitanje: Ko (ili sta) je uzrok svega? To je sustinsko pitanje. A to su upravo ti NEVEROVATNI HEROJI, koji cim sednu na te zverski jake masine na 2 tocka (F1 je takodje vrhunac autosporta, ali tamo ipak imate oklop, imate sasiju koja vas stiti, i lezeci polozaj, gde su samo ruke i noge aktivne, dok je na motoru situacija mnooogo drugacija, direktan osecaj brzine, celo telo je neprestano aktivno, prebacivanje tezine iz krivine u krivinu, i pri 200-250 km/h, za mene je to za strahopostovanje). Sustina je njihov MOTIV, sta njih pokrece, sta njih vezuje da sednu i rizikuju da zbog malo prasine van trkacke linije zavrse karijeru? E to je jos vise za postovanje, to je zelja da se bude najbolji, da se bude najbrzi, draz za pobedom, sav taj adrenalin, draz da dobijete najveceg protivnika, da mu ''lupite samar'', unutrasnji nagon koji vas suprotno razumu goni i goni da skinete jos jednu desetinku, da jos par metara kasnije stisnete prednju kocnicu... AND ALWAYS FASTER, AND FASTER, AND FASTER... Ali sve to je postojalo i do 1996, samo sto je od 1997 sve to pocelo da daleko prevazilazi granice, delovanjem i ponasanjem jednog jedinog coveka, ma koliko to subjektivno i pristrasno zvucalo, tako je. Da li ce tako biti i kada se Stari povuce, zaista ne znam, iskreno bih voleo (mada je malo verovatno), ali moramo da sacekamo i vidimo...

Evo jednog teksta, koji objasnjava sve:

http://superbikeplanet.com/2009/Sep/090914rossi.htm

P.S. Ajde baci se na prinovu, fali nam mali Vale, tada neces imati problema oko kombinacija boja, samo plava i zuta, a mozda i crvena!!! ;D ;D ;D

Svi vozaci, i ovi trenutni, i oni koji vise nisu tu, duguju Valentinu jako puno, i za postovanje je kada to javno priznaju. Video sam Maksa, naravno, ali mi je istog trenutka prosla jedna druga misao kroz glavu: Toliko je prica o Rosiju i Ferariju, da li ce ili nece voziti crvenog konjica, kada ce da predje, da li ce voziti u Monci, da li ce dozvoliti treci bolid fabrickim timovima... a jos kad italijanski mediji sve to posole i izmiksuju, onda ste prosto zatrpani. E da nije mozda stari, svima nam dobro znani lisac i intrigator, to iskoristio i jos jednom ''bacio pecku'' svom najokorelijem neprijatelju, svojoj najvecoj nocnoj mori? Cela Italija prica o Rosiju, Ferariju, Monci, a sad cu ja, Maks, biti tu? Ne znam, to je meni momentalno palo na pamet, ali mislim da je to malo-verovatni scenario.

Evo sveze teme za diskusiju:

Rossi: 800cc Moto GP's biggest mistake for 15 years

http://www.crash.net/MotoGP/news/152..._15_years.html

The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                            As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                            From that stage there is no progress.

Comment

..."It is not an easy job beating Valentino."http://www.motorcyclenews.com/MCN/sp...s-to-amaze-me/
                              The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                              As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                              From that stage there is no progress.

Comment

[glow=red,2,300]de Angelis linked to new MotoGP team[/glow]

http://uk.eurosport.yahoo.com/190920...togp-team.html

Comment

Working...
                                X