Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Ajmo malo tipovanja za ovu trku,moj izbor:
    1.Rossi
    2.Lorenzo
    3.Pedrosa
    4.Edwards
    5.Dovi

Comment

1. Rossi
      2. Lorenzo, (mada nije ni iskljueno ni obrnuto 1 i 2)
      3. Hayden
      4. Edwards
      5. Pedrosa
      Lepota motogp-a je ta sto ovo moze i da bude potpuno drugacije... ;)
      p.s. ubacio bih i Capirex-a tu negde...

Comment

• Comment

Rossi u to ne sumnjajte.
          Edwards
          Hayden
          Pedrosa

Mislim da ce Jorky jos jednom da popije asfalt

[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

jedino za Edwards-a nisam "siguran", ispravite me ako nisam u pravu mada mi se cini da on ranije nije vozio ovu stazu, pa je ne zna bas na pamet. Naravno da je vozio prosle godine ali sam mislio pre motogp-a dok je vozio za superbike...

Comment

Ono sto smo danas videli, kisa je izvesna. U tom slucaju u prvih 6 bi ubacio Melandrija. Hayden izgleda odlicno.
              Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

Ma vrijeme se mjenja svako malo. Na kraju treba imat motor koji ce da izgura do kraja neki rytham. Hayden ce pasti na tome testu u trci.
                I ne znam jeste li primjetili ali svi postavljaju uvijek neka nenormalna vremena na treninge a kad dodje dan trke Valentinova vremena se voze top.
                Primjer brno. Jorky je vozio .3 a valentino .5 top i to je bilo najbrze vrijeme trke .5. Valentino ce odraditi svoj posao sacuvati gume do zadnjih 7 krugova i
                opet pokazati zashto je doktor. Bitno je samo da ne mjenjaju motore u sred trke to je najvece shit za trku.

Comment

Procitah izjavu Valentina, tok je bilo suvo nije izlazio na stazu prvih 20 min. Cuvao je motor. Znaci ima kalkulaciju vec u glavi. A kad je izashao na stazu bilo je previse mokro. Mislim da mozemo slobodno pretpostaviti da ce nash mali opet da blista .
                  Pride kaze da danas ocekuje suvo vrijeme.

Comment

• Comment

Livio Suppo: "Hayden's Results Are Disappointing"

Nista novo kad je u pitanju Dukati,bez Stonera su niko i nista.

Comment

Sta mislite o ovo kombinaciji,da Pedrosa ode u Dukati,a Stoner u Hondu.Bilo bi jako zanimljivo.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg87219#msg87219 date=1251541834]
                          Sta mislite o ovo kombinaciji,da Pedrosa ode u Dukati,a Stoner u Hondu.Bilo bi jako zanimljivo.
                          [/quote]
                          Bilo bi bas zanimljivo. Stoner bi se snasao, a Pedrosa - sumnjam !!!

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg87234#msg87234 date=1251556554]
                            [/quote]
                            [/quote]

Ne moze to bit jos godinu dana minimum. Inace Honda je smanjena, tj visina Honda za Dania, podesena je za Dania.
                            Ducati je preglomazan i bjezi zato Pedrosa ne bi moga da se snadje. Casey bi dobro vozio Hondu siguran sam.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg87369#msg87369 date=1251582462]
                              [quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg87234#msg87234 date=1251556554]
                              [/quote]
                              [/quote]

Ne moze to bit jos godinu dana minimum. Inace Honda je smanjena, tj visina Honda za Dania, podesena je za Dania.
                              Ducati je preglomazan i bjezi zato Pedrosa ne bi moga da se snadje
                              . Casey bi dobro vozio Hondu siguran sam.
                              [/quote]Zbog ovih cinjenica bi i bilo zanimljivo ;D ;)

Comment

Jedva cekam da trka pocne.Rossi i ekipa su pronasli pravi setting za bike,tako da se ocekuje velika borba izmedju Pedrose,Lorenza i Rossija,ali najprijatnije iznenadjenje je De Angelis,koji je bio sjajan na kvalifikacijama i najbrzi na warm up,ali mislim da nece imati konstantnost u trci ,koja je potrebna,da bi se drzao uz pomenutu trojku.

Comment

Working...
                                X