Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=Tmac link=topic=1368.msg72293#msg72293 date=1246275276]
    Koliko sam ja video na trci, Casey je bio prvi koji je cestitao Valentinu!
    [/quote]

Comment

• Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

• Comment

sa rossijevim vanzemaljskim sposobnostima i sa puno boljim motorom u odnosu na prolsu godinu,ima rossi da ih podere.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg72681#msg72681 date=1246368249]
            sa rossijevim vanzemaljskim sposobnostima i sa puno boljim motorom u odnosu na prolsu godinu,ima rossi da ih podere.
            [/quote]

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg72777#msg72777 date=1246429803]
              [quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg72681#msg72681 date=1246368249]
              [/quote]?
              [/quote]

Comment

??? ????? ????????? ????. ????????? ?? ?? ??????????. ?? ??? ????? ?? ?? ? ????? ?????, ????? ?? ?? ?? ??? ???? ? ????????, ?? ???? ?? ??????? ????? ????.

Comment

• Comment

???? ?? ?? ??????. ????? ?? ????? ??????, ??? ?? ?? ????? ??? ?? ??????? ?????????. ??????? ??? ?? ????? ? ?????? ???????, ??????? ?? ??????.

Comment

Svaka ?ast obojici....
                      Ko pla?a sve to....ru?ak na vodi,ve?e na operi.....CIA snajka CIA!

Comment

• Comment

• Comment

Prosto mi je neverovatno da bi se neko odlucio u ovom trenutku da napusti Yamahu, kada imaju sjajan motor i tehnicare a pogotovo s obzirom da mi se cini da Rossi nije povlascen u odnosu na Lorenza. S druge strane, ko bi bio lud da se odrekne Lorenza...

Comment

[quote author=vezara link=topic=1368.msg74675#msg74675 date=1246999043]
                              Prosto mi je neverovatno da bi se neko odlucio u ovom trenutku da napusti Yamahu, kada imaju sjajan motor i tehnicare a pogotovo s obzirom da mi se cini da Rossi nije povlascen u odnosu na Lorenza. S druge strane, ko bi bio lud da se odrekne Lorenza...
                              [/quote] (bukvalan prevod).

Comment

Lud ce Lorenzo biti ako ode iz Yamahe.

Comment

Working...
                                X