Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Pogresno sam se izrazio. Misliom sam na sadasnje vozace ne na Melandrija. Prastajte i ja grijesim %&ES7

Jerremy nije bio veliki vozac u smislu osvajanja. Ali je vozio sa najvecima Shwantz, Rossi, Duan, Rainey itd u toj konkurenciji on me najvise podsjeca na Colin-a Edwards. Dobar vozac, ali nikad srece .
    S tim sto je za razliku od Colina on i uzeo jednu pobjedu i par podijuma.

A i najace on je vozio u neke chudne ekipe koje tada nisu bile bas previse konkurentne po mome misljenju.
    Mene se svidjao njegov stil i duh.
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=3006 link=topic=2756.msg162552#msg162552 date=1283333723]
      Randi može i u T3 Jamahu, a Gresini će, u tom slučaju imati vrlo jak tim sledeće godine.
      Mada, iz svega toga BMW tim iz WSBK može da izvuče najveću korist - Melandrija. E, to bih voleo da vidim.
      [/quote]
      Što se tiče postave Tech3 najizglednija varijanta je Cal Crutchlow i Colin Edwards. Colin verovatno ne ide u WSBK već ostaje u MotoGP zbog povlačenja fabričkog Ducatija iz šampionata.
      Lucio Cecchinello je u ekstra odnosu sa Randyem i ako on kaže da je produženje na vidiku, ja mu verujem. Interesantno je da se nigde ne pominje interesovanje Tech3 tima za Randya, odnosno njegove konkretne ponude. Tim koji se dovodio u vezu sa Randyem je Rizla Suzuki.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg162830#msg162830 date=1283361093]
        Pogresno sam se izrazio. Misliom sam na sadasnje vozace ne na Melandrija. Prastajte i ja grijesim %&ES7

Jerremy nije bio veliki vozac u smislu osvajanja. Ali je vozio sa najvecima Shwantz, Rossi, Duan, Rainey itd u toj konkurenciji on me najvise podsjeca na Colin-a Edwards. Dobar vozac, ali nikad srece .
        S tim sto je za razliku od Colina on i uzeo jednu pobjedu i par podijuma.

A i najace on je vozio u neke chudne ekipe koje tada nisu bile bas previse konkurentne po mome misljenju.
        Mene se svidjao njegov stil i duh.
        [/quote]

Upravo tako.Mislim da je debitovao 1993.Imao je jaku konkurenciju,pored pomenutih tu su bili : Luca Cadalora,Kocinski,Alberto Puig,kasnije Abe,Barros,Okada,Gary McCoy,Troy Bayliss... i imao je priliku da jednu sezonu odveze sa velikim Daijirom Katom,koji je nazalost,zapocevsi svoju drugu sezonu u kraljevskoj klasi,nastradao na Suzuki.
        Pozz L.L. l5'%9

Comment

[quote author=onaj tamo levo link=topic=1368.msg162863#msg162863 date=1283365774]
          Što se tiče postave Tech3 najizglednija varijanta je Cal Crutchlow i Colin Edwards. Colin verovatno ne ide u WSBK već ostaje u MotoGP zbog povlačenja fabričkog Ducatija iz šampionata.
          Lucio Cecchinello je u ekstra odnosu sa Randyem i ako on kaže da je produženje na vidiku, ja mu verujem. Interesantno je da se nigde ne pominje interesovanje Tech3 tima za Randya, odnosno njegove konkretne ponude. Tim koji se dovodio u vezu sa Randyem je Rizla Suzuki.
          [/quote]

Suzuki je promasaj za bilo kojeg vozaca. Ne mozes da pokazes nista na toj masini jer je slaba masina.
          Nakon toga niko nece da potpise s tobom jer ne pokazujes rezultate a ustvari nije do vozaca nego masine.
          Randy-u je dobro na ovom motoru jer bar ima neke rezultate za razliku od prethodnih godina "Crash Tester" je
          poceo sve manje da crashuje

Comment

[quote author=Sandra#46 link=topic=1368.msg162893#msg162893 date=1283369963]
            Upravo tako.Mislim da je debitovao 1993.Imao je jaku konkurenciju,pored pomenutih tu su bili : Luca Cadalora,Kocinski,Alberto Puig,kasnije Abe,Barros,Okada,Gary McCoy,Troy Bayliss... i imao je priliku da jednu sezonu odveze sa velikim Daijirom Katom,koji je nazalost,zapocevsi svoju drugu sezonu u kraljevskoj klasi,nastradao na Suzuki.
            Pozz L.L. l5'%9
            [/quote]

Da u toj konkurenciji uzeti neshto na tim zvijerima od masina je stvarno bio uspijeh, naravno ne mozemo ga sada dizati u zvijezde ali respektabilan vozac, lijep stil odlicne ulaske u krivine i znao je ponekad svojim voznjama da iznenadi na inferiornijoj masini.
            Sve u svemu dobar vozac.

To ti dodje kao neshto sad uzmi ti poene od Lorenza, Pedrose, Rossia, Stonera i to jos u konkurenciji od 15-16 motora.
            A ne oni tada 30 i neshto motora pa care mrdni, pa ne budi zahvacen guzvom i pride uzmi poene. A protiv tebe Swantz, Rainey, Duan, Mc Coy i jos 10 nenormalnih likova koji krote te zvijeri od motora. Nije bilo lako. Ogromna konkurencija.

Comment

Zelela bih da se javno izvinem svim clanovima foruma,ukljucujuci i one sa kojima sam razmenila nekoliko neprimerenih komentara u poslednjih par dana. nikog ne zelim da povredim nekim svojim komentarom,ali ponekad suvise burno odreagijem kada neko udari na moju licnost,jer sam jako temperamentna osoba,pa ne mogu uvek da izbrojim do 10(kao Nikola u "Andjelima" na box mecu) ^*#(- ...
              Od sada cu se truditi da budem umerenija,jer ni meni kao ni drugima ne prijaju "prozivke", "smejanje",itd. Nastavicu sa postovanjem ali po principu,pre nego sto pocnem da kuckam,preslisacu se da nisam zaboravila da brojim &*#GI(]

Pozdrav!!!

Comment

Sto bi rekla Barbara Sidni u "Peronu zaborava" .... h5g6k8

Ma dobro, i Zeka je taj tip pa ste se nasli h5g6k8

Idemo dalje, svi smo ovde da od MotoGP sekcije napravimo najbolji forum na ovim prostorima.
                A tu ce i Sandrino i Zekino i svacije znanje i te kao da nam pomogne %QWT&W

Comment

Sandra [0)-* p%8@

Comment

Ma Iannone frajko nekako me podsjeća na Rossija...
                    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Ljudi nov sam na forumu. (*#^R^

Hteo sam da vas pitao kako se vama cini ova nova moto 2 kategorija?

Ja je licno ne pratim, ali vidim da je mnogi hvale.

Po meni su mnogo bolje i interesantnije bile 250-ice.

Comment

[quote author=Dejan_Juve27 link=topic=1368.msg163960#msg163960 date=1283592160]

[/quote]

Dobrodosao i ja sam novi al eto da ti i ja pozelim dobrodoslicu ;) , Meni se moto2 iskreno svidja sto ima puno vozaca i dosta je zanimljiv...
                        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Dejan_Juve27 link=topic=1368.msg163960#msg163960 date=1283592160]

[/quote]

Iskreno meni je Moto2 trka postala glavni dogadjaj moto vikenda. Motore pre svega pratim zbog zanimljivih trka, toga nema ove sezone u MotoGP, u 125cc postoje samo tri vozaca, dok se u Moto2 nikad nista ne zna.
                          Mada izgleda da bi Misano mogao da bude zanimljiv i u MotoGP, razlike su stvarno male medju vodecima, valjda cemo gledati borbu do kraja za prvu poziciju...

Comment

Dobro dosao na nas forum, Dejan_Juve 27.
                            Sto se tice tvog pitanja, svi ljubitelji ovog sporta prate i moto 2 kategoriju.
                            Izuzetno su interesantne borbe i trke u moto 2. Samo, ima ih malo previse na stazi.
                            Moje licno misljenje je da je 25 vozaca ona prava brojka.Sve preko toga, stvara guzvu na stazi i dovodi do velikog broja izletanja sa piste.
                            A cak i sa tako velikim brojem vozaca, od 40, opet se izdvojila samo 2, 3 vozaca. Znaci, veliki broj, ne znaci i automatsiki vecu neizvesnost.

Comment

U Batajnici ce na moto trci u nedelju biti izlozena Rossijeva Yamaha!

Steta sto je u nedelju kad su i trke u Aragonu...

Comment

ja idem u batajncu ali kazu da ce biti guzva uzasna ali sta je tu je... &*%R*
                                <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                                *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                                *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                                LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                                Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                                JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Working...
                                X