Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg155367#msg155367 date=1281791981]
    Nije mu prvi post, a sto se tice reklamiranja, znam da je zabranjeno. Samo sta je reklamirao (%fsd%&j
    Rosi opet pao, srecom nije nista strasno.
    Lorenco pao, najzad, mada je bolje da je to izveo sutra u toku trke @(*6sd$%
    Malo se salim, nadam se da se niko nece naljutiti. Stvarno nikom ne zelim da na taj nacin zavrsi trku.
    Sutra ce biti zestoko. I Rosi i Lorenco zele pobedu, ovi padovi definitivno potvrdjuju koliko su pod pritiskom pobede.
    [/quote]
    gde su sada oni koji su napadali pedrosu kada je pao prosli put kako lorenco ne pravi takve greske i pedrosa ne moze da izdrzi pritisak???ko sada ne moze da izdrzi pritisak i to ne na trci gde je pritisak mnogo veci?!...zao mi je sto je rosi pao +-*^%* ali mnogo mi je drago sto je pedrosa super vozio a lorenco pao jer ce mu ovo podici samopouzdanje,nemojte pogresno da me shvatite ne mrzim ja lorenca mnogo je dobar vozac ali nekako mi je antipatican i ne svidja mi se...vise bih volela da pedrosa osvoji titulu on mi je bas super...tj najvise bih volela rosija ali onaj pad je sve poremetio +-*^%* &^@4(
    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Moze li neko da mi kaze kad ce biti repriza,ja danas nisam stigao da gledam pa neznam ni sta se desilo.A koliko vidim bilo je i padanja...

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg155367#msg155367 date=1281791981]
        Nije mu prvi post, a sto se tice reklamiranja, znam da je zabranjeno. Samo sta je reklamirao (%fsd%&amp;j
        Rosi opet pao, srecom nije nista strasno.
        Lorenco pao, najzad, mada je bolje da je to izveo sutra u toku trke @(*6sd$%
        Malo se salim, nadam se da se niko nece naljutiti. Stvarno nikom ne zelim da na taj nacin zavrsi trku.
        Sutra ce biti zestoko. I Rosi i Lorenco zele pobedu, ovi padovi definitivno potvrdjuju koliko su pod pritiskom pobede.
        [/quote]

U svakoj sali ima i pola istine,i nemoj da se salis na takav nacin...ahhahaahahah

Comment

Repriza tacno u ponoc. Obavezno gledaj, i mi cemo gledati, posto nije bilo prenosa na SK.
          Ovo smo gledali na netu. Bilo je padova, srecom bez posledica po vozace.
          Lorencov motor dosta stradao, ali sredice ga do sutra. Rosi besan kao ris jer nije uspeo da popravi vreme.
          Besan je na sebe, zbog pada.

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=1368.msg155128#msg155128 date=1281731180]
            POsto 90% vas navija za Rosija imam jedno pitanje: za koga bi vi navijali kada bi se Rossi penzionisao.
            [/quote]
            za Lorenca sigurno NE

Comment

Hvala Bogu da imam druge kanale,pa ne moram da gledam reprize

Comment

[quote author=perlez link=topic=1368.msg155344#msg155344 date=1281789812]
                [quote author=srdjan2106 link=topic=1368.msg155318#msg155318 date=1281785577]
                Mislim da preterujete sa Benom Spiesom nije on ni blizu Rosiju dajte malo realnosti!!!!!! Pa covek moze i avion da vozi rosija nece stici u zivotu po broju pobeda i svemu ostalom sto Rosi poseduje !!!!!! &amp;+I}\
                [/quote]

Molio bih Moderatora da pojasni, sta je ovde reklamirano. Covek je izneo svoje misljenje i to treba uvaziti kao takvo.
                [/quote]

Izbrisao sam post mackasti je reklamirao jedan sajt.
                Perlez pusti Moderatora da moderise a ti se bavi pisanjem hvala ^a%v
                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=perlez link=topic=1368.msg155344#msg155344 date=1281789812]
                  Molio bih Moderatora da pojasni, sta je ovde reklamirano. Covek je izneo svoje misljenje i to treba uvaziti kao takvo.
                  [/quote]

Prethodni post ti je bio 03.08. kada se uvredio zenski deo foruma.
                  Ako nemas nista pametnije, ne povedi se za onom italijanskom:
                  &quot;Progovorio je i propustio priliku da ostane pametan.&quot;

Izvoli ucestvuj u raspravama a nemoj da ih miniras, nece ti biti dozvoljeno.

Comment

Dakle jedan prijateljski savjet od mene ^a%v

Kada vam je dosadno, nemate sto da radite a niko ne pise na forumu, vratite se jedno sto stranica unazad i citajte neke postove da vidite o cemu se pricalo. Ja znam da ima dosta i spam, nezanimljivih stvari ali par ljudi kao naprimjer moto88, vesna i drugi su stvarno par stvari doveli do razjasnjenja. Tako da ako vas ne mrzi upustite se u citanje ^a%v

Takodje na temi brno sam vidio post u kojem se kaze da ima ljudi koji bas ne razumiju elektroniku, razliku izmedju 1000cc i 800 ja cu biti vise nego voljan svakome koga zanima od odgovorim na svako pitanje po pitanju tehnike i istorije Gp-a.
                    Npr:
                    Razlika izmedju 1000cc i 800cc
                    Uticaj elektronike i traction controla
                    Nova pravila za 2012
                    Razlika izmedju Screamer i Big Bang egine-a
                    Istorija Motogp itd
                    Moje znanje po pitanju tehnike motora seze toliko koliko je objavljeno, sve sto fabrika krije od ostalih to slabije znam .

Takodje znam da ima par ljudi na forumu koji se jako dobro razumiju u ovu temu i siguran sam da ce oni odvojiti malo vremena da dopune ili napisu neshto vise na bilo koju temu. S toga sto god vas zanima samo pitajte $8#a

Comment

Mnogo je jak oval Lorenco i niko nema sanse protiv njega,bar ne ove godine!!!!

Comment

Nista Rosi, vidimo se u Dukatiju, ovo vise ne ide @(*6sd$%

Comment

Nije losa trka bila..samo sa tuznim zavrsetkom.... &amp;*(@W6

Opet Lorenco pobedio &amp;*(@W6Steta za Danija .... +-*^%*
                          Po meni nista vise ne moze da se uradi ove sezone Lorenco je obezbedio sampionat i niko ne moze da ga spreci da ga osvoji..... 7&amp;@%q
                          Rossi nesto losiji 5. ali imajuci u vidu kakvu povredu je imao i ovo je dobro.... +*@WT*48*

P.S.Kako je imao srecu Doviciozo da ga niko ne udari $%&amp;RQa
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

A ocigledno Pedrosa se drzo do 12 krugova pre kraja i puko,jbg vec sam naviko.
                            Ostatak trke samo rutina i privodjene kraju. &amp;*%R*

Ali Lorencu svaka cast zasluzio je.

Comment

Spis je takodje bio odllican i bas mi je krivo sto se nije popeo na postolje,decko iz trke u trku napreduje i sve je bolji.

Comment

Svoje komentare na trku prenesitna temu brno. Nemam opciju da pomjeram psotove.

Comment

Working...
                                X