Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=1368.msg152869#msg152869 date=1281120057]
    izvini ali obicno kada neko napise puno teksta onda niko ne cita, a ovako ce bar procitat. Uredu necu vise. Izvinjavam se.
    [/quote]

Dobro.
    Idemo dalje.
    Ubuduce se posavetuj sa moderatorima na ovom delu foruma: Vesnom i LL-om, i nece biti problema.

Comment

Pa da nastavimo--najnovije vesti su da je Rosiju zabranjeno da testira novu Yamahu, dan posle trke u Brnu, kada i pocinje prvo
      testiranje motora za narednu godinu.
      Takva odluka fabrike je i ocekivana, jer Rosi odlazi u Dukati, pa da ne bi podatke o tom motoru, preneo u Dukati.
      Ono sto je zanimljivo je sto zabranu ima i njegov glavni inzinjer Dzeremi B. I njemu je zabranjeno i da se priblizi toj Yamahi.
      Gde ce JB sledece godine? Za Valentina znamo.

Comment

Mala zamjerka youtube klipove prebacaj u sekciju video klipovi sve oke ostalo ^a%v
        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Sandra,izvini sto moram ovako:
          nikakav tehnicki problem sto se tice Valentina,cista greska vozaca!
          naleteo je na sporije vozace,usporio,zatim propustio jos par...za to vreme temperatura u gumi opala(mada mi nije jasno bas kako,al ok u taj hajtek motogp gume necu da ulazim jer ne znam)....i zatim je usledilo jace davanje gasa i highside...tako da to ne bih bas nazvao tehnickim problemom...

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=1368.msg153043#msg153043 date=1281175333]
            Sandra,izvini sto moram ovako,a
            nikakav tehnicki problem sto se tice Valentina,cista greska vozaca!
            naleteo je na sporije vozace,usporio,zatim propustio jos par...za to vreme temperatura u gumi opala(mada mi nije jasno bas kako,al ok u taj hajtek motogp gume necu da ulazim jer ne znam)....i zatim je usledilo jace davanje gasa i highside...tako da to ne bih bas nazvao tehnickim problemom...
            [/quote]

E a sad izvini ti sto moram ovako da ti kazem,ali decko,kada sam ja gledala GP,
            A ovim postom si sam sebe obrukao,jer ocigledno da trku nisi gledao.Ali imas priliku da na youtube-u pogledas klip kako je pao.Covece najmanje 100m ispred njega nije bilo vozaca,nikog nije propustao.
            Jel si siguran da znas o kojoj trci i o kom padu je rec?Nemoj da zbunjujes ljude oko sebe,jer si ocigledno i sam zbunjen. Pogledaj klip njegovog pada molim te,jer ovakvu glupost u zivotu nisam cula (*#^R^
            Veliki pozdrav za tebe

Comment

Svoje rasprave ubuduce svodite uljudnim tonom u suprotnom ce uvrijedljivi postovi biti brisani.
              Takodje ne bi bilo lose da procitate pravila foruma u trenutcima dokolice $8#a

Unaprijed zahvalan Moderatorski tim. ^a%v

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg152948#msg152948 date=1281128982]
                Pa da nastavimo--najnovije vesti su da je Rosiju zabranjeno da testira novu Yamahu, dan posle trke u Brnu, kada i pocinje prvo
                testiranje motora za narednu godinu.
                Takva odluka fabrike je i ocekivana, jer Rosi odlazi u Dukati, pa da ne bi podatke o tom motoru, preneo u Dukati.
                Ono sto je zanimljivo je sto zabranu ima i njegov glavni inzinjer Dzeremi B. I njemu je zabranjeno i da se priblizi toj Yamahi.
                Gde ce JB sledece godine? Za Valentina znamo.
                [/quote]

Pa sta je tu cuno,i treba da mu zabrane testiranje kad odlazi...

Comment

Djuka a sto je s tim da ni Lorenco nije potpisao ugovor jos? Mozda on odlazi? %&ES7

Nijedno ni drugo nije rijeseno a Jarvis kaze kao ne mozemo da testiraju vozaci koji mozda iduce godine nece biti tu, ok mozda ni Lorenzo nece biti?

Comment

Mozda ko zna,ali ne verujem da ce ga pustiti.
                    Mislim da je Yamaha u Lorencu videla buduceg sampiona jos dosta godina i da ciljaju da bude prvi vozac.
                    Sigurno ce potpisati novi ugovor uz povecanje plate!!!!!

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg153076#msg153076 date=1281191144]
                      Mozda ko zna,ali ne verujem da ce ga pustiti.
                      Mislim da je Yamaha u Lorencu videla buduceg sampiona jos dosta godina i da ciljaju da bude prvi vozac.
                      Sigurno ce potpisati novi ugovor uz povecanje plate!!!!!
                      [/quote]

Da, to kapiram. Al to je los tretman prema Valentinu koji je sve pruzio ovoj masini.

Comment

Djuka, nije cudno za Valentina, vec sta stoji iza zabrane da ni JB ne sme da se priblizi toj novoj Yamahi?
                        Da li to znaci da i on ide sa Rosijem ?
                        O tome sam pisala.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg153083#msg153083 date=1281192327]
                          Djuka, nije cudno za Valentina, vec sta stoji iza zabrane da ni JB ne sme da se priblizi toj novoj Yamahi?
                          Da li to znaci da i on ide sa Rosijem ?
                          O tome sam pisala.
                          [/quote]

Mislim da je JB bio iskren, da ne zna jos dje ce Valentino i da prica sa njim. Rekoh onada JB i citav tim na kacigu nije za DZ.
                          Mora da ce i tim da okrene ledja Yamahi. Al onda jel problem Ducatiu da primi toliko stranih mehanicara?
                          Oni nisu poznati po dovodjenju snage sa strane.

Comment

Postavio sam novu anketu.
                            Zanima me vase misljenje kako traction control i uopste elektronika danas utice na kvalitet trka?

Da li vise elektronike donosi bolje i neizvjesnije trke?
                            Ili ipak smanjuje uticaj vozaca i samim time kvalitet trkanja?

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg153254#msg153254 date=1281272772]
                              Postavio sam novu anketu.
                              Zanima me vase misljenje kako traction control i uopste elektronika danas utice na kvalitet trka?

Da li vise elektronike donosi bolje i neizvjesnije trke?
                              Ili ipak smanjuje uticaj vozaca i samim time kvalitet trkanja?
                              [/quote]

Ovako su bolje preformanse motora, ali onako ce biti puno veci uticaj vozaca, tako da je bolje ukinuti traction control.
                              JUST PUNK

NO NATIONS
                              NO RELIGION
                              NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Mada do toga nece doci, to je sigurno, moje misljenje je da bi elektroniku trebalo svesti na samo ono neophodno.
                                Tek tada bi smo realno videli ko je kakav i koliko talentovan vozac.
                                Ovako, ma koliko bili dobri, sigurni u sebe, ma koliko imali talenta, mnogo zavise njihovi uspesi i od ljudi iz garaza.
                                Ako njihovi mehanicari i inzenjeri, ne uspeju da nadju prava podesavanja, a to se dogadja, videli smo to ko zna koliko puta, onda vozac ne moze nesto mnogo da ucini.
                                U svakom slucaju, sigurno ne moze da se bori za pobedu.
                                Bez sve te silne elektronoke, trke bi bile mnogo zanimljivije, Vozaci bi imali mnogo vecu kontrolu nad motorom, putanje bi bile razlicite, a pritom ne bi gubili dragoceno vreme.
                                Jednostavno, ne bi vozili po nekoj zamisljenoj idealnoj liniji, kao sada, jer ne bi nista gubili na vremenu. Ono bi zavisilo, kao i brzina, isljucivo od njih samih, i njihovog umeca.

Comment

Working...
                                X