Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Hm... težak izbor zaista...
    Najmanje mi se dopada ova riba.... mislim na ovu dole desno koja pliva sa sve kacigom.
    A najviše mi se dopada: .....recimo Ben Spies i nagib koji je napravio (mada slika vara jer je i aparat fotografisao pod uglom).
    Dobro, bez zavaravanja - ovaj stariji vodnik u sredini !!! Bez konkurencije +*@WT*48* .

Što se tiče cele te priče oko MG, ne verujem da je čak i na testu Vale svesno uradio MG. Dao je Lorenzu temu za razmišljanje, ali nije to uradio namerno. Jednostavno je vozio da postigne što bolje vreme i to je i uradio. E sad, što će to nekoga da pogodi ili ne, to je već druga priča.
    I još nešto - Lawliet je u pravu. Oznojena dupeta su garant uspeha (makar kod Doktora). Međutim, to što je postigao minimalno vreme brže od Lorenza - ne znači ništa. Setite se predsezonskih testova ove godine. Drugo, kako će njegova mašina reagovati kako trka odmiče ? Sve su to stvari oko kojih još debelo moraju da se oznoje guzice svakog u jednoj od garaža Fiat Yamaha tima.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg128784#msg128784 date=1273007743]
      Najnovije slike iz Hereza ! Koja vam se najvise/najmanje dopada !!!
      [/quote]Meni se najvise dopada zlatna sredina h5g6k8

Comment

Casey Stoner: Lorenzo made us look silly

Assessing Lorenzo’s virtuoso Jerez display, Stoner told MCN: “He seemed to have better grip than everyone and was driving out of all the turns. While everybody else was spinning up out of the tight corners he was just driving out.

"Other than that he rode a damn good race and made the rest look silly. If Jorge had not dropped so far back at the beginning he would have gone away at the front. He rode a great race."

Juce se na kratko pojavio i tekst o utiscima menadzera Rosija i Lorenca, o poslednjem testiranju.Lorencov menadzer, kaze da su trazili odgovor zasto njegova yamaha sporo startuje, i zasto je konkurentna tek od polovine trke. Misli da su uspeli da rese zagonetku--na zalost.
        Suprotno njemu, u Rosijevoj garazi su resavali problem druge polovine trke--i oni su optimisti, mada kazu da postoje jos neki manji problemi oko elektronoke.Da im verujemo.

Comment

The New Silverstone - Looking Good!

Comment

Mattia Pasini Moving to WSBK with Ducati?
            MotoGP 2011 Silly Season: Honda's Livio Suppo is already in Talks with Casey Stoner
            [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wRcYkddYdCY[/youtube]

Comment

Na prvi pogled, staza izgleda odlično i pre svega očigledno da je veoma brza, sa par sporijih delova.
              Po mom mišljenju, ovo će biti staza gde će Danijeva Honda da ide pakleno dobro, mada ima čudnih dugih krivina sa nepravilnim temenima, a to je ono gde je Vale superioran (Pits Straight, Stowe, Copse, izlazak iz Club-a)

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg128906#msg128906 date=1273057536]

MotoGP 2011 Silly Season: Honda's Livio Suppo is already in Talks with Casey Stoner

[/quote]

Veoma, veoma interesantno... znači, počelo je ... ovo je već ozbiljna tema za razmišljanje, a tek je glasina i to vezana samo za jednog od četvorice "Aliena", a svima ističe ugovor ove sezone... znači, spekulacija i nagađanja će tek biti, ovo je samo početak, a ja sam već sklopio 3-4 moguća scenarija u glavi.

Comment

[ftp][/ftp]http://www.motomatters.com/interview/2010/05/05/filippo_preziosi_interview_clever_rules_.html

Filippo Preziosi Interview: Clever Rules Push Stupid Engineers In The Right Direction!

Comment

http://www.crash.net/motogp/news/159...to_offend.html

Mogu samo reci----cime se sve ne sluze !!!

Comment

&*#GI(] Znači, Simončeli je opleo iz svih mogućih oružja... Bautista i Barbera - Girls ? *T_*@SR
                      Samo ne sviđa mi se jedna stvar - optužuje Bautistu da je hteo da ga izbaci sa staze u Australiji u sezoni 2008 i to jeste tačno, tj. može se tumačiti i tako. Simončeli je te sezone uzeo titulu i to je to... Međutim, on kao da zaboravlja da je prošle sezone, u momentu kada se odlučivao šampionat on lično laktom i nogom (što je stvarno užasno, tj. pokazuje očiglednu nameru) probao da izgura i izbaci Aoyamu van staze - trka u Maleziji.
                      Zato Marko, oko nekih stvari ti je bolje da shut the fuck up !!!

Comment

U momentima dosade, kada se ništa ne događa, evo jednog video klipa... Čudesno !!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8BA2clO3WFE[/youtube]

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg129376#msg129376 date=1273215912]
                          &*#GI(] Znači, Simončeli je opleo iz svih mogućih oružja... Bautista i Barbera - Girls ? *T_*@SR
                          Samo ne sviđa mi se jedna stvar - optužuje Bautistu da je hteo da ga izbaci sa staze u Australiji u sezoni 2008 i to jeste tačno, tj. može se tumačiti i tako. Simončeli je te sezone uzeo titulu i to je to... Međutim, on kao da zaboravlja da je prošle sezone, u momentu kada se odlučivao šampionat on lično laktom i nogom (što je stvarno užasno, tj. pokazuje očiglednu nameru) probao da izgura i izbaci Aoyamu van staze - trka u Maleziji.
                          Zato Marko, oko nekih stvari ti je bolje da shut the fuck up !!!
                          [/quote]

Ovog nikad nije bilo u GP-u sem kad te neko stvarno iznervirao i napravio neki lost gest. Ovakvo plljuvanje je potpuno nepotrebno i govori samo o tome koliko je on inferioran u odnosu na pomenute vozace. Navijao sam za Simocnelija u 250 al ovo je sramota.

Btw jel ko pomenuo Mugello kad je on lijepo gurnuo vozaca na onom pravcu?
                          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg129401#msg129401 date=1273232610]
                            Ovog nikad nije bilo u GP-u sem kad te neko stvarno iznervirao i napravio neki lost gest. Ovakvo plljuvanje je potpuno nepotrebno i govori samo o tome koliko je on inferioran u odnosu na pomenute vozace. Navijao sam za Simocnelija u 250 al ovo je sramota.
                            Btw jel ko pomenuo Mugello kad je on lijepo gurnuo vozaca na onom pravcu?
                            [/quote]

Upravo sam to hteo da kažem druže... niko ga i ne pominje od njih, niti mu daje razloga za ovakve reakcije, pa mi zbog toga nije jasan (pod jedan) . A pod dva, pa on je taj koji, ajde da kažemo, prljavo vozi. Pa jer se sećaš kad je baš Barberu lansirao u zadnjoj krivini, pa se usrao da će dobiti kaznu i ovo ono..nemojte da mi oduzimate poene, nisam ja to namerno. O incidentu sa Aoyamom neću ni da pričam, namerno je nogom i laktom gurnuo ovoga dok ga je obilazio Hiroshi sa spoljne strane. Biaggi-Rossi laktanje u Suzuki je mala igra za njega. Posle trke je odmah otišao do Aoyame da mu pruži ruku, kao fer borba, a srećom po njega ovaj je kulturni Japanac pa je prihvatio ruku i kao ajde, to je to. Da mu je bio neki Rosi ili Lorenzo - j...o bi mu roditelje po kratkom postupku. I ja sam bio fan Simončelija, ali je od te trke moje mišljenje o njemu srozano totalno. Još sa ovim izjavama, baš čovek ima neki problem sa sobom. Svejedno, ako se popravi u budućnosti, možda može ponovo da dobije status lika koji mi je simpa i za koga mogu da navijam. Za sada - cipovčina !!!

Comment

Marco je novajlija i nista dobro nije uradio na ove 2 trke.Cak je i razocarao.Licno,ocekivala sam da ce vise pokazati.Ovakva izjava je privlacenje paznje-ej,tu sam...postojim i vozim u ovoj kategoriji!!!!Nemojte me zaboraviti,molim vas +-*^%* !!!!!

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg129406#msg129406 date=1273234384]
                                Marco je novajlija i nista dobro nije uradio na ove 2 trke.Cak je i razocarao.Licno,ocekivala sam da ce vise pokazati.Ovakva izjava je privlacenje paznje-ej,tu sam...postojim i vozim u ovoj kategoriji!!!!Nemojte me zaboraviti,molim vas +-*^%* !!!!!
                                [/quote]

Slažem se, ali mogao je, umesto što vređa druge vozače, da se npr. skine go i skoči u neku fontanu. Ili da zapali hotelsku sobu, ili da napravi neki incident na ulici vozeći motor dok ga ne uhapsi policija, šta god... šta mu znači ovo da bez ikakvog razloga vređa svoje kolege ? Primio se kao saučešće ...

Comment

Working...
                                X