Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Admin Message
    Drzi se teme.

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg150883#msg150883 date=1280416586]
      Drzi se teme.
      [/quote]

Ok...SORRY!!!!!!!!!!

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg150882#msg150882 date=1280416280]
        LL brate moj mislim da se nije Sandra obracala meni... h5g6k8
        [/quote]

Ivinjavam se pomijesah tebe i Lorenzo fan-a *(z$8
        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg150868#msg150868 date=1280411906]

onda zasto ne uzima pobjede, sto se desava? Napreduje da, ali pobjeda nidje?
          Dok recimo Hayden koji je krasio zadnje pozicije doletio u prvih 5, otkud sad to? Znaci motor je dobar, napravljen je pomak.

Drugo koji opravdani razlog? Netolerantnost na laktozu? Ne moze da prije kravicu 2.8%? Daj nemoj da pricas vozaci voze polomjeni a on ima mucnine i to je opravdan problem, ide na pecanje boli ga uvo za sponzore, nikog nije obavijestio da ide na odmor on jeste vozac ali je i duzan da objasni svoje poteze i zashto i kako. Dakle smijesno je reci "opravdani" razlog i da mu je Ducati okrenuo ledja kad ih covjek nije ispostovao.

A Jerry u Hondu? Ja ne znam jesi citao Jerryijevu izjavu imas je ovdje na forumu mislim da je vesna postovala, otvori i vidi sto on misli po tom pitanu.
          ^a%v
          [/quote]

- Zašto ne pobeđuje? Zato što je Lorenco na Yamahi mnogo dobar, ušao je u seriju, pun je samopouzdanja, ima ritam koji niko ne može da prati i to je to. Niki nije menjao viljušku i on nema problema sa njom, ovaj agregat kao i ceo paket Nikiju očigledno odgovara mada opet kad pogledaš nema ni jedan podijum a Stoner je od kada je rešio problem ima 3 treća i jedno 2 mesto.

- Da li si video Stonera prošle godine posle Katalunje našta je ličio? Čovek je bio bolestan!!! Pitam ja tebe jel bi iko normalan i pod profesionalnim ugovorom pokušavao da isfolira tako nešto i da se zeza u sred sezone sa svima? Doktori su jedva ustanovili o čemu se zapravo radi a ti misli šta hoćeš.

- Evo šta je izjavio na Australiskoj TV
          J. Burgess
          On Aussie TV he was interviewed and asked whether he would be going to Ducati with VR, his answer was that he does not have to go where VR is going (if he is going) and is quite happy here with Honda...OOOPPPS &*#GI(], he did say Honda and then went red in the face.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg150868#msg150868 date=1280411906]
            al koliko se ja sjecam nije u dobrim odnosima ostao sa Hondom poslije 2003 i mozda ga ovi zele nazad al on je davno rekao svoj stav i posa sa Valentinom.
            [/quote]

Honda HRC officials have admitted privately that letting Burgess and the technical crew leave with Rossi in 2003 was a big mistake. That year Burgess was willing and, in fact, wanted to stay with Honda, but only if he could work with Nicky Hayden. Honda at first said no, and then that they would think about it, but when they finally told the Australian that he could, in fact, take over as crew chief with the young American, he had already lost patience and signed to continue with Rossi. (http://moto-racing.speedtv.com/artic...ess-behind/P2/)

Comment

Da to je bila prica i 2003, a druga je bila da je on isao na tajne pregovore sa Valentinom i Yamahom I#^@8

Sto se tice Casey-a vidio sam ga poslije Katalunje i doktori navodno nisu mogli da otkriju da je postao odjednom
              netolerantan na laktozu. Aj i to da progutam i da kazem oke covjek je netolerantan bio je bolestan al dal mislis da covjek pod profesionalnim ugovorom treba da ignorise spoznore koji ga placaju da bude tu dje jeste?

A jadnog Burgesa svi salju u hondu u ducati a on prica cijele sezone da ostaje u Yamahu. Mozda mu se omaklo to na Tv-u
              ali i ja bih se zacrvenio da kazem volim Stonera ovaj Valentina. Znaci pogrijesi covjek .
              Al fora je sto cemo to da vidimo vec u Brno.
              E to jedva cekam.

Sad pokrenuo sam anketu za 2012. Svi koji su glasali nek izraze misljenje o ovim masinama i zasto su one dobre ili nisu dobre za ovaj sport. Cisto da vidimo sto ko mislis o ovim masinama.

Ja sam glasao da nece biti dobar taj prelazak, i da ce se napraviti pometnja u Gp-u u tom trenutku i to jos gora neko 2007 al me zanima i sto drugi misle Raspishite se malo treba docekat 15 avgust vec mi ove nedelje nedostaju trke

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg150902#msg150902 date=1280427316]

al dal mislis da covjek pod profesionalnim ugovorom treba da ignorise spoznore koji ga placaju da bude tu dje jeste?

A jadnog Burgesa svi salju u hondu u ducati a on prica cijele sezone da ostaje u Yamahu. Mozda mu se omaklo to na Tv-u
                ali i ja bih se zacrvenio da kazem volim Stonera ovaj Valentina. Znaci pogrijesi covjek .
                Al fora je sto cemo to da vidimo vec u Brno.
                E to jedva cekam.

treba docekat 15 avgust vec mi ove nedelje nedostaju trke
                [/quote]

- Možda mu je bilo loše? $#^%RT

- O Džeriju dobar tekst (http://motomatters.com/news/2010/07/...e_of_jere.html) +*@WT*48*

- Imaš Superbike u Silverstonu sad u Nedelju.

Comment

&*%R*
                  Hiljadarke su se već vozile u moto GP i to poodavno, što - dabome - samo dinosaurusi pamte, s tim što su to bile mašine DO 1000 kubika. Čini mi se da su išle od 750 ili 850, pa je tu bila i klasa od 500, 350, 250, 125, 75 i 50 cc. Ova dvojka se pokazala kao vrlo zanimljiva, najzad ako ništa drugo makar je gužvanjac, ali nekako fali nešto imeđu nje i stodvadesetpetice, koja je bila najbrojnija, pa su se neko vreme kvalifikacije vozile u dve divizije.
                  Nazad, dočekaćemo i tu 2012. Vidjet ćemo, što bi rekli slijepci.

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=1368.msg150905#msg150905 date=1280429536]

- Možda mu je bilo loše? $#^%RT

- O Džeriju dobar tekst (http://motomatters.com/news/2010/07/...e_of_jere.html) +*@WT*48*

- Imaš Superbike u Silverstonu sad u Nedelju.
                    [/quote]

Ja gledam sve preko neta svaku trku, al nikako da nadjem linkove za superbike. Ne znam zashto, a mnogo volim da ih gledam kako voze jer oni mogu da uzimaju neke svoje linije i ne moraju da voze kao po sinama kako je to mocno za gledat, nekad je i Gp bio takav

E sad mozda je Jerryu stvarno bilo lose, mislim pozli covjeku mozda i on netolerantan na laktozu .
                    A ovaj txt na motomatters sam citao odlican txt bas su sve aspekte pokrili pricom ja ne bih imao sto da dodam.

Comment

[quote author=svemi link=topic=1368.msg150910#msg150910 date=1280431937]
                      &*%R*
                      Hiljadarke su se već vozile u moto GP i to poodavno, što - dabome - samo dinosaurusi pamte, s tim što su to bile mašine DO 1000 kubika. Čini mi se da su išle od 750 ili 850, pa je tu bila i klasa od 500, 350, 250, 125, 75 i 50 cc. Ova dvojka se pokazala kao vrlo zanimljiva, najzad ako ništa drugo makar je gužvanjac, ali nekako fali nešto imeđu nje i stodvadesetpetice, koja je bila najbrojnija, pa su se neko vreme kvalifikacije vozile u dve divizije.
                      Nazad, dočekaćemo i tu 2012. Vidjet ćemo, što bi rekli slijepci.
                      [/quote]

Znash da nije zacrtano da moraju da imaju tacno 1000cc nego mogu da imaju i 800 i 900 i 1000. Zamisli haosa, to sam nedje procitao nije moja ideja, i bilo mi mnogo smijesno kad komentatori pocnu da vode trku i prenos ide otprilike ovako:

I sad vidimo Valentina na Ducati masini od 993 kubika sa 21 litarskim rezervoarom za njim ide Lorenzo na Yamahi od 800cc i Suzuki od 1000cc sa rezervoarom od 24l . Dok komentator objasni ko koji motor vozi koja je zapremina i slicno nece imati kad da vode trku ^a%v

Comment

Pozdrav svima... (*#^R^ Danas sam se prijavila na ovom forumu,tako da je red da se predstavim...je li tako? %QWT&W ^&*ST*^# Ja sam Andrea iz Podgorice... Imam 18. godina...Pratim MotoGP i F1... Zaludjenik sam Valentinom Rossijem...zivim za taj dan kada cu da ga upoznam... %QWT&W Nisam od onih cura koje vole manekenisanje i fudbalere,vec volim da radim oko automobila,kamiona,motora...odrasla sam uz brata tako da se i ta ljubav prema auto-moto-sportovima rodila uz odrastanje sa njim... Kada bi se djevojcice iz komsiluka igrale sa barbikama -ja bih ostajala sa bratom ispred kuce i pravili svaki dan drugu relly stazu,i trkali se...naravno,nisam uvijek pobjedjivala...ali sam se uglavnom pela na podijumu... %QWT&W Toliko o meni... A sto se tice teme...super bi bilo da je kraljevska klasa 1000cc,a ne do 1000cc-jer to ne znaci da ce se svi opredijeliti bas za max snagu... Toliko od mene,za ovaj put...Jos jednom pozdrav svima od Rossi-Maniaca... @R&}*

Comment

Dobrodosla Andrea %QWT&W
                          Jos malo pa ce biti vise devojaka nego momaka h5g6k8

Sta bi smo mi bez vas [0)-*

Comment

Dobrodosla Andrea,uzivaj na forumu [0)-*
                            I obavezno svrati u F1 pdf h5g6k8
                            sigpic

Comment

...Bolje Vas nasla... %QWT&W Je li Bog dao da nas je vise... h5g6k8 h5g6k8 h5g6k8 (*#^R^ Vladane,sigurno cu uzivati... @R&}* :8-[/

Comment

E ljudi vidio sam Andreu na netu i morao sam da je pozovem u nashe redove, al kida za Rossija

Andrea welcome i od mene, slobodno se odmah pridruzi diskusijama

Btw ko je glasao da 1000 nisu dobre, neko se slaze samnom?

Comment

Working...
                                X