Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

A jbg morao sam da ispostujem devojku,bio joj rodjendan...morao sam da se zrtvujem!!!

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg149882#msg149882 date=1280062296]

Idi u pravila foruma, imas sve lepo objasnjeno. Imas i link malo iznad.

Ja navijam da predje u Dukati i da osvoji barem jos jednu titulu. Pa da ostane zabelezeno da je sa tri razlicite firme u najjaco klasi osvojio titulu.
      Valjda je tri (%fsd%&j
      [/quote]

Da ako ne racunas nizu klasu. I ja navijam da predje u Ducati (chudno), konacno Italijan na Italijanskoj masini koji moze
      da uzme titulu. Ali mislim da poslije toga nema shto vise da kaze u MotoGp-u. Ako poslije toga nadje motivaciju da vozi
      mocemo da mu se obracamo sa njegovo Bozantsvo Rossi i na ledjima nek stavi The God umjestor Doctor .

Al bice zeznut prelazak. Pride sto je nova masina nova filozofija, al eto ima citavu zimu da radi na tome.
      Bas sam jutros pricao sa vesnom, jeste primjetili novu kacigu? I uopste njeno znacenje?
      Mislim jos nije finalizovao ugovor sa Ducatiem a stavlja sliku tehnicara Yamahe, Jerry-a, Davida Brivia i sl? Mnogo chudno.

[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=Djuka99gp link=topic=1368.msg149884#msg149884 date=1280062395]
        A jbg morao sam da ispostujem devojku,bio joj rodjendan...morao sam da se zrtvujem!!!
        [/quote]

Ja kapiram da je to normalno, sve dok ne pocnes da propustas trke to ne bih mogao da razumijem (%fsd%&j

Comment

Hahahahah e pa to se nece desiti,kada je bila prva trka u kataru tad sam imao devojku iz Hrvacke,dosla mi je u goste i sedela pored dok sam ja gledao trku!!!

Comment

Slusao sam ove italijanske voditelje Dovi je izjavio u padock poslije kvalifikacija da danas moze i do pobjede. Ja se kladim da ce da vozi malo po sljunku, cim mu je na pamet pobjeda.

Nego jel ima neko ovdje ko navija za njega? Mislim svi su za Lorenca, Rossia, Stoner-a, Pedrosu, Bena, Capirexa ma nema cega nema al nikog nisam vidio da navija za njega? (%fsd%&j

Comment

Pa ne znam da li neko navija za njega,vidim da je samo jedan glasao da bi on mogao pobediti pa tako da verovatno ima navijace...

Comment

Meni je Lorenco prvi a Dovi drugi.
                Napomenuo sam to.

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg149905#msg149905 date=1280064785]
                  Meni je Lorenco prvi a Dovi drugi.
                  Napomenuo sam to.
                  [/quote]

^*#(- ^*#(- ^*#(-

Nije ti prvi ne racuna se

Comment

Ja mislim da Dovi nece biti medju prva tri.A ko Rosi uspe da se probije na startu ili prvih 5 krugova medju prva cetri ice na podijum.

Comment

Da li moze neko da mi da link za nocasnju trku?

Comment

[quote author=srdjan2106 link=topic=1368.msg149922#msg149922 date=1280067063]
                        DA LI MOZE NEKO DA MI DA NEKU WEB ADRESU GDE MOGU PRATITI VECERAS MOTO GP!!!!!!!
                        [/quote]

Pa zar nemas SPORTKLUB???

Comment

DA LI MOZE NEKO DA MI DA NEKU WEB ADRESU GDE MOGU PRATITI VECERAS MOTO GP!!!!!!!
                          [/quote]

Javno ne.
                          Ako neko ima nek ti da na PM.

Sto kaze Djuka, jel moguce da nemas SK?

Comment

NARAVNO DA IMAM SK ALI RADIM NOC A NEMAM TV TAMO GDE RADIM (ZABRANJEN) TAKO DA IMAM SAMO INTERNET

Comment

[quote author=srdjan2106 link=topic=1368.msg149936#msg149936 date=1280068017]
                              NARAVNO DA IMAM SK ALI RADIM NOC A NEMAM TV TAMO GDE RADIM (ZABRANJEN) TAKO DA IMAM SAMO INTERNET
                              [/quote]

Aaaa bate bas si baksuz.Bice kasnije Vesna ovde a ona sigurno zna link.

Comment

Dli moze neko da mi da link za nocasnju trku?
                                [/quote]

Prvo kad kucas iskljuci caps lock. jako je nepristojno pisati sa njima i to u prvom postu.
                                Dobro dosao na forum pod broj dva, pisi, komentarisi, daj svoje misljenje.

Ukoliko nemas mogucnosti da gledas na sport klubu javi se uvece pred trku privatnom porukom
                                i izacemo ti u susret ako bude neki link.

Comment

Working...
                                X