Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Ne znam šta je razlog promene komentatora (verovatno čovek nije mogao da bude tu), ali ono je smešno. Bez uvrede, možda je Srđan postavio visoke standarde, ali barem imena... Komentator može da popravi i pokvari utisak.

Comment

3006,ne slažem se sa tobom.Meni ništa nije bilo smešno tokom prenosa trka.Peđa i Aleksandar su se dobro uklopili,dopunjavaju se i funkcionišu odlično.Zanimljivi su.Uostalom,promena je uvek dobro došla,makar bila i kratka.

Comment

Hm... ne znam kako ostali, ali meni je smetao način komentarisanja... Katastrofalno izgovaranje imena pojedinih vozača, nerazlikovanje ko se gde nalazi, pojedine netačne informacije itd...
        ŠTo se tiče trka - Moto GP klasa je verovatno rešena, dok su 125 cc i Moto 2 kategorija ovog vikenda prosto bile pravi užitak za gledanje.

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg141470#msg141470 date=1277109794]
          Hm... ne znam kako ostali, ali meni je smetao način komentarisanja... Katastrofalno izgovaranje imena pojedinih vozača, nerazlikovanje ko se gde nalazi, pojedine netačne informacije itd...
          [/quote]Slazem se upotpunosti.

Comment

Čudno da sada govorite o tom pogrešnom izgovaranju imena pojedinih vozača.Aleksandar ih pogrešno izgovara.Popravio se ali i dalje je to prisutno.Ali,tu smo da razmenjujemo svoja mišljenja,zar ne?

Comment

Nisam mislila da cu ovo ikada napisati, ali moram. Pre nego sto se pocne sa kritikovanjem, trebalo bi da se sagledaju sopstvene greske, kojih, na zalost ima strasno mnogo.
              Prvo, po pravopisu Srpskog jezika---strana imena se pisu onako kako ih izgovaramo, znaci ne u originalu. To ne vazi za Hrvatski pravopis.Ako je neko Hrvatske nacionalnosti, sto meni uopste ni najmanje ne smeta, onda je u redu da tako pise, ali ako je Srpske, trebalo bi da procita pravopis, da pocne da ga primenjuje i tek onda , sa punim pravom, kritikuje druge.Ima jos mnogo toga, ali mislim da je za pocetak ovo dovoljno.

Comment

Srđan je car i jos kad bi se SK potrudio da dovede Ninoslava sa ES-a,bio bi to ubitacan tandem.

Comment

Ovde niko ne kritikuje Srđana.Ipak je on neko ko,zasluženo, zauzima veoma bitno mesto.Odličan je komentator i dobro radi svoj posao.Ali,ni zamena nije bila loša (Peđa) i mislim da je ne treba kritikovati.
                  Želja svih nas je da Ninoslav bude prisutan alli mislim da se to,na žalost, neće desiti +-*^%*.

Comment

Meni se tandem--Aleksandar i Pedja, dopao. Uneli su dosta zivosti u prenosu. Sto se tice izgovaranja imena, zar stvarno neko misli da ih neko apsolutno pravilno izgovara ? To je jednostavno nemoguce, posto mnogi glasovi ne postoje u nasem jeziku. Razlika je samo u tome, sto ih neko malo pravilnije izgovara a neko ne. A i to zavisi od toga ko koliko ima sluha.AQ mozda ovde ima onih sa apsolutnim sluhom, pa se ovo ne odnosi na njih.

Comment

Meni rekoše, kada sam došao (i ovde i tamo) da je najbitnije da se ne vređamo...

Comment

Komentator je ok, samo je sport pogrešan. Čini mi se da sam ga slušao na utakmici NFL-a, bez premca je i leži mu. Ovde, jednostavno, ne vidi sve i to je to.

Comment

[quote author=3006 link=topic=1368.msg141509#msg141509 date=1277118629]
                          Meni rekoše, kada sam došao (i ovde i tamo) da je najbitnije da se ne vređamo...
                          [/quote]
                          Izvini,ko koga vređa?Gde si ti pročitao uvredu?

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg141514#msg141514 date=1277119218]
                            [quote author=3006 link=topic=1368.msg141509#msg141509 date=1277118629]
                            [/quote]
                            Izvini,ko koga vređa?Gde si ti pročitao uvredu?
                            [/quote]
                            U pravu si, uvreda je ipak teška reč. Možda cinizam...
                            Što se ti osećaš prozvanom? To što navijamo za različite tabore ne treba da utiče na bilo šta.
                            Uglavnom, bez veze je sve ovo. Nisam zbog ovoga tu.
                            &@/+W

Comment

Meni posle ovoga, mislim na post clana 3006, nista nije jasno.Ali to je vec moj problem. QAko sam ja ta, zbog koje se 3006, osetio ugrozen, izvinjavbam mu se. Samo sam htela da ovaj forum bude malo "pismeniji" od drugih, nista vise.
                              Ovde smo svi da iznosimo sopstvena misljenja, bez obzira za koga navijamo, i u tom smislu svi su dobrodosli. A misljenja i treba da se razlikuju, jer ako su izjednacena, onda to znaci da niko ne razmislja.
                              Licno meni, i Srdjan i Aleksandar, a i Pedja su odlicni u svom poslu. Tacno je da Srdjan odskace, ali ima vremena i za ove da budu bolji.

Comment

3006,nemoj da se pozivaš i da tražiš teške reči kada ne postoje.
                                Nisam se osetila prozvanom već sam ti postavila to pitanje iz radoznalosti.Jel to loše?izvini,ali po prirodi sam radoznala.Nadam se da ti to ne smeta.
                                Nemoj sada da pokušavaš da potegneš to pitanje..ko za koga navija jer to niko nije spomenuo niti to nekome smeta niti je to bitno.Svi smo tu zbog jedne stvari a to je motogp.Meni lično ne smeta to što ti ne navijaš za Rossija.Da li tebi možda smeta to što ja ne navijam za Lorenza?

Comment

Working...
                                X