Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Ma presla sam se, drugi link sam htela da postavim, gde Lorenco kaze to sto kaze
    nesto mi misli lutaju---------razumecete, uzbudjenje, mislim pred pocetak
    Postavicu taj link.

Comment

http://uk.eurosport.yahoo.com/220320...-new-bike.html

Ovo je taj link!! h5g6k8

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg119647#msg119647 date=1269265641]
        http://www.autosport.com/news/report.php/id/82282

Stvarno je ohrabrujuce sto je Lorenco srecan novom Yamahom!!!!
        [/quote]

Morao je to da kaze jer da je ista drugo rekao bilo bi smijesno i ne bi mu niko dao podrsku za to. Ja cak &+I}\ nigdje ne vidim razlog za zabrinutost ove godine po pitanju titule. Valentino ide dobro, gume su mu ok, motor mu je ok pitanje je sad samo njegovog talenta koji je bolji no ova dva faktora zajedno. Sjeti se Valentinove izjave prosle godine: "Ako vozite motor kao ja mozete biti dobri skoro koliko ja ali ne i bolji" jes malo pretenciozno ali takodje je to ciinjenicno stanje. Jos neshto na chem moras da obratis paznju. Naime, prve godine kad je Lorenzo dosao u MotoGp kad je masina radila besprekorno on je trazio da mu podese sjediste i rucke upravljaca jer su ga boljele ruke od duze voznje zbog povreda, ove godine su mu napravili rukavicu iz Dainesa jer ima povrijedjenu ruku dal ti neshto govori cim Yamaha napravi motor da valja ovaj trazi utociste i neki materijal da moze da vozi taj motor? Nekako sav taj njegov talenat mora biti propracen nekom posebnom opremom da bi on mogao da vozi. Bas chudno &+I}\
        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Lorenco: En Qatar luchare' por la victoria!

Lorenco:U Qataru cu se boriti za pobedu"

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg119676#msg119676 date=1269347591]

Lorenco: En Qatar luchare' por la victoria!

Lorenco:U Qataru cu se boriti za pobedu"
            [/quote]

Pa naravno... boriće se i Pedrobot i Dovi, i Capirex i Spies i Stejsi i svi ostali... pa valjda im je cilj da pobede, tj. budu plasirani na što boljoj poziciji... Nego, imaš link ili si izvukla iz konteksta neke web stranice ? @(*6sd$%

Comment

Imala sam link, ali se negde izgubio, sa novim vestima.
              Nisam ga postavila s obzirom da je na spanskom-------zao mije.

Comment

Pronašao sam ove vesti, kako ovi Španci fintiraju i izbacuju u prvi plan Stonera i Lorenca, a Rosija nigde ne pominju. Ako, samo neka tako nastave, Doktor baš tu igru voli, a u trci će desiti malo drugačiji scenario - Rosi je uvek najbrži baš u samoj trci, a to će im biti nepremostiva prepreka (&$E# (&$E# (&$E#

http://www.motocuatro.com/noticia.php?idNoticia=979
                http://www.motocuatro.com/noticia.php?idNoticia=977
                The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                From that stage there is no progress.

Comment

Ma samo opušteno...ovaj Motocuatro je jedna tračerska stranica sa ponekom vesti tu i tamo... pazi, Španci su malo iziritirani, imaju jednog šampiona u najjačoj kategoriji uz sav trud, novac, organizaciju... evo, ove godine će imati 4 trke u Španiji, Dorna je bazična španska organizacija, pogledajte samo koliko talenata u nižim kategorijama i koliko titula uzimaju u 125-icama i 250-icama (do sada) , ali nikakav uspeh u najjačoj kategoriji... Ranije se isprečio Majk Duan, posle njega je zaseo Rosi i ... Španci - Džeki muljo h5g6k8 ... jbg. frustracije su to ... Sada imaju (opet) svog favorita, pošto su od Pedrose očigledno oprali ruke prošle sezone (a i ove izgleda), a ako ne može on, onda daj bilo koga... Pa, ide se logikom: Daj da svrgnemo kralja, posle ćemo lakše da dišemo, pa ćemo da vidimo ko će da preuzme presto %QWT&W
                  Želim im sreću naravno, ali ovog kralja je jako teško oboriti, a naročito kada mu sve funkcioniše dobro kao sada... &*%R*

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg119682#msg119682 date=1269358679]
                    Ma samo opušteno...ovaj Motocuatro je jedna tračerska stranica sa ponekom vesti tu i tamo... pazi, Španci su malo iziritirani, imaju jednog šampiona u najjačoj kategoriji uz sav trud, novac, organizaciju... evo, ove godine će imati 4 trke u Španiji, Dorna je bazična španska organizacija, pogledajte samo koliko talenata u nižim kategorijama i koliko titula uzimaju u 125-icama i 250-icama (do sada) , ali nikakav uspeh u najjačoj kategoriji... Ranije se isprečio Majk Duan, posle njega je zaseo Rosi i ... Španci - Džeki muljo h5g6k8 ... jbg. frustracije su to ... Sada imaju (opet) svog favorita, pošto su od Pedrose očigledno oprali ruke prošle sezone (a i ove izgleda), a ako ne može on, onda daj bilo koga... Pa, ide se logikom: Daj da svrgnemo kralja, posle ćemo lakše da dišemo, pa ćemo da vidimo ko će da preuzme presto %QWT&W
                    Želim im sreću naravno, ali ovog kralja je jako teško oboriti, a naročito kada mu sve funkcioniše dobro kao sada... &*%R*
                    [/quote]

Jes, rođo, u pravu si skroz +*@WT*48*. Okomili su se na najjaču klasu i svim silama pokušavaju da nametnu stvari i konačno dobiju još jednog šampiona. Ali ne može sve da se namesti baš kako oni žele. Evo, ja sam ubeđen, ali ubeđen, da je španski lobi preko Honde izgurao da uvedu ove 800 mašine. Jer je Repsol tu ušao sa lovom, dočekali su Pedrosu, šampiona na malolitražnim mašinama, i sve su pokušali da nameste da konačno jedan Španac uzima nekoliko titula. Sećaš se kako je Hejden pizdeo sa tim motorom u početku, kako je govorio da su ga napravili skroz za Pedrosu, i njemu je bio bukvalno premali za vožnju. To je suludo, Hejden aktuelni šampion a oni očigledno, bez pardona, favorizuju klinca! I Karmelo je tu odigrao svoju ulogu, jer se sigurnost mogla povečati na bezbroj drugih načina, a ovako se ništa nije rešilo na duge staze - opet smo na početku. Zato nije ni čudo što polako svi izjavljuju da je to najveća greška u motogp u poslednjih 15 godina - apsolutno tačno. Ne može se na silu ništa postići, samo vrednim, iskrenim radom i poštovanjem za svakog kolegu koji je sa vama na stazi - takav pristup je istinski šampionski pristup, sve ostalo je egoizam i sujeta...
                    The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

MotoLiam Speaks Again! 2010 'GP Preseason Review
                      +*@WT*48*

Comment

Evo, već je počelo sa pritiscima. Naravno da će se Lorenco do poslednjeg atoma snage boriti da ostane u Yamahi - došao je u šampionski tim, na šampionski motor koji je razvio najbolji vozač ikada, ne mora ni trunku da ga razvija - to već njegov najveći protivnik radi za njega (suludo, zar ne #^GH*#) i pritom ima fantastičnu priliku da učeći od najboljeg razvija svoj trkački stil - E PA BOLJE OD OVOG NE MOŽE!!! A, ako jedne sezone i konačno uspe da pobedi Velikog šampiona (što ja uopšte ne verujem da će se desiti, nema šanse) - to će biti neverovatan podvig - Lorenco sigurno razmišlja baš u tom pravcu. Ali mora imati na umu i jednu drugu stvar - da bi se dokazao kao pravi vozač i šampion mora da krene od nule, sa potpuno novom mašinom i da je apsolutno sopstvenim imputima razvija - i onda će se jasno videti kakvog je kova (to su uradili i Rosi i Stoner). Ja lično bih voleo da ostane Rosijev partner do kraja, jer verujem da se Rosi potpuno izborio sa njim (u psihološkom smislu) i da je to mnogo mirnija varijanta nego da on ode, a da na njegovo mesto dođe Spiz (ti Amerikanci su poseban kalibar, njih ne zanimaju ''mind games'' i psihološki su najjači vozači na gridu - sa Spizom bi bila mnogo teža borba)

http://www.motomatters.com/news/2010..._alongsid.html

Comment

Koliko god da je dobra nova staza prvo nijedan test nije vozen na nju, safety komisija nije izlazila na nju a oni su je progurali samo zato sto je u Spaniji bez ikakvih problema. Laguna seka je morala (da ne kazem shto) da objesi da bi dobila ponovo dopustenje da se vozi. PI

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg119697#msg119697 date=1269372913]
                            Koliko god da je dobra nova staza prvo nijedan test nije vozen na nju, safety komisija nije izlazila na nju a oni su je progurali samo zato sto je u Spaniji bez ikakvih problema. Laguna seka je morala (da ne kazem shto) da objesi da bi dobila ponovo dopustenje da se vozi. PI
                            [/quote]

Good point +*@WT*48* Još jedno u nizu špansko bahato ponašanje i direktno kršenje procedura. Jel bio raspisan bilo kakav konkurs za rezervnu stazu? Oni nikog ništa ne pitaju, samo guraju napred svoje rešenje - e zbog takvog sebičluka će čekati još čitavu večnost na sledećeg šampiona *%@(D!RY-

Comment

http://moto-racing.speedtv.com/artic...to-qatar-pt-i/

upravo pristiglo, mada ves sve poznato!

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg119698#msg119698 date=1269374167]
                                [quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg119697#msg119697 date=1269372913]
                                [/quote]

Good point +*@WT*48* Još jedno u nizu špansko bahato ponašanje i direktno kršenje procedura. Jel bio raspisan bilo kakav konkurs za rezervnu stazu? Oni nikog ništa ne pitaju, samo guraju napred svoje rešenje - e zbog takvog sebičluka će čekati još čitavu večnost na sledećeg šampiona *%@(D!RY-
                                [/quote]
                                Znash kako bice to kao u formuli jedan od svakog prave sampiona poslije sumahera a cinjenica je da nijedan od tih vozaca nije ni primac klasi Sumahera i vozaca prije njega. Umrijece u zelji CEO Dorne da vidi boljeg vozaca od Valentina. Mnogo je iritirajuca cinjenica da Dorna/Honda/Spanija diktiraju ritam MotoGp-a, zato su i dosli do ove tacke kad razmisljaju samo kako usporiti Valentina kako uciniti druge vozace brzim. 2007 su pomislili da su uspjeli al im je to bilo kratkog daha.

Gledao sam ovaj snimak dolje gdje momak objasnjava sve motore pojedinacno. Mozda se razumije u motor i po malo u vozace al je slijep ko shismish u prepozavanju talenta. Njemu Stoner ima najvise talenta na stazi, i on je realno najbrzi bio u Sepangu. O boze kakav kretenizam. Meni je Edwards najbrzi, onome u Superbike Ben a Valentino samo figurira. Svakakav kretenizam ces da nadjes u svijetu.

Shto se tice Lorenza on treba da ide iz Yamahe, iako mu je Valentino dosao glave. Znash do juce je pricao kako Valentino krade podatke od njega, kako je on vozac ipo. Nek ide, nek pokaze to negdje drugo nije zasluzio mjesto u Yamahi. Nek ljudi kazu da ima talenat osvojio je drugo mjesto i sl, i Marco Melandri je to uradio to ne znaci da ce ikad biti sampion. Ja sam govorio 08 i 09 prije pocetka svake sezone. On nikad nece biti sampion, on nema taj mentalitet. Nacin na koji ce on biti sampion jeste da svi zaborave da voze, il da dobije motor ko Casey 2007 a da Valentino ne vozi. Nikako drugce.

Ja ionako ne volim Spance ko naciju, Italijani su mi ovdje blizi &+I}\

Comment

Working...
                                X