Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg119260#msg119260 date=1269022595]
    Moja cuka sve ovo tesko prezivljava a jos ni sezona nije pocela.Ako ne dobijem srcku ove godine....jos jedna Laguna ili Catalunya i zavrsicu na urgentnom!!!!!
    [/quote]

Aj tinka dat heva sejm problem, bikos ... maj hart is veri ard to ... uuuu ....aaaaa .... advancd vitaaaaaaa ....stres ... $JS}| '65slif &*#GI(]

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg119262#msg119262 date=1269022864]
      [quote author=gagaj link=topic=1368.msg119260#msg119260 date=1269022595]
      Moja cuka sve ovo tesko prezivljava a jos ni sezona nije pocela.Ako ne dobijem srcku ove godine....jos jedna Laguna ili Catalunya i zavrsicu na urgentnom!!!!!
      [/quote]

Aj tinka dat heva sejm problem, bikos ... maj hart is veri ard to ... uuuu ....aaaaa .... advancd vitaaaaaaa ....stres ... $JS}| '65slif &*#GI(]
      [/quote]

Isto i kod mene, kad juče videh na tren Spiza k'o najbržeg, bilo je mnooogo opasno $JS}|
      The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
      As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
      From that stage there is no progress.

Comment

Ej, ali dobar je, pred prošlu sezonu je bio njegov intervju gde ga novinar pita šta bi želeo da unapredi kod sebe, a nevezano za posao kojim se bavi... Doca mu odgovori da bi hteo da usavrši svoj engleski...znači, svestan je svoje nesvesti ako ništa drugo h5g6k8 &*%R*

Comment

Heatrache fghj48d!Ne smem ni da pomislim kako bi Rossi ovo izgovorio ^*#(-.
          Dobro,ni ostali ne blistaju!Iritirajuci Lorenzo kao da ima devijaciju nosa kad prica engleski.Ali,stvarno mislim da je Simonceli neprikosnoven!!!Mislim da on ni sam sebe ne razume dok prica...niti sta prica ^*#(-

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg119264#msg119264 date=1269023246]
            Ej, ali dobar je, pred prošlu sezonu je bio njegov intervju gde ga novinar pita šta bi želeo da unapredi kod sebe, a nevezano za posao kojim se bavi... Doca mu odgovori da bi hteo da usavrši svoj engleski...znači, svestan je svoje nesvesti ako ništa drugo h5g6k8 &*%R*
            [/quote]

Pa i zato je on prava ikona i ponos cele Italije, tehnički njegov engleski je savršen, konstrukcija rečenica, vremena, predlozi, prilozi, intonacija... sve je to skoro perfektno, ali zato izgovor - to je postao njegov zaštitni znak. Izlgeda da i Lorenco pokušava isto to, al mu nešto i ne ide ^*#(-
            The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg119265#msg119265 date=1269023254]
              [/quote]

Kranje komicno. Nikako da zaboravim portugal 2007 kad je pricao o pojedi poslije dugo vremena.
              Its lajk juuu dont hev seks for a veri long tAjm, man will undrstand me betr ^*#(- $JS}|

Ne opterecujte se to sto virus Stoner napada Katar opeth, ne moze Valentino svako malo da im drzi lekcije juce im je objasnio da moze danas je ride trough the sesion. Ne bi bilo dobro da odmah otvori sve karte, a Stoner se primio ko junac opeth da pravi po sekundu brza vremena pa kad dodje na stazu da ga ovaj isprasi . Same old, same old
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Dobro,ni ostali ne blistaju!Iritirajuci Lorenzo kao da ima devijaciju nosa kad prica engleski.Ali,stvarno mislim da je Simonceli neprikosnoven!!!Mislim da on ni sam sebe ne razume dok prica...niti sta prica ^*#(-
                [/quote]

Simoncelija znam perfektno da kopiram, time izazivam bure smijeha na svim zurkama . A jesi primjetila da Lorenzo izvija donju usnu u desno kao (crni humor) retardirano dijete. Tacno po tome mozes da vidis da mu jedna straba mozga ne radi dobro ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(-

Comment

[/quote]

Da, da ...nikako da se setim... Simončeli je KRALJ engleskog jezika...znači, njegova konferencija kod mene ima veću prođu od prvog serijala "Mućki" &8@^J
                  Nego, Lawliet je u pravu... uopšte nemojte da se opterećujete...pa Stondža je imao sekundu ispred Rosija u Jerezu na showdownu prošle godine, pa .... osim toga do kraja testa ima još ihaj vremena... &+I}\

Comment

Dal' će sknuti Stejsija pre 22 LT, ili čeka za sam kraj kad najviše boli? Juče čovek nije mogao na miru na večera, taman otišo malo da hasa, kad ono ovi navalili ko muve... Morao je da se vrati ranije i da ih kazni što nije na miru pojeo pizzu i lazanje $%&5@$A

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg119269#msg119269 date=1269023611]
                    Kranje komicno. Nikako da zaboravim portugal 2007 kad je pricao o pojedi poslije dugo vremena.
                    Its lajk juuu dont hev seks for a veri long tAjm, man will undrstand me betr ^*#(- $JS}|
                    [/quote]

Jep, dobra komparacija l5'%9

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg119270#msg119270 date=1269023735]

Simoncelija znam perfektno da kopiram, time izazivam bure smijeha na svim zurkama . A jesi primjetila da Lorenzo izvija donju usnu u desno kao (crni humor) retardirano dijete. Tacno po tome mozes da vidis da mu jedna straba mozga ne radi dobro ^*#(- ^*#(- ^*#(- ^*#(-
                      [/quote]
                      On stvarno ima mnogo iritirajucu facu!!!!Ma,on izvija celu stranu mozga dok prica!!!!Postoji jedna slika,sa neke konferencije za stampu gde Lorenzo i Rossi sede jedan pored drugog i po faci ovog iritirajuceg vidis da bi Rossija pojeo da moze.Neverovatna slika!!!Sve je jasno i onima koji nisu upuceni u motogp.

Comment

Ma pustite čoveka... nije on kriv jbg. što ima takvu njušku ... pa zapravo većina njih su neki izobličeni fantomi, al' šta ćeš...
                        Nego, pričasmo i ranije da će Stejsi da ga nagari na ovom testu, mora da povrati psihološku snagu, zna da ima nov Dukati, zna da je Yamdža bolja nego prošle godine i zna da Rosi ne forsira preterano na testovima i sada mora da se dokaže... ne toliko zbog rezultata, koliko da bi imao duševni mir pred početak sezone...

Comment

The race was very funny today...
                          jel vei ljudi shvatate da je Valentino ziveo u Londonu nekoliko godina... *T_*@SR &*#GI(] ^*#(- #$&+|r

Comment

[quote author=vezara link=topic=1368.msg119275#msg119275 date=1269024318]
                            jel vei ljudi shvatate da je Valentino ziveo u Londonu nekoliko godina... *T_*@SR &*#GI(] ^*#(- #$&+|r
                            [/quote]

To mu dođe kao šlag na tortu $#^%RT ...al' gle malog Dovija, i on se ugurao tu negde u vrh ..,.

Comment

Stoner-jedino ce taj dusevni mir i da ima tokom cele sezone.Ja vam kazem,ako se ponovi Laguna,Stejsi moze da se oprosti od karijere.Tek to nece moci da prezivi.Nego,o.k.,ova staza ne odgovara bas Yamahi ali Rossi se opasno naostrio tako da mislim da nece dozvoiti da i ovde ne bude najbolji.
                              Jeste ziveo u Londonu par godina ali...koji Italijan ima dobar izgovor engleskog?Ja bas ne mogu da se setim.Neka prica kako hoce sve dok ima sta da prica...a bice toga jos par godina +*@WT*48*

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg119276#msg119276 date=1269024483]
                                [quote author=vezara link=topic=1368.msg119275#msg119275 date=1269024318]
                                [/quote]

To mu dođe kao šlag na tortu $#^%RT ...al' gle malog Dovija, i on se ugurao tu negde u vrh ..,.
                                [/quote]

Dosta godina je zivio, ali izgleda nije imao vremena da prilagodi svoj english. Znash kako Italijani su anti talenti generalno za taj jezik. Jednostavno ne ide kume .
                                Ugura se Dovi ko da nece a Valentino ne mrda, eto ti dokaza da se uopste i ne trudi da napravi vrijeme. Nek Stejsi razmislja o tome.

Comment

Working...
                                X